Tviter: Da li je premijerov posao da ode ili da dođe?

1
711

Ipak, ne bi se reklo da je odlaženje u posete stranim državama posao premijera. Pogotovo, kada premijer ništa drugo ne radi osim što daje nameštene intervjue, drži jalove konferencije za štampu i leti iz jedne zemlje u drugu. Ili, ako već premijer negde putuje, tada on treba da razmišlja gde treba a gde ne treba da dođe. U Hrvatsku, jasno je, nijedan Srbin ne bi danas svojevoljno išao, naročito ne nakon poslednjih događanja, gde Hrvatski visoki funkcioneri, u zajednici s muslimanima, Srbiju ponižavaju i vređaju na najgori mogući način.

Odnosno, predsednik srpske vlade koristi reč „doći“, umesto „otići“, što bi moglo da ukaže na pravi razlog Vučićevog odlaska u Zagreb i njegovog „druženja“ s hrvatskim političkim vrhom. Da se malo (od muke) našalimo: možda srpski premijer ima nekakav dug koji nekome „dođe“. Njegov posao je, uistinu, takav, da se dobija utisak da (zavaljujući takvim vođama) Srbija uvek drugima nešto „dođe“.

1 KOMENTAR

  1. Vi bi trebali nekako da se dokopate Vuciceve stolice jer ko zna sta bi tu mogli sa vasom pronicljivoscu da nadjete.Pa bre jadnici i bednici radite jalov posao.Uskoro vam nestaju pare i sta cete onda.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime