Tviter: Miri Kovaču i Hrvatskoj vladi je komemoracija žrtvama ustaškog logora Jasenovac velikosrpska politika

1
687

1 KOMENTAR

 1. Dalibore, evo i ja kažem da je ovo samo propaganda Srbskih izdajnika! Smatram da je ovo samo jedna politika, ali ne velikosrpsaka, nego jedna veleizdajnička politika!!
  Po meni Miro Kovač govori Srbima istinu. Ali, Srbski narod ne raspoznaje istinu!! Jeste komemoracija žrtvama ustaškog logora Jasenovac propaganda izdajnika Srbije! Kako ti nije jasno? Pa znaš li ti da je Srbija trenutno najveći pravi logor za Srbe!!! Samo Srbi u Srbiji nemaju zagarantovana elementarna ljudska prava, pravo na rad, život i slobodu!! Znaš li ti da je u Srbiji uništeno i ne radi 98% fabrika i preduzeća!! A da onih 2% što rade drže stranci, u kojima Srbi rade, ne kao robovi, nego u uslovima kao logoraši, i to pod blagoslovom onoga ko sedi na mestu glavnog u vladi i svih ostalih izdajnika!! Jesi li ti zaboravio da on odobrava pelene radnicima dok su na radnom mestu da ne bi mogli da idu u toalet?!?! Jesi li ti te monstruozne reči zaboravio??? Pa kojeg Srbina taj može da štiti, pa kojim srbskim žrtvama taj i takvi mogu da odaju počast? Zar ne vidiš da je priča o Jasenovcu samo njihov politički trik, kako bi se ludim Srbima skrenule misli o logoru Srbiji u kojem Srbi galopirajućom brzinom umiru, a čiji su oni glavni upravici? Nego , kako stvari trenutno stoje, ispada da su Srbima veći prijatelji Hrvati, nego oni koji sede u Vladi Srbije i upravljaju državnim funkcijama!!
  Što se mene tiče Miro Kovač je još jedan nesrbin koji je potvrdio moje sumnje da Vladom Srbije i svim državnim funkcijama upravljaju najmonstruozniji zločinci, ne samo u istoriji Srbije, nego i u svetu!!
  Kažeš:“…Da đubrad ima stida, bili bi tamo!“ A što ne bi pogledao i sa druge strane. Možda Miro Kovač i ima nekog stida, jer nije hteo da se susretne i pozdravi sa jednim od najkrvavijih dželata Srba današnjice, kojima nisu dovoljna sva zverstva kojima ubijaju Srbe i Srbiju, nego bi da dodatno ponize Srbe, pa da sebe u svetu predstave i kao Srbske humaniste!!! Možeš li ti zamisliti koliki je zastrašujuć taj njihov sadizama!! Sadizma upravnika Srbe i Srbije gnušaju se i potomci najkrvavijih ustaša, a mi Srbi bi njih da veličamo!!! Zamisli kad su njemu mizerni i gadni Srbski dželati smučili, koliko onda treba da su mrski Srbima!!!
  Znaš li ti, od kada su ovi upravnici logora Srbija na tzv političkoj sceni Srbije da je od tada preko milion-1. milion Srba fuzički, biološki, nestalo, pod zemljom su!!! Znaš li ti Srbija ima najgoru demografsku sliku u svetu zaslugom ovih tzv političkih upravnika Srbije? Znaš li ti to?? A znaš li ti koliko još neumorenih žrtava ima u Srbiji?? Koliko ima onih kojima su sve do gole kože oteli, koje sprečavaju da ostvare elementarna ljudska prava, pravo na rad, život i slobodu? Takvih žrtava Srba, u Srbiji, ima preko 2,5 milona Srba!! Pa još preko 1,5 miliona penzionera koje su pokrali do gole kože, i takve ih ostavili da umru u bedi i najstrašnijim mukama!Pa kada se tome doda najmanje 1,5 milion dece koja su gladna, bosa, bedna!! Valjda ti je sada jasno koliko žrtava na duši imaju nazovi političari, a u stvari upravnici, koncentracionog logora Srbija!!! Da li ti je sada potrebno i da se zapitaš koliko Srbskih žrtava imaju politički uprvnici Srbije na duši, a koliko ustaše?? Ko od njih ima više žrtava na svojoj duši, ko je više okrvavio svoje ruke o Srbe!!
  Dakle, komemoracija treba da bude i za jedne i za druge žrtve genocida! Zar postoji razlika među žrtvama, i zar postoji razlika među krvnicima?? Zar krvnici, zločinci, nisu isti, bez obzira na poreklo, naciju, boju kože?!?! Zar nisu sve žrtve iste? Zbog čega odvajati žrtve. Kako to da su neke žrtve veće ili manje od drugih? Zar je krvnik gori ako nije iz istog naroda kao i žrtva?
  Meni se čini da tzv političari u Srbiji, a u stvari upravnici konc logora Srbija, pored genocida koji vrše nad Srbima, pored najveće tragedije koju su Srbima i Srbiji napravili, oni se odlučuju za još jedan, još jači udarac Srbima, svojim žrtvama. Njima nije dovoljno što su državu Srbiju uništili, rasprodali, rasparčali, što su Srbima oduzeli elementarna ljudska prava, što su Srbima oduzeli pravnu državu, što su svaku drugu porodicu, sa sve decom, podvrgli neljudskom izgladnjivanju do smrti, što su radno sposobnim Srbima oduzeli pravo na rad i život, što besprizorno pljačkaju penzionere, što su više od 4. miliona Srba pretvorili u najveće žrtve, a oni se za sve to vreme, basnoslovno bogatili, nego na svu tu nesreću nad Srbima, sprovode gnusnu sprdačinu i smejući se Srbima, svojim žrtvama, u lice, dodatno ih ponižavaju, predstavljajući sebe kao humaniste prema Srbima!! Koja i kolika gadost!!! Nešto najodvratnije, najmizernije što su Srbi mogli u svojoj istoriji da dožive!! Zastrašujuće!! Najbrutalniji domaći izdajnici nad Srbima i Srbijom u XXI veku pokušavaju sebe, pred svojim žrtvama Srbima, postaviti na nivo humaniste!! Kako se to, uopšte, i zove? Postoji li reč koja opisuje tako nešto?!?
  Dakle, i ja mislim da je ovo samo jedna politika, ali ne velikosrpsaka, nego jedna veleizdajnička politika!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime