ŠTA ČEKA VUČIĆA DO DIPLOME TRENERA Dijagnostika, Anatomija, Psihologija i Pedagogija u sportu…

1
403
Aleksandar Vučić / Foto: YouTube Screenshot

Glavna vest prošle nedelje jeste da je predsednik Aleksandar Vučić po drugi put upisao fakultet! Dok je zemlja pogođena epidemijom koronavirusa i broj zaraženih raste iz dana u dan, predsednik će u oktobru sesti u salu amfiteatra Visoke sportske i zdravstvene škole (VSZS) gde će vredno učiti za predstojeće ispitne rokove.

Sa velikim entuzijazmom Vučić će kroz tri godine ostvariti svoje snove i postati košarkaški trener! Na tom putu u prvoj godini studiranja čekaju ga teški i ozbiljni predmeti poput Anatomije, Pedagogije sporta, Fiziologije i Psihologije sporta…

U drugoj godini ga očekuju teži predmeti kao što je Biomehanika sporta i Sportska medicina i već tad će učiti osnove sporta.

Već u trećoj godini predsednik će se susreti sa predmetima kao što su Fizička priprema, Dijagnostika u sportu, ali imaće više izbornih predmeta, poput Ishrane, Programiranja i vođenja treninga u sportu i Skautinga u sportu.
Foto: printscreen

Tokom tri godine studiranja praksa je obavezna, te se građani pitaju da li će predsednika dočekati poseban tretman, s obzirom na to da mora voditi državu.

O njegovoj sposobnosti da tokom jednog dana uči za ispite i da se pita o unutrašnjim i spoljnopolitičkim pitanjima države, analitičar Zoran Stojiljković je za Direktno.rs kazao da je za svaku pohvalu što je Vučić pokazao takvu vrstu energije i entuzijazma da studira.

– Za svaku pohvalu je ta vrsta entuzijazma i energije da se pokaže da se studira i zna nešto čime čovek voli da se bavi, ali imajući u vidu prirodu studija, pitanje je kako će da uklopi svoje brojne obaveze. Želim mu sve najbolje, ali pod uslovom da radi kao i drugi. Priroda tih studija je takva da to nije moguće kroz neke oblike onlajn nastave i izvan nekog tretmana koji je vezan za tretman drugih studenata – rekao je Stojiljković.

Da Vas podsetimo:  Zbog nedostatka vladavine prava Srbija ove godine neće otvoriti nova poglavlja sa EU

Izvor: Direktno.rs

1 KOMENTAR

  1. KORAK PO KORAK NAUČNIK

    Lepo je što predsednik nađe, pored svih obaveza, slobodno akademsko vreme i pored državnih funkcija bez ičije pomoći još i da upiše novi fakultet, za koje dobro mora da uloži dodatno akademsko vreme. Od prednosti za tu oblast ima samo anatomsku građu i visinu. Kako ne bi gubio vremena, ja mu savetujem da u vezi polaganja ispita koristi praktična i teoretska iskustva Tome Nikolića, nekadašnjeg građevinskog tehničara i predsednika Srbije, ministra Zorana Đorđevića, nekadašnjeg ličnog vozača guvernerke, direktora BiE Bratislava Gašića, nekadašnjeg keramičara, magistra Igora Bečića nekadašnjeg konduktera u vezi izrade diplomskog rada, ali eventualno za izradu doktorata (može iz oblasti eliminacija korona virusa iz zemlje)koristi iskustva i dostignuća Malog, Stefanovića, Tabakovićke, Šapića kako ne bi gubio dragoceno vreme na pripremi i izradi doktorata nauka. Ostalo je njegov autorski rad. Srećno mu akademsko zvanje, ma bilo koje da je. Nauka nije zec da pobegne.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime