Sve što je imao Vulin dao Šiptarima

1
907

Aleksandar-Vulin3„Pokret socijalista“ Aleksandra Vulina više nema prava. na zamenu poslanika jer je Jablanovića ustupio šiptarima sa Kosova i potrošio svoje igrače

Kako „Novosti“ pišu, odlaskom Aleksandra Jablanovića na mesto ministra u šiptarsku, takozvanu „vladu Kosova“, klupa za rezerve PS, u srpskom parlamentu, ostala je prazna. NJega je zamenila Gorjana Marinković, 249-ta na listi SNS i koalicionih partnera i poslednji kandidat PS-a.

Šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić kaže da je pravilo da poslanika koji podnese ostavku zameni sledeći sa izborne liste iz iste stranke.

– Oni više nemaju kandidata na listi SNS i ne mogu da menjaju poslanike. Što se tiče moje stranke, stigli smo do broja 172, koje zauzima Branimir Rančić, neuropsihijatar iz Niša. On će danas zameniti kolegu Vladetu Kostića koji je takođe izabran za šiptarskog gradonačelnika Gračanice – objašnjava Babić.

Ukoliko bi neko od Vulinovih poslanika otišao na drugu funkciju, zamena bi stigla iz druge stranke, odnosno SNS-a.

Poslaničke grupe menjali su poslanike 27 puta od početka saziva u aprilu mesecu. To znači da je svaki deveti član prvobitnog skupštinskog tima zamenjen.Čemu sve to „Novosti“ ne navode a rezultate i položaj stanovnika Srbije pratimo u konstantnom opadanju.

Aleksandar Vulin je čovek koji se lično i u javnosti najviše zalagao za uspostavljanje nelegalnog sistema lažne „države“ na teritoriji KiM.

slide_1
„Socijalna davanja“ Aleksandra Vulina

U tu svrhu potrošeno je mnogo novca, iskorišćene srpske službe bezbednosti za zastrašivanje, primoravanje i obezbeđivanje šiptarskih kvazi-izbora“ na severu pokrajine. Više zapaljenih automobila, podmetnute eksplozije koje samo čudom nikoga nisu ubile, protesti i nezadovoljstvo ispunjavali su te sramne dane. Vulin je Šiptarima učinio mnogo veću uslugu nego što je mislio da može. Uvlačeći politički zakržljalog poslanika u šiptarsku tzv. „vladu“ omogućio je da posle uspostavljanja nelegalnih „institucija“ na celoj teritoriji pokrajine, bude iskorišćena prva prilika i sramno odbačen baš taj isti čovek.

Da Vas podsetimo:  Tomin sin najbogatiji gradonačelnik u Srbiji

Paradoksalno je to što će upravo zbog toga Vulin izgubiti određene položaje i poslanike u srpskom parlamentu. Narodski rečeno – ostaće bez vlasti… Ili možda neće? Ko je i do sada poštovao zakon pa da ima pravo da se na njega poziva?

KM Novine

1 KOMENTAR

  1. Vulin je u sprezi sa kontraverznim biznismenom sa severa Kosova usao u velike biznise, pre svega po Srbiji! O tome je vec pisao jedan domaci tabloid! Njegovo bitavanje u Vladi Srbije je dokaz o neozbiljnosti i nedoraslosti i neiskrenosti iste!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime