Svanulo je lijepo jutro – Kukavice su pobjegle, narod je rekao svoje

2
705
Marko Carević / Foto: printscreen

“Preuzimamo jedan veliki teret i obavezu. Čovjek sam od riječi, za razliku od ovih kojima riječ nije valjala ništa pozivam sve da vrlo odgovorno zasučemo rukave, jer su nam ostavili pustoš, svuda u svakom segmentu našega društva. Da stvorimo narodnu vlast, pravićemo pravedno društvo gdje će zakon važiti za sve jednako, gdje će svako živiti od svoga rada i da neće biti pardona. Korupcija i kriminal koje su glavne odlike režima biti svedene na nulu”

Gradonačelnik Budve Marko Carević poručio je danas sa ulaza u zgradu Opštine da će dozvoliti onima koji su uzirpirali vlast u Opštini da gospodski napuste zgradu. Pokazujući da jutros na ulazu nema privatnog obezbjeđenja, Carević je kazao da se tako ponašaju kukavice.

“Svanulo je lijepo jutro koje će zlatnim slovima biti upisano u istoriju ovoga grada i države Crne Gore. Svi smo emotivni, mnogi naši roditelji nijesu dočekali ovaj dan, bojao sam se da ću i ja biti jedan od tih. Vi ste ponos moj, jer bez obzira na svu različitost pokazali smo jedinstvo”, kazao Carević.

Rekao je da su svi prvi među jednakima.

“Preuzimamo jedan veliki teret i obavezu. Čovjek sam od riječi, za razliku od ovih kojima riječ nije valjala ništa pozivam sve da vrlo odgovorno zasučemo rukave, jer su nam ostavili pustoš, svuda u svakom segmentu našega društva. Da stvorimo narodnu vlast, pravićemo pravedno društvo gdje će zakon važiti za sve jednako, gdje će svako živiti od svoga rada i da neće biti pardona. Korupcija i kriminal koje su glavne odlike režima biti svedene na nulu”, poručio je Carević.

Krsto Radović kazao je da nema kordona ni obezbjeđenja.

Da Vas podsetimo:  Burek iz tepsije i domaće kiselo mleko – prepoznatljivost „Bistrice“

“Sramotu koju je napravila koalicija DPS-a, koji su nas hapsili i pokušali da nas ponize… nijesu u tome uspjeli. Budva je slobodna. Emotivan sam, ne mogu da vjerujem šta se desilo u Budvi i Crnoj Gori, hvala vam svima što smo bili zajedno i branili rame uz rame Opštinu dva i po mjeseca. Juče smo pokazali kako na dostojanstven način da se pobijediti časno i pošteno”, naveo je Radović.

Izvor: in4s.net

2 KOMENTARA

  1. Оваквим једним сличним, и жешћим, буђењем народа, такорећи „дешавањем“ народа и Мило је дошао на власт пре више од три деценије.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime