Šta me kao ženu nervira u Srbiji?

2
1215

Poželela sam da napišem tekst o tome zašto su devojke ljute, nadrkane i naporne ali taj tekst je samo posle elaboracije tri glavna razloga premašio broj karaktera. Zato ću pisati šta mene lično nervira u životu, navedeno ukratko bez puno ulaženja u detalje, a bilo bi dobro da sve žene nastave.

Povređivanje ličnog prostora

Kao žena u Srbiji suočena sam sa tim da ni muškarci ni žene ne poštuju lični prostor žene. Od muškaraca možda i zaziru, ali ženi se svako obraća bez pardona, dodiruje bez pitanja i zadire u intimu bez ikakve svesti da je to možda neodgovarajuće, loše ili kažnjivo. Možda će značiti podatak da jeste kažnjivo i da žena može i treba da prijavi svako uznemiravanje.

 

2 KOMENTARA

  1. Pocecu sa jednom salom koju sam davno cuo. Mladi pandur otisao prvi put na dezurstvo i po povratku sa smene trebao je da raportira staresini sta je video i dozive za poslednjih osam sati. Mladi golobradi pandur rece staresini da je na reci zatekao da prostite mladu devojku kako se kupa potpuno gola. Na to mo komandir rece da se nada da ju je ignorisao. Mladi pandu odgovori “ jesam druze komandire i to dva puta“.
    Draga damo ako vas neko “ viktimizuje, ghostuje ili sam preti full blown nasiljem“ idite do najblize reka i okupajte se tamo goli ( preporucujem Savu ). Ta terapija je vrlo uspesna. Srecno!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime