Tviter: Zašto je Vučić kao najbolji student generacije studirao preko šest godina?

14
12151

generacija88Koliko znamo, studije prava trajale su četiri školske godine. Aleksandar Vučić je upisao Pravni fakultet u Beogradu 1988. godine, a završio ga je 1994. godine polovinom novembra mesecu. Dakle, Vučić je studirao duže od šest godina, to jeste, čak fakultet nije završio u roku. Ako im je on bio najbolji, na šta su ličili ostali studenti iz njegove ’88? Kako je onda on mogao da bud student generacije? Koje generacije?

Kada se uzmu u obzir i druge nepoznanice u Vučićevom kretanju u vremenu tokom njegovog studiranja, tada se ne treba čuditi da nigde u njegovoj biografiji nema podatka o tome koje godine je okončao svoje studije. Znamo da je Vučić izjavio da je u nekoj prodavnici u Londonu prodavao šrafove, iako se tamo, gde je on navodno  radio tokom 1988. godine, nalazila mesara. Njegov boravak na Palama ostao je takođe obavijen velom tajne.

Fantomski-posao-premijera-Vucica-02
Mesara u kojoj je premijer 1988. godine prodavao šrafove

diplome

14 KOMENTARA

  1. Pojavila se slika Vucica u uniformi i vlasnik slike kaze da su bili klasici u vojsci, u Sarajevu 1989/1990-e godine. Ako je to istina, onda 6-1 = 5 godina studiranja.
    Kadar SRS-a je postao 1993-e, poslanik decembra 1993, a fakultet zavrsio 1994-e. Postavlja se pitanje koliko datih ispita je imao kada je usao u SRS tj u Skupstinu.

  2. Свеједно, Зоран Ђинђић је брзо студирао и брзо докторирао, све што је радио, брзо је радио, кад је неке ствари радио, запалила би се гумица од силне брзине, такав је био ЛАФ, брз.

  3. najbolji studen generacije, postao je pošto je ušao u skupštinu pre nego je završio fakultet, Šešelj nije mogao lako da sa draškovićem zavrbuje pametne. On valjda više i neznašta i kako se govori istina…Sada će ga sve laži mnogo koštati i sve će vrlo brzo izači na površinu….

    • U pravu ste Natalija. Žarko Jokanović je još 1993. u Skupštini Srbije pričao kao poslanik Nove demokratije da su Vučiću kao kadru SRS-a pred svaki ispit unapred slata sva tri ispitna pitanja. On je iz knjge od 500 ili 1000 strana čitao i učio gradivo napisabo na nekoliko stranica knjige kao u prvom osnovne škole. Vučiću treba oduzeti lažnu diplomu a saučesnike prevare i podvale stoleća i sve profesore saučesnike tog kriminals zajedno sa Vučićem u zatvor. Vučić je po obrazovanju srednjoškolac sa završenom Zemunskom gimnazijom i ima četvrti stepen stručne spreme.

  4. Cccccc….pa ako je diplomirao 1994, ne znaci da je studirao 6 godina. Diplomski je mogao da da i 5 god kasnije sto svakako ne bi uticalo na ocene koje ima u Indexu i ne umanjuje cinjenicu da je bio medju najboljima. Mislim da su ocene bitne a ne kad je dao diplomski. Kad vec proveravate, proverite prosek. To je merodavno a ne godina diplomiranja!(Mozda je bio bolestan pa eto nije na vreme dao diplomski…eto recimo)

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime