Užice: Naprednjaci lopatom napali članove SNP

1
819

Predsednik Turističkog udruženja Gostilje Miroslav Tucović i predsednik Mesne zajednice Gostilje Ljubiša Todosijević, obojica članovi Srpske narodne partije, napadnuti su lopatom od strane aktivista SNS i to prilikom zadobili lakše telesne povrede.

Povređeni su zadržani u Opštoj bolnici Užice na daljem ispitivanju, potvrdio je član Predsedništva SNP-a Milan Stamatović za „ZOOMUE“.

Ovo je drugi napad za veoma kratko vreme, kaže član Predsedništva SNP-a i predsednik opštine Čajetina Milan Stomatović.

Prema rečima Miroslava Tucovića, člana Opštinskog veća, incidentu nije prethodila nikakva svađa.

„U kafanu u kojoj smo bili Teodosijević i ja upali su potpredsednik Mesnog odbora SNS-a Miloš Tanović i član SNS-a Vlade Cvetić koji je nasrnuo na nas lopatom, nazivajući nas pogrdnim imenima“, izjavio je Tucović.

Drugi povređeni Ljubiša Todosijević, koji je i odbornik SO Čajetina, tvrdi da sukob nema nikakve lične konotacije, već isključivo političke.

„Tenzije između naprednjaka i SNP-a u Gostilju postoje već neko vreme zbog neslaganja oko lokalnih problema. Ipak ovako nešto neshvatljivo je da se dogodi“, kaže Todosijević koji je zadobio povredu oka.

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović ističe da ovako brutalan napad nije zabeležen u novijoj srpskoj istoriji. „Moja poruka SNS-u je da preduzme nešto kako bi se sprečili dalji sukobi. Ako se ovo dešava sada šta da očekujemo u predizbornoj kampanji“, kaže Stamatović.

Predsednik opštinskog odbora SNS u Čajetini Aleksandar Jeremić nije želeo da se izjašnjava o ovom događaju i najavio je da će se naprednjaci oglasiti saopštenjem za javnost.

(Izvor: Zoomue)

1 KOMENTAR

  1. Ne vidim nista cudno niti novo. Tipicna metodologija SNS-a i to svi znaju i cutanjem odobravaju. Srbija tone u Diesel-drzavu celavaca sa trenerkama i bezbol palicama (pardon, lopatama).

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime