Sveroditeljski sastanak

1
1089

sveroditeljski-sastanakCilj okupljanja roditelja je težnja da porodica pobedi i da se zaustavi seksualizacija naše dece po školama u Srbiji.

Sveroditeljski sastanak će biti održan 14. maja u 12. časova na Trgu republike u Beogradu. Da bi ova borba bila efikasna i uspešna, neophodno je stvoriti jedinstvo svih organizacija, istaknutih pojedinaca i pre svega roditelja kojima je stalo do svoje dece i svojih porodica.

Prvi sastanak organizacionog odbora “Protesta upozorenja”u Beogradu je doneo sledeće zaključke :

1.Cilj protesta: je isključivanje antiporodiĉnih NVO iz svih institucija; utvrđivanje odgovornosti i procesuiranje odgovornih za nametanje paketa seksualizacije dece i diskvalifikaciju roditeljstva;Takođe se zahvaljujemo svim pojedincima koji su učestvovali na uklanjanju paketa…

2. Prvi korak nakon protesta je formiranje Sveroditeljskog fronta (saveza, saveta, sabora po uzoru na roditeljski pokret u Rusiji) koji bi uključivao sva porodična, roditeljska patriotska udruženja u Srbiji i uvažene časne pojedince, stručnjake koji bi radili u okviru radnih grupa i odbora programe za interese dece, roditelja, porodice i šire. Na taj način bi se vršio pritisak na institucije (zdravstva, prosvete, soc. rad, kulture…) da predstavnici roditeljskog saveza budu uključeni u sve skupštinske odbore, radne grupe u ministarstvima, pa i sama skupštinska zasedanja kako bi se vršila kontrola i uticaj na sva njihova delovanja i sprečila bilo kakva zloupotreba deca, roditelja i porodice.

Došlo je vreme da roditelji uzmu metle u ruke i da redom sve antiporodične NVO počiste iz Srbije.
14. Maja počinje veliko spremanje Srbije od antiporidičnih NVO!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime