Tviter: Zašto je Vučić kao najbolji student generacije studirao preko šest godina?

9
7189

generacija88Koliko znamo, studije prava trajale su četiri školske godine. Aleksandar Vučić je upisao Pravni fakultet u Beogradu 1988. godine, a završio ga je 1994. godine polovinom novembra mesecu. Dakle, Vučić je studirao duže od šest godina, to jeste, čak fakultet nije završio u roku. Ako im je on bio najbolji, na šta su ličili ostali studenti iz njegove ’88? Kako je onda on mogao da bud student generacije? Koje generacije?

Kada se uzmu u obzir i druge nepoznanice u Vučićevom kretanju u vremenu tokom njegovog studiranja, tada se ne treba čuditi da nigde u njegovoj biografiji nema podatka o tome koje godine je okončao svoje studije. Znamo da je Vučić izjavio da je u nekoj prodavnici u Londonu prodavao šrafove, iako se tamo, gde je on navodno  radio tokom 1988. godine, nalazila mesara. Njegov boravak na Palama ostao je takođe obavijen velom tajne.

Fantomski-posao-premijera-Vucica-02
Mesara u kojoj je premijer 1988. godine prodavao šrafove

diplome

9 KOMENTARA

  1. najbolji studen generacije, postao je pošto je ušao u skupštinu pre nego je završio fakultet, Šešelj nije mogao lako da sa draškovićem zavrbuje pametne. On valjda više i neznašta i kako se govori istina…Sada će ga sve laži mnogo koštati i sve će vrlo brzo izači na površinu….

    • U pravu ste Natalija. Žarko Jokanović je još 1993. u Skupštini Srbije pričao kao poslanik Nove demokratije da su Vučiću kao kadru SRS-a pred svaki ispit unapred slata sva tri ispitna pitanja. On je iz knjge od 500 ili 1000 strana čitao i učio gradivo napisabo na nekoliko stranica knjige kao u prvom osnovne škole. Vučiću treba oduzeti lažnu diplomu a saučesnike prevare i podvale stoleća i sve profesore saučesnike tog kriminals zajedno sa Vučićem u zatvor. Vučić je po obrazovanju srednjoškolac sa završenom Zemunskom gimnazijom i ima četvrti stepen stručne spreme.

  2. Cccccc….pa ako je diplomirao 1994, ne znaci da je studirao 6 godina. Diplomski je mogao da da i 5 god kasnije sto svakako ne bi uticalo na ocene koje ima u Indexu i ne umanjuje cinjenicu da je bio medju najboljima. Mislim da su ocene bitne a ne kad je dao diplomski. Kad vec proveravate, proverite prosek. To je merodavno a ne godina diplomiranja!(Mozda je bio bolestan pa eto nije na vreme dao diplomski…eto recimo)

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime