Toni Bler lije otrov po Srbiji kroz Vučićeva usta

4
3294

SNS upućuje tzv. cirkularna pisma u vidu SMS poruka svome članstvu, kao način da se ono dodatno disciplinuje pred donošenje važne odluke, to jeste, pre momenta u kome će Aleksandar Vučić objaviti da je „rešio problem Kosova“ i da je „oslobodio takvog balasta našu decu“. Ulazimo u novu eru, u budućnost bez Kosova i Metohije, a takvo finale briselskih pregovora malo je ko očekiva unutar SNS partijskih krugova. Naime, iako je činjenica da se u partiji predsednika države uglavnom nalaze osobe koje su u moralnom, intelektualnom i političkom smislu na veoma niskom nivou, ipak nije isključeno da takav razvoj događaja neko „vispreniji“, unutar SNS falange, ne pokuša da iskoristi za vlastitu promociju.

Upozoravajuća politička pisma (poruke) članstvu bila su uobičajena stvar u doba Tita i vladavine komunista u bivšoj Jugoslaviji, ali, malo je ko mogao pretpostaviti da će se takvo „cirkularno“ vreme vratiti i u XXI stoleću. Ako se uzme u obzir činjenica da u Srbiji nijedna važnija politička odluka ne dolazi iz glave predsednika Srbije, niti bilo kog drugog državnog funkcionera, već da se „srpska politika“ kroji u štabovima stranih savetnika – uglavnom onom Blerovom i Kembelovom, koji istovremeno savetuju i srpsku političku vrhušku, kao i albansku „vladu u Proštini“, tada nam mnoge stvari mogu izgledati daleko jasnije.

Ono što ovi strani majstori za propagandu, politički marketing i zbunjivanje narodnih masa čine, nažalost, pokazalo se kao izuzetno efikasno. Očigledno je da se iza Tonija Blera nalazi jedna ekipa veštih, vrhunskih stručnjaka za razne oblasti političkih, socijalnih i psiholoških aktivnosti, koja, jednostavno, na našu nesreću, ništa ne prepušta slučaju. U ovom konkretnom primru, glavni cilj „pisama“ jeste da se u startu spreči bilo kakav pokušaj otkazivanja poslušnosti neprikosnovenom SNS šefu – Aleksandru Vučiću.

Sama pisma mogla bi biti i znak da se trenutak izdaje države i naroda približio, te da je moguće da se radi o samo još kojoj nedelji, možda i manje, do trenutka kada će na KZN na Pinku, srpski predsednik svečanim tonom objaviti da je uspešno obavio jedan od „najznačajnijih poslova u novijoj srpskoj istoriji“. Eto, on je prvi – uistinu! Niko se nikada pre njega nije setio da preseče Gordijev čvor – odnosno, nijednom srpskom političaru pre Vučića nije palo na pamet da jednostavno amputira deo srpskog „gangrenoznog tkiva“, koje truli decenijama i „preti da se raširi na ceo organizam“.

Naravno, ova ideja o gangreni, truljenju organizma i sličnim besmislicama, izgleda može da prođe u srpskoj javnosti, iako svako može da vidi da gotovo nema zemlje u Evropi, koja nema neki „gangrenozni ekstremitet“. I nejednoj državi ne pada ni na kraj pameti da sebi seče noge, pa makar i „gangrenozne“. Uostalom, ako bi se drugi narodi poveli za Srbima i počeli da sami sebi seku noge ili ruke, svet bi se ubrzo pretvorio u takav užas iz kojeg bi se teško izvukao  bez teških posledica.

Naravno, spinovanje je stara, dobro poznata metoda, kada se javnost ubeđuje u korisnost nekog čina, tako što se on opravdava indirektno, uz neprestano povlačenje određenih paralela, koje možda u nekom trenutku i iskusnom analitičkom oku mogu izgledati logično. U završnoj fazi programirane izdaje, potrebno je da se svako komešanje stiša i da se svaka pomisao na pobunu unutar naciona zatre u svom zametku. Zašto bi neko ubijao lično svog protivnika, ako postoji način da ga ubedi da se sam ubije?

Srbija je dovela svoje dželate u formi „savetnika“ još pre više godina, plaća ih iz svog džepa i sledi njihove savete i pored toga što dobro zna da to nisu nikakvi savetnici – nego hladnokrvne masovne ubice. Iza Tonije Blera i Alistera Kembela talasa se okean krvi i milioni nedužnih žrtava širom sveta. Kako je moguće da čak i u Ujedinjenom Kraljevstvu svi znaju kakve je zločine počinio monstrum po imenu Toni Bler, a da to isto ne znaju Srbi, koje je isti taj zlotvor bombardovao 1999. godine i nazivao ih najpogrdnijim imenima?

I kada se Aleksandar Vučić bude hvalio (a hvaliće se uskoro) da je postupio hrabro i da je Srbiju lišio njene kolevke Kosova i Metohije, i to samo zato da bi srpska deca što pre odrasla i stupila u srećan i bezbrižan život, možda ćemo shvatiti kakvo nas je zlo proželo. Dok to Vučić bude govorio, videćemo masovnog ubicu kako se kezi sa strane.

Ovo je umetnost, reći će tada zlikovac, to je đavolska umetnost, kakvoj nema ravne na svetu.

D. Gosteljski

4 KOMENTARA

 1. Већ дуже време може се уочити промена нивоа ботовских коментатора на форумима. Приметна је употреба психолошких метода, убеђивање је постало подмуклије , представљање је лажно (не либе се да се представе као учесници ратова, носиоци одликовања и слично). Очигледно је да су прошли курсеве за манипулацију.
  Велеиздајничка влада иначе не крије да новцем српске пропале привреде финансира саветника Блера, злочинца и једног од истак утих србомрзаца. Тако је дакле јасно и којим новцем квислинзи финансирају интернет ботове и НВО да воде антисрпску манипулацију и дезинформацију.
  Штета је што нема ауторских текстова о ботовима, о сарадницима окупатора, и препорука наивним форумашима како да препознају ово зло и како да не губе време са њима.

 2. Ko potpisao Kosovu i Metohiji samostalnost ni hleba ni vode vise ne moga usta staviti a ni umreti dok mu svo meso od kostiju ne odpadne a isto stiglo svo njegovo pokolenje.
  Takav mandat nema ni jedan Srbin pa ni Vucic, umislio da je Mesije, covek oboleo od sizofrenije.

 3. Добар чланак
  Ако је тачно да Тони Блер води игру, да Тони Блер
  држи жицу на којој Вучић игра, Србија ја на дну дна

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime