U Vašingtonu se branile tašne od 4.000 evra!

1
792
Suzana Vasiljević sa skupocenom torbom / Foto: Printscreen

Oči velikog dela srpske javnosti su ova dva dana bile usmerene u Vašington. Da li će Aleksandar Vučić uspeti da odbije pritisak da prizna Kosovo? Niko mu to nije ni tražio? Pa, dobro, kakve to veze ima?

Pitate se što je pristao da u Vašington izmesti pregovore koji se vode u Briselu. U Briselu, gde sede predstavnici pet zemalja koje nisu priznale Kosovo.

Ali, bitno je da bar nešto iz svega naučimo. Ni to niko ne može da objasni. Ali, znate šta još niko ne može da objasni? Odakle njegovoj savetnici za medije Suzani Vasiljević „Šanel“ tašna od 4.000 evra!

Suzana Vasiljević već deset godina radi kao državni službenik za platu koja ne prelazi hiljadu evra. Pa, kako onda kupi tašnu „Šanel“ koja košta u Engleskoj 3.750 funti, odnosno preko 4.000 evra!? A u Americi tašna sa pozlaćenom šnalom kosta preko 5.500 evra.

Cena torbe za američko tržište / FOTO: Printscreen

Gospođo Vasiljević, dužni ste kao državni činovnik da gradanima Srbije objasnite odakle Vam novac za ovu kupovinu? I da kažete da li ste tašnu kupili Vašim parama ili Vam je svoju karticu pozajmio Aleksandar Vučić da biste išli u šoping. Ako je ovo drugo, onda on mora da objasni odakle mu pare.

Koliko torba „Šanel“ košta u Velikoj Britaniji FOTO: Printscreen

I nemojte da nam predsednik objašnjava kako je i ženska tašna iz fundusa iz kog se on oblači. Jer, em predsednik Srbije nema fundus, em i da ima, u njemu sigurno nema ženske tašne!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime