U 2016. ponesite SAMO VAŽNE STVARI

0
706

24546-andeo-580x0Reč je o godini zatvaranja, završavanja i novih početaka. Zamislite novu godinu kao da se ukrcavate u avion, ali samo jedan ručni prtljag možete poneti sa sobom. Ponesite sa sobom u 2016. godinu samo one stvari koje su Vam apsolutno potrebne i koje volite. Sve ostalo morate ostavite za sobom.

Ako prihvatite savet anđela, onda na početku godine nećete započeti ništa novo. Do proleća, ili do sredine aprila, skoncentrišite se samo na to da zaključite sve takve stvari koje više nemaju smisla, niti vode do nekog cilja. Nemojte nastaviti da vučete za sobom veze iz prošlosti, neuspehe i greške.

Prekinite vezu sa ljudima od kojih niste čuli ni jednu pozitivnu tvrdnju u toku Vaših poslednjih razgovora.

Anđeli Vas upozoravaju na to da će 2016. godina proteći u znaku štednje. Morate početi da stavljate novac sa strane, čak i tada ako imate osećaj da trenutno nemate od čega da odvojite i uštedite jer do kraja mjeseca jedva Vam ostaje nešto u novčaniku.

Počnite da skupljate metalne novčiće, nakon toga svaki novac na koji niste računali stavite sa strane. Mogu to biti sume koje dobijate na poklon, iznos od nekog dobitka, ili nagrade na poslu.

Ove godine u Vašem životu, porodica bi trebalo da odigra ključnu ulogu. Ako nemate porodicu, onda Vam se sada nudi mogućnost da se ugnezdite. Međutim, ako ste već našli pravu osobu, ali zbog posla ili drugih stvari manje vremena ste posvetili članovima porodice, onda bi trebalo da nadoknadite dosadašnje propuste. Provedite više vremena sa porodicom. Ako to osećate kao prisilu, onda prekinite tu vezu, preselite se i započnite novi život.

Da Vas podsetimo:  Najlaganiji letnji obrok: Kremasta pileća salata koju ćete obožavati!

Otvorite Vaš ormar i pogledajte njegov sadržaj. Ako postoji komad garderobe koji već godinu dana niste nosili, stavite to u neku kesu i odnesite u najbliži centar gde skupljaju odeću. Tek tada ćete imati garderobu koju želite, ako napravite mesta u Vašem ormaru. Ali to ne samo sa ormarom, nego i u svim životnim područjima. Tek tada može doći nova ljubav, ako pustite staru. Stići će i novi posao, ako posvetite dovoljno vremena za potragom novog posla.

Jedan od najvažnijih anđeoskih poruka je osmišljavanje VREMENA i reorganizacija ličnog rasporeda.

Osećate kao da nemate vremena za to što želite? Bježi Vam dan-vreme iz ruke?

Ipak, bez obzira na to, svaki dan posvetite 15 minuta za tu aktivnost, koja Vašoj duši donosi najveću radost. Pevajte, plešite, trčite, jedite čokoladu ili pogledajte najdražu seriju. Svejedno je što radite, što Vas čini srećnim, samo to uradite!

Žalite se manje, a smešite se više. Tražite društvo takvih osoba koje će Vas nasmejati, a izbjegavajte takve osobe koje ogovaraju druge.

U prvoj polovini godine se čuvajte novih poznanstava, nemojte verovati osobi koju ste nedavno upoznali, a naročito nemojte nikome odati neke lične informacije!

Ove godine ćete upoznati Vašeg anđela čuvara, pošto će 2016. godina biti godina anđeoskih ukazanja. Puno svetlosnih bića će se pojaviti na različitim delovima sveta. Možete i Vi biti jedan takav izabranik, koji može doživeti bliskost Vašeg anđela čuvara, samo morate znati da ga prepoznate.

V.B./24astro.tv Foto: Pixabay.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime