Srbija je smrtno ugrožena!

8
1825

Hitnо upоzоrеnjе! pоslušајtе, pоdеlitе, širitе!
Srbiја је prеplаvlјеnа tеrоristimа iz sеvеrnе аfrikе! оvо nisu izbеglicе! Hitnо prеduzеti mеrе, јеr је Srbiја smrtnо ugrоžеnа!
Srbiјо, prоbudi sе!

Srpski nаrоdni frоnt

8 KOMENTARA

  1. Joj, pa kako sta da uradimo?! Ne moze se uci u branjeno dvoriste bez da ti neko ne pomogne iznutra! A vi sad svi razmislite koga da krivimo: one sto bi da udju a ne mogu, ili one sto im u tom naumu pomazu?

  2. vrlo je sumnjivo da samo on slobodno moze da objavio ove senzacije i ovakve price te me navodi na to da se pitam da nije on DB i da radi po nalogu vlasti li nekih koji vlastima uSrbij naredjuju, a ovakve price su deo marktetinskog rata. Tacno je da je ugrozenost velika ne samo Srbije vec i celog sveta od onih koji su zamesili ceo problem.Ako dodje do velikog rata sto nebih voelo neverujem da ce ostati se na tome da ce izazivaci preziveti i otici u Australiju kako planiraju obzirom da je u taj deo seta najvise kontrolisano ulazenje na
    stalno

  3. Scenario koji gledamo uživo je odavno smišljen u centrima moći, srbija je samo još jedna kolateralna šteta. Sve se dešava postepeno a krajnji cilj je islamska država na balkanu. Novac za taj cilj se upumpava preko emirata saudijske arabije čiji su princevi produžene ruke svetskih moćnika. Svi srbi pod jednu šljivu.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime