Tresla se gora rodio se miš

0
808

Pokret za Srbiju„Borba protiv kriminala” u verziji sadašnjih vlasti je zamazivanje očiju narodu i propagandni trik koji nimalo neće pomoći da se u Srbiji živi bolje

Danas su nas i prvi potpredsednik Vlade i tužilac obavestili da je, po viđenju vlasti, u 24 sporne privatizacije država oštećena za 80 miliona evra. A samo u jednom mesecu, na penzije u Srbiji se isplati 363 miliona evra!
Jedini put za zaustavljanje genocida, pokretanje razvoja i bolji život građana Srbije je momentalna likvidacija kolonijalne zavisnosti Srbije od Zapada i uspostavljanje finansijsko-monetarnog suvereniteta.

POKRET za Srbiju je već ukazivao da je „borba protiv kriminala” kao put za izlazak Srbije iz siromaštva – lažna nada, odnosno propagandni trik. Pogotovo ako se svede na „24 sporne privatizacije” sa famozne liste EU.

Danas su nas i prvi potpredsednik Vlade i tužilac obavestili da je, po viđenju vlasti, u te 24 privatizacije država oštećena za 80 miliona evra. A samo u jednom mesecu, na penzije u Srbiji se isplati 363 miliona evra!

U periodu 2002-2012. sumarni spoljnotrgovinski deficit je iznosio 55 milijardi evra, a na otplatu dugova potrošili smo oko 30 milijardi. Ako se tome doda profit bankarskog sektora (koji je uglavnom u zapadnom vlasništvu), pa i nedavno izrečena procena Majkla Hadsona iz „Međunarodnog konzorcijuma za istraživačko novinarstvo” da je 2000-2010, upravo kroz privatizacije iz zemlje u of šor zone izneta 51 milijarda dolara, lako se dolazi do procene da gotovo polovina BDP Srbije (koji je prošle godine iznosio oko 30 milijardi evra) odlazi iz zemlje, uglavnom na Zapad.

Od oko 3000 privatizovanih preduzeća u Srbiji posle 2000. godine, oko 2000 je obustavilo rad. Poljoprivreda je na najnižim granama u istoriji Srbije, a stočarstvo gotovo uništeno.

Da Vas podsetimo:  Normalizacija nenormalnog

Posledice su genocidne – 100 Srba manje svakog dana, 35.000 ili 0,5% stanovništva svake godine.

Ovo se sve dešava pod potpunim nadzorom zapadnih „savetnika”, na upornom i „bezalternativnom” putu u EU.

Iz ovih surovih cifara, svakome moraju biti jasne dve stvari:

Prvo, „borba protiv kriminala” u verziji sadašnjih vlasti je zamazivanje očiju narodu i propagandni trik, koji nimalo neće pomoći da se u Srbiji živi bolje.

Drugo, jedini put za zaustavljanje genocida, pokretanje razvoja i bolji život građana Srbije je momentalna likvidacija kolonijalne zavisnosti Srbije od Zapada i uspostavljanje finansijsko-monetarnog suvereniteta.

U tom kontekstu, put ka EU je najveća od svih prevara. To nije put ka boljitku za Srbiju, već način da se garantuje njena propast, odnosno održavanje kolonijalnog sistema.

Vlasti suverene Srbije će zaista iskoristiti sve državne nadležnosti da se uspostavi privredni sistem u interesu Srbije i njenih građana. Upravljanje Srbijom iz Brisela bilo bi, kao i dosad, samo u interesu posrnulog Brisela, a nimalo u interesu Srbije.

Fakti.org / Pokret za Srbiju

like-button.net here

wordpress-themes.org here

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime