Srbija je smrtno ugrožena!

8
1087

Hitnо upоzоrеnjе! pоslušајtе, pоdеlitе, širitе!
Srbiја је prеplаvlјеnа tеrоristimа iz sеvеrnе аfrikе! оvо nisu izbеglicе! Hitnо prеduzеti mеrе, јеr је Srbiја smrtnо ugrоžеnа!
Srbiјо, prоbudi sе!

Srpski nаrоdni frоnt

8 KOMENTARA

  1. Joj, pa kako sta da uradimo?! Ne moze se uci u branjeno dvoriste bez da ti neko ne pomogne iznutra! A vi sad svi razmislite koga da krivimo: one sto bi da udju a ne mogu, ili one sto im u tom naumu pomazu?

  2. vrlo je sumnjivo da samo on slobodno moze da objavio ove senzacije i ovakve price te me navodi na to da se pitam da nije on DB i da radi po nalogu vlasti li nekih koji vlastima uSrbij naredjuju, a ovakve price su deo marktetinskog rata. Tacno je da je ugrozenost velika ne samo Srbije vec i celog sveta od onih koji su zamesili ceo problem.Ako dodje do velikog rata sto nebih voelo neverujem da ce ostati se na tome da ce izazivaci preziveti i otici u Australiju kako planiraju obzirom da je u taj deo seta najvise kontrolisano ulazenje na
    stalno

  3. Scenario koji gledamo uživo je odavno smišljen u centrima moći, srbija je samo još jedna kolateralna šteta. Sve se dešava postepeno a krajnji cilj je islamska država na balkanu. Novac za taj cilj se upumpava preko emirata saudijske arabije čiji su princevi produžene ruke svetskih moćnika. Svi srbi pod jednu šljivu.

  4. o cemu ovaj prica,sve sto je do sada rekao ili predvideo nista se nije desilo,covek prolupao totalno,svaka luda ima svoje zadovoljstvo.

  5. Kasno Srpski narod i Srbija zaspala je i spava dubokim snom.
    Kada se narod probudi,bice pitanja za koje niko nece imati odgovor.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime