Šta ovo troje imaju zajedničko?

8
11030

Da li ste ikada obratili pažnju na položaj ruku Aleksandra Vučić dok drži govor? Ako imate oko za detalje sigurno ste primetili da mu ruke retko kada menjaju položaj. Slučajnost ili ne? Otkrivamo šta znači znak piramide koji Vučić kao i ostale uticajne ličnosti često prave sa rukama.

vucic-hitler-merkel

Teorije zavera oko tajnih društava i uticajnih interesnih grupa u centru su pažnju teoretičara zavere od razvoja interneta, medija i društvenih mreža.

Nije potrebno da budete teoretičar zavere da biste primetili da političari i državnici sa svih krajeva sveta drže ruke u sličnim položajima. Naši političari, a naročito Aleksandar Vučić, nisu izuzetak.

Piramide, đavolji znakovi, broj 666, jedno oko i slični znakovi teoretičari zavera tvrde da su povezani sa tajnim društvima kao što su Masoni ili Iluminati. Te zatvorene grupe postoje već duže vreme i okupljaju isključivo uticajne pojedince, biznismene, političare, državnike, naučnike, sudije, advokate, pravnike i ostale ličnosti od značaja.

Teoretičari zavera tvrde da upravo te interesne grupe iz senke vladaju svetom i odlučuju o ključnim aspektima našeg života kao što su ekonomija, trgovina, finansije i politika. Da li je to zaista istina ostaje na svakom pojedincu da samostalno zaključi.

Takođe se veruje da uticajni političari i državnici u gotovo svim državama sveta dolaze upravo iz redova tajnih društava kao što su Masoni ili Iluminati i lako ih je prepoznati na osnovu simbola koje prave sa rukama.

Šta imaju zajedničko Aleksandar Vučić, Hitler i Angela Merkel?
Ako pažljivo pratite govor tela prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića primetićete da su njegove ruke gotovo uvek u položaju piramide, simbol koji je karakterističan za Masone i Iluminate.

Isti znak piramide primetićete da pravi i kancelarka Nemačke Angela Merkel. Međutim, isti znak sa rukama pravio je i Hitler! Puka slučajnost ili oni pokušavaju da nam nešto kažu?

Da Vas podsetimo:  Ah, ta Venecija

Isti znak piramide prepoznatljiv je i kod istaknutih ličnosti u Holivudu.

Da li našom vladom upravljaju marionete Masona i Iluminata?
Da li je Aleksandar Vučić postao deo svetske elite koja vlada svetom i sprovodi politiku interesnih grupa ili je zaista okrenut narodu kako on to tvrdi? Zaključite sami. Poneka je istina toliko očigledna da ne morate mnogo da istražuje da biste potkrepili sumnje.

Već je u javnosti poznato da je ministarka energetike Zorana Mihajlović član ozloglašene globalističke interesne grupe, Trilateralne komisije, i da su njeni najbliži saradnici u Ministarstvu takođe iz redova Trilaterala.

teleprompter

like-button.net here

wordpress-themes.org here

8 KOMENTARA

  1. nemaju ništa zajedničko.vučić je predstavnik komunista iz srbije,angela jevrejka poreklom,a za hitlera se zna.tako da se može komotno reći da su svo troje sa one strane srpskih interesa.

  2. 1-pranje-ispiranje mozgova izvodi se garaciono-vrlo uspesno u “svim zemljama sveta” ostvarenju zeljenih interesnih ciljeva-”vazni za svetsku zajednicu” ostvarenju jedne svetske klase cele zemljine kugle.
    2-svaki stanovnik ove “planete” je duzan da se ukljuci u borbu protivu novoga nacisticko fasistickog svetskog poretka paljenja i eksploatisanja sviju zemalja sveta.

  3. Ipak, trebalo bi sagledati jednu činjenicu, a to je da je Vučić „izgradio“ svoj novi imidž pod uticajem nemačkih stilista i „savetnika“ Mozera i Hojzgena. Stavio je naočari i predobio se nekako neobično u veoma kratkom vremenu. Takve stvari se čoveku nikada ne dešavaju slučajno. Vučićeva „piramida“, o kojoj je ovde reč, njemu nije bila svojstvena u raniijem periodu. Jasno je da je posavetovan da se tako ubuduće pojavljuje u javnosti. Ovde se postavlja pitanje, zašto je to Vučić uradio?

  4. Uporedjivati premijera A. Vučića sa Hitlerom ne samo daje neumesno, već je i uvredljivo za većinsku Srbiju koja je svoj sud o njemu izrekla na proteklim parlamentarnim izborima. Najobičnija glupost i pripisivanje Zorani Mihajlović članstvo u Trilaterarnoj komisiji. O objektivnosti tog suvislog teksta najočitije potvrdjuje činjenca da se, što je neuobičajeno za „Korene“, izostavlja ime autora.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime