Srbija obećana migrantima!

0
1941

Profesor Zoran Buljugić povodom smrti petnaestogodišnje devojčice predoziranjem navodi da Škole nisu krive već da roditelji moraju pratiti decu i videti sa kime sa ta deca druže. Tako]e kaže da je školski policajac nadležan za ono sta se dešava u školi a ne oko škole. Problem nastaje van škole pogotovo na noćnim žurkama. Takođe kaže da na Svetskom tržištu koje izučava ekonomija i profit na prvom mestu droga, i da se tu obrće veliki novac. Danas su droge mnogo jeftini i shodno tome mnogo pristupačnije.

Zoran Buljugić osvrćući se na migrantsku krizu prvo navodi da smo mi kolonizovani od strane Amerike i Brisela, da su vlada i skupština ništa drugo do izvršioci naredba koje dolaze spolja. I ako je Srbija kandidat za EU Buljugić navodi da verovatno nikad nećemo ni ući u EU i da na nas gledaju kao potencijal da primimo migrante, pogotovo jer se očekuje još jedan nalet migranata koji će krenuti iz Turske.

Buljugić kaže da profil migranata je takav da će teško ostati na selima, jer oni žele da žive po gradovima što je dodatni problem za Srbiju ako ih primimo. Nemačka i delovi Zapadne evrope igraju na kartu da zadrže migrante intelektualce, a da na Balkan pošalju ljude sumnjivog morala.

Profesor Zoran Buljugić navodi da je cilj globalizma još davno zacrtan kroz masoneriju, težnja ka tome da se ukinu rase, nacije, tradicije i religije da nastane neka siva zona sa jednom religijom, kod nas to počinje kroz ekumenizam a krajnji cilj je religija Novog doba i jedna Svetska vlada. Tako da ni jedna zemlja na ovoj planeti nije zaštićena od tog projekta.

Da Vas podsetimo:  Rešenje je da advokati progovore šta se radi i prestanu da se tale!

Na pitanje oko Sulejman Ugljanina i njegove izjave da se Raška oblast ili ti Sandžak kako ga nazivaju muslimani mora osloboditi od Srbije Profesor Buljugić kaže da ga ne čudi ta izjava u okupiranoj Srbiji jer i ako Ugljanim samom tom izjavom krši ustav neće biti uhapšen od strane marionetske vlade Srbije.

Profesor Zoran Buljugić se osvrće i na pitanje projekta velike Albanije, koji je bio Austro-Ugarski projekat koji je propao nakon prvog Svetskog rata, ali da danas isti taj projekat pokušava da oživi Nemačka

Ceo prilog i šta je sve još rekao Zoran Buljugić možete videti u videu HelmKast produkcije.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime