Svedočenja Slavka Nikića

0
1544
Slavko Nikić / Foto: YouTube Screenshot

Na adresu portala KORENI stigao je mail od produkcije HelmCast. Mi ga prenosimo u celosti:

Slavko Nikić je poslednji živi član jedinice MUP-a koja se borila protiv krijumčarenja narkotika na Кosmetu od 1990. do 1999. godine. Bio je aktivni učesnik rata na Кosmetu. Za pomoć pruženu preko Drine, u vreme rata, priznanje mu je lično odao general Ratko Mladić. Hapšen je u akciji Sablja. U svojim knjigama detaljno je opisao dešavanja na Кosmetu i zločine koji su Šiptari počinili Srbima.a

Slavko Nikić kaže da situacija u Crnoj Gori najviše odgovara Albancima i ljudima u Raškoj oblasti jer ako padne krv i opali samo jedna puška Muslimani iz Raške, Crne Gore i Albanci iz Crne Gore će odmah da pozovu posmatrače sa Кosova ili takozvani Кfor da uđe na te teritorije da ih navodno zaštiti da ne bi ispali kolateralna šteta, a posle toga će imati lak put ka pravljenju novih granica na teritoriji Srbije i Srpske Crne Gore. Jedino Milo Đukanović tu ne gubi ništa on gleda da što duže ostane na vlasti.

Milo Đukanović je primao velike pare od Albanaca, a Albanci svoj novac kad traže nazad uglavnom traže mnogo viši, tako da niko ne zna šta je Milo Đukanović obećao Albancima za taj novac, možda im je obećao i neku teritoriju, gde bi sutra Albanci došli i komandovali Srbima iz Crne Gore.

Cela stvar oko Svetinja u Crnoj Gori je opasna jer Aleksandar Vučić izjavom da neće tenkovima na Crnu Goru, šalje poruku Srbima sa Кosova da ih neće braniti, shodno tome neće braniti ni Srbe iz Crne Gore. Slavko Nikić pita, ako su Aleksandar Vučić i Milo Đukanović sarađivali oko takozvanog državnog udara u Crnoj Gori, da li sarađuju i sad oko Srpskih Svetinja u Crnoj Gori. Za sad se to još ne zna, vreme će pokazati.

Da Vas podsetimo:  Šta je Alija Bošnjacima i Bosni ostavio u amanet?

Što se tiče manjeg dela Cetinja i provokacija sa njihove strane moraju da budu svesni da će ovo vreme koje je sad loše po Srbe proći, kad tad Srbija će opet braniti i odbraniti Srpske zemlje, ali ti Cetinjani koji izdaju brata Srbina njih će uvek pratiti sramota. Brat koji je izdao brata i ne zaslužuje bolje.

Slavko Nikić sa čuđenjem govori o slučaju Račak i naglašava da mu nije jasno zašto predsednik Vučić napada Vilijama Vokera a u isto vreme drži za savetnika jednog ratnog zločinca poput Toni Blera. Pa ako je Srbomrzac današnji savetnik predsednika Vučića, možemo se samo zapitati kave savete daje i koliko će to koštati Srbe. Naglašava Nikić. A što se tiče Račka Nikić po prvi put javno govori da se mora izneti ime visokog funkcionera koji je povukao našu policiju sa teritorije Račak da bi posle toga usledio sramotni izveštaj još jednog Srbomrzca Vilijama Vokera koje je dovelo do bombardovanja Jugoslavije, i postavlja pitanje ko štiti tog funkcionera i zašto? Ako Aleksandar Vučić napada Vilijama Vokera sad ima i priliku da kaže ko je naredio povlačenje policije sa teritorije Račka i zašto?

Šta je još rekao Slavko Nikić pogledajte u emisiji produkcije HelmCast

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime