Trampoidno šokiranje

1
637

srpska-zastava-srbija-trobojka-grb-foto-profimedia-1454086407-834511-700x473SrBske PatriJote su jutros doživele šokiranje. „Izdajnički Bljuc“ i „soroševski N1“ preneli su vest ništa manje zlurade „masonske Slobodne Evrope“ da je novi američki sekretar odbrane Džejms Matis, general sa četiri zvezdice, verni Trampov kadar – izdao Srbiju. Da budemo precizni, on je izjavio da je „pre smanjenja prisustva američkih snaga na Kosovu“ neophodno dati mandat kosovskim snagama „kako bi obavljale zadate u oblasti odbrane zemlje.

„Pre smanjenja prisustva američkih vojnika, bezbednosne snage Kosova moraju dobiti mandat kako bi osigurale bezbednosnu situaciju, kao i teritorijalnu odbranu, pomak koji zahteva ustavne promene i podršku parlamenta Kosova“, istakao je Matis.

Ne samo što nam je tu sipao so na ranu, već je rekao i da su pregovori Beograda i Prištine uz posredovanje EU od ključne važnosti:

„Dijalog takođe omogućava obema zemljama da idu napred ka evropskim integracijama, uz razumevanje da će tema o priznavanju suverenosti Kosova od Srbije biti aktuelizovana i pre stvarnog pristupanja članstvu u EU“.

Mršte se čela srBskim patriJotama. I radikalima, naravno. Ooooooo Donalde, pa što nas izdade? Što ovog Matisa postavi da ti komanduje vojskom, aman zaman?! Mršti se i Dragan J. Vučićević. I Željko Mitrović. I svi Trampovi navijači. Šta će sad? Da nije neka podmetačina? Da nije izmišljotina?

Nije. Ako vam je do kompletnog snimka Džejmsa Matisa, evo, pa slušajte tri i po sata i pronađite deo o Kosovu:

E, sad, jedini problem je što je ovo vest od 12. januara, kada je Matis govorio u američkom Kongresu, pre nego što je postao ministar. Na osnovu onoga što je govorio – imenovan je na mesto na kom se nalazi. Sada je na njemu samo da sprovede ono što je najavio.

Da Vas podsetimo:  LGBT inkvizicija protiv srpskih intelektualaca

To što je upravo ova Matisova izjava – udarna vest za medije u Srbiji 17 dana nakon što je Trampov „besni pas“ nastupao pred Kongresmenima je živi dokaz medijski sprovedene mentalne retardacije širokih narodnih masa u zemlji čiji je glavni grad Beograd. Jer, za sve ove dane bilo nam je važnije šta su u Parovima ili nekim drugim rijalitijima uradile Stanija, Soraja, Kaja ili neka druga starleta što je „do jaja“. Što smo više gledali Pinkove zvezde i zvezdice, Zvezde Granda. Što smo pratili kako Veliki Vođa nabavlja najmodernije Migove po sitnoj ceni i divili se što ćemo dobiti i helikoptere i raketne sisteme i svašta nešto.

Hašim Zmija Tači je u subotu, pre nego što je ovo postala vest za srpske medije, pozdravio stav američkog ministra odbrane. I podsetio da je i ranije „naglasio, nakon uspostavljenih kontakata s novom administracijom SAD, da će Kosovo ostati fokus SAD“, kao i da će američka administracija nastaviti da podrža Kosovo, „posebno kroz formiranje Oružanih snaga Kosova“.

Gde li je sad onaj bilbord u centru grada na kom piše „Trampe, Srbine“?!?

Ne brinem se ja za bivšeg novinara Dragana J. Vučićevića. Lako će on napisati pljuvački tekst po Donaldu Trampu. Još lakše nego što sada piše pljuvačke tekstove po opoziciji a glorifikuje Master Tomu i Gospodara Vučića. Ja se brinem za sve vas koji ste verovali da smo važni za Donalda Trampa.

Što kaže jedan moj mladi prijatelj: „Svima vama koji ste verovali da će se dolaskom Trampa promeniti nešto prema nama (i da će nam isti „vratiti Kosovo i Dubrovnik“ kako bi to rekao vojvoda od Zemuna) treba uzeti poslovnu sposobnost, jer za bolje i niste.“

Da Vas podsetimo:  Predsednik i simptomi zakasnelog puberteta

Aleksandar Bećić

www.kolumnista.com

1 KOMENTAR

  1. Hm,hmm…“onaj bilbord“iz centra, je verovatno premesten u onaj kosovski voz „simplon Hilandar“,koji, po novom rasporedu landara za Vrsac,nadajmo se „bez klero-politicke pozadine“..onako,kao i svaki „voz bez voznog reda“.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime