Vatikan i masoni protiv Srbiјe

3
2920

vatikan-700x426Potpuno uvereni u zaštitu koju im pruža antisrpska vlast, masoni su krajem prošle godine organizovali skup u Beogradu na kojem su dali podršku otcepljenju Kosova i Metohije, pozvali na razbijanje najveće države na svetu i nastavak reformi (države i crkve) u Srbiji.[i] Ove godine građani su nakon pet meseci ćutanja crkvenih vlasti otkrili da je SPC tajno ušla u proces kanonizacije Pavelićevog vikara Alojzija Stepinca, koji su pojedini episkopi poput Jovana Ćulibrka javno podržali.[ii] Šef države je pozvao jezuitu – papu Franju[iii] pouzdanog saradnika masonerije da poseti Srbiju. Na prvi pogled veoma je čudno da Ćulibrk koji je izraelski đak „pere“ Stepinca. Da ove pojave nisu slučajne već suštinski povezane, te da dolaze iz istog centra svedoče reči jednog od najvećih svetskih istoričara akademika Milorada Ekmečića.

Linkoln o Vatikanu

Nekad su predsednici SAD videli u Vatikanu opasnost na koju su upozoravali svoje sugrađane. „Već su davno prohujala vremena kad je Abraham Linkoln verovao da je nedemokratski duh Južne konfederacije u američkom građanskom ratu 1861–1865, bio posledica toga što je ‘istinska snaga koja ih motiviše isceđena iza debelih zidova Vatikana – koledža i škola jezuita, manastira, časnih sestara i ispovednih ćelija Rima’. Za američke katolike, ali i celi duh južnjačke robovlasničke konfederacije, kao i preostale Meksikance, je rekao da je ‘Rim udenuo u njihove žile antisocijalne i antihrišćanske poglede.’“[iv]

Uticaj Vatikana u SAD

Prema mišljenju nekih stručnjaka Vatikan značajno utiče na politiku Vašingtona „…istaknuti američki književnik Norman Majler, vatreni kritičar američkog novog militarizma, napisao da katolička crkva u Americi ima isti značaj kao obaveštajna služba FBI i Pentagon: ‘Nakon Drugog svetskog rata i duhovna arhitektura Amerike poduprta je našim gotovo mitskim institucijama bezbednosti, od kojih su FBI i katolička crkva najistaknutije, jednake specijalnom i nedokučivom položaju koji imaju Ustav i Vrhovni sud’. U drugom eseju veli da su ‘klasični bastioni američke vere korporacijski integritet (Volstritska berza), FBI i katolička crkva – da citiramo samo tri’.“[v]

Da Vas podsetimo:  Srbija i naoružanje: Kupi od svih, prodaj kome možeš

Trilateralna komisija za izopačenje Srbije

Ispostava Trilateralne komisije nije slučajno oformljena u Srbiji. Njen zadatak je da kontroliše reforme u našoj državi. „… treba postaviti pitanje ko stvara to civilno društvo? Da li se ono stvara samo od sebe, ili ga ‘Država božanskog proviđenja’ propisuje odozgo svima, a u nekim malim narodima nastoji da već sada ostvari? Sve što se u današnjoj Srbiji radi, u smislu njenog pretvaranja u demokratsku državu, dolazi odnekuda iz vana, od nekih bogova koji su iz olimpijske tame zatvoreni u taj krug globalne providencije. Treba uzeti u obzir da međunarodni, nama nametnuti sitem nevladinih organizacija propoveda samog sebe kao oslobodioca od okova države-nacije, sa kojom su Srbi sa užasnim naporima izgradili ovo malo demokratije koju imaju. Nikolas Simon, stručnjak za sovjetske i ruske studije, je dao objašnjenje da je Trilateralna komisija doživela jednu transformaciju, upravo u tom smislu. Kad je stvorena, bila je ustanova koja je za svoj zadatak uzela uspostavljanje saradnje između Japana i Zapada, SAD i zapadne Evrope. Pri kraju Hladnog rata postala je ‘Komitet za saradnju između ekonomskih sistema Istoka i Zapada’, i ‘Bečkog kluba’. Posle pada Berlinskog zida, ona je nevidljiva organizacija koja brine brigu o transformaciji ‘novih demokratija’ Srednje i Istočne Evrope.“[vi] Kao što smo već napomenuli krajem 2014. godine održan je sastanak Trilateralne komisije u Beogradu. Tom skupu masona se obratio Aleksandar Vučić – da „braćo“ u Srbiji se sve odvija po vašem planu.

Vatikan prihvata velikog arhitektu svemira

Tokom 1982. došlo je do susreta predsednika Sjedinjenih država Ronalda Regana i pape Jovana Pavla Drugog. Tom prilikom je dogovoreno i razbijanje Jugoslavije. Ovaj susret šefova SAD i Vatikana u stvari predstavlja planiranje agresije i zločina protiv mira, ali njihov konačan cilj je bio mnogo veći – jedna svetska vlada i jedna svetska religija. „…Onda je došlo do postepenog prihvatanja zahteva pape Vojtile da pomaže odvajanju Hrvatske i Slovenije. U zamenu je crkva žrtvovala i mnogo šta što je ranije smatrala njenim temeljima: suprotstavljanje učešća katoličkih sveštenika u (američkim) masonskim organizacijama; suzbijanje socijalnog pokreta u Latinskoj Americi (’Teologija oslobođenja’) i usvajanja masonskog tumačenja postojanja Boga kao graditelja svemira, koji se ne piše u muškom, nego srednjem rodu (‘‘Das Gott’‘ u nemačkom originalu sporazuma).“[vii] Dakle Vatikan je dobio etnički čistu Hrvatsku i Sloveniju ali je izgubio sve ostalo. Lišio se ono malo hrišćanskih tragova koji su u njemu ostali nakon Drugog vatikanskog koncila (Vatikan II). Vatikan II (1962.) je predstavljao pobedu masonerije, a završen je „osamrevenjavanjem“ rimokatoličke crkve i reformom mise po ukusu novog svetskog poretka. To „osamrevenjavanje“ koje Vatikan pokušava da pokrene i u pravoslavnim zemljama ostavilo je njihove crkve bez vernika tako da one danas više liče na opustele muzeje nego na mesta u kojima se ispoveda vera. Izvršilac ovog posla je bio nadbiskup Anibale Bunjini (Annibale Bugnini) sekretara papskog Odeljenja za božanski kult, u prepisci masona poznat kao brat „Buan“. I sadašnji papa Franja je „zakleti neprijatelj tradicionalne mise“, a njegova borba protiv istopolnih brakova je prema tvrdnjama argentinskih katolika bila zanemarljiva i bleda[viii]. Sve ovo ne treba da čudi jer je američka obaveštajna služba imala dosta podataka o njegovom delovanju u vreme „Prljavog rata“ u Argentini kada su odredi smrti pod kontrolom CIA ubijali levičare. Tada je Horhe Mario Bergoljo (budući papa Franja) bio optužen da je kao starešina jezuita umešan u kidnapovanje dvojice sveštenika.[ix] Kao što vidimo dvadeset godina od Drugog koncila, Vatikan se potpuno odrekao Hrista i prihvatio vrhovnog arhitektu svemira. „Sveta stolica“ i dalje po zadatoj masonskoj agendi insistira na promeni mise i u bliskoistočnim katoličkim crkvama[x] iako su ovi postupci dali katastrofalne rezultate na zapadu. Obratimo pažnju da se reforma Liturgije već uveliko pokušava i u SPC. Nema sumnje da će približavanje masonskom Vatikanu ubrzati ove procese.

Da Vas podsetimo:  Preletačica kao borkinja za rodnu ravnopravnost

Interes Vašingtona u uništavanju Srbije

Izgleda da su hiljade nacista koje je Vašington spasao nakon Drugog svetskog rata i primio na svoju teritoriju imali šta da kažu o Srbiji, jer se „velika“ Amerika boji gerilskog rata koji bi protiv nje mogli da vode „mali“ Srbi. „Sjedinjene Države nemaju nikakvog bitnog interesa da suzbijaju srpske nacionalne težnje – sem želje da ne ponove nacističku stratešku grešku iz 1943, kad su u vrijeme sloma na Staljingradu morali zbog gerilskog rata u Jugoslaviji da drže 34 divizije. Kao i danas, osnova celog tog nesporazuma je nemogućnost Srba da prihvate rešenja koja su im nametnuta. Nema nikakve mogućnosti da bi se nekakav budući gerilski rat mogao pokrenuti u Hrvatskoj i na Kosovu. Tamo više nema Srba. Američki interes je da na Balkanu zadovolji svoje katoličke saveznike….“[xi] Ovde bi valjalo podsetiti da je srpski otpor već urodio plodom jer je za deset godina koliko je trajao zaustavio nadiranje Zapada prema Rusiji i omogućio joj da se uzdigne. Sada je na Rusima da spasu svet.

Umesto zaključka

Dakle, kako je Aleksandar Vučić vaš „vikar“ rekao na sastanku Trilateralne komisije, „braćo“ masoni u Srbiji se sve odvija po vašem planu. Skoro sve. Njeni građani, nacionalni interesi i Pravoslavlje se polako žrtvuju na oltaru antihrišćanskog novog svetskog poretka. Ipak, vaš projekat ima suštinsku manu. U njegovom središtu je mrtav idol, demon ili antihrist – veliki arhitekta svemira, kojeg je Gospod Hristos već porazio. Zar to niste čuli?

Boris Aleksić

____________________

fsksrb.ru

[i] http://srb.fondsk.ru/news/2014/11/04/trilateralna-komisiia-iz-beograda-poziva-na-razbiiane-rusiie.html

[ii] http://www.fsksrb.ru/fond-strateske-kulture/ostalo/spc-u-procesu-kanonizacije-stepinca/

[iii] http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0.393.html:566454-Nikolic-poziva-papu-u-Srbiju

[iv] Nova zora, časopis za književnost i kulturu, izdavač SPKD Prosvjeta, odbori u Bileći i Gacku, 1/2004, strana 16–39.

Da Vas podsetimo:  Društvene mreže ubedljivo prve za informisanje građana

[v] Isto.

[vi] Isto.

[vii] Isto.

[viii] http://rorate-caeli.blogspot.com/2013/03/the-horror-buenos-aires-journalist.html

[ix] http://www.huffingtonpost.com/2013/03/13/pope-francis-kidnapping_n_2870251.html

[x] http://www.vatican.va/news_services/press/sinodo/documents/bollettino_24_speciale-medio-oriente-2010/02_inglese/b04_02.html

3 KOMENTARA

 1. Mogu i Vatikan i Amerika da smisljaju sto nacina da ustolice svog satanu, svoju zwer ali to nece proci buduci da pravoslavni narod moli i posti cak i izvan crkve. Crkva kao forma nije toliko bitna koliko je bitan covek kao bogoliko i bogoljubivo bice i covekov odnos do Boga ili bezboznickog sotone. Zlo nije duh koji hoda sumom i bespucima, zlo je duh koji je usao u ljude, vaskrsao u gresnom ljudskom bicu zato i dolazi do cedomorstva, incesta, zoofilije, homoseksualnosti, ratova, itd….
  Da bi se zlo pobedilo potrebno je drzati post i molitvu, kaditi svoju kucu i slaviti ime Hristovo.
  Necastivi ne podnosi miris tamjana, Krst ali posebno ne post i molitvu. Zato i jeste ofanziva da se unisti pravoslavlje, zbog toga je udar na Srbiju tako zestok a ucene brutalne poput onih iz 1914 od austrougarske.
  Da bi ustolicili antihrista, moraju unistiti pravoslavlje.
  Srpski i pravoslavni narodi jedini jos drze post i pricescuju se vinom i hlebom sto simbolizira krv i telo Hristovo i dok god ima onih koji poste koji se mole koji se pricescuju, ne moze antihrist zavladati svetom.
  Karel Vojtila je bio dobar prijatelj najvecim zlocincima poput Hitlera, Kurta Valdhajma, tita. Zato njegovo ucesce u razbijanju Jugoslavije ne treba da iznenadjuje. Nase je da drzimo zakon Boziji, da se molimo za ovu vlast kakva god da je da ni po koju cenu ne podlegne ucenama zapadnih bezdusnika vec da ih Gospod umudri i prosvetli da cuvaju celovitost drzave i narod.

 2. MARKO MARKOVICU ODI UVATIKAN I TAM ODRZI PREDAVANJA,IMA RESENJE ZA CRNO PLEMSTVO OD KOJEG NEMA ODGOVORA AVANGARD RAKETA BRZINE I DO 30 MAHA. RUSIJA NIKAD NECE PASTI POD OVE IGRACE VEC CE I M DOCI KRAJ OD RULJE KOJA KAD OGLADNE VECE JE TO CE POBITI SVE

 3. Gomila gluposti Borisa Aleksića, starog šešeljevca, koji se sada razume i u vatikanologiju. Xaxaxa. Aleksiću idi proučavaj sabrana dela Vojislava Šešelja, uskoro ćeš i ti u naprdnjake.
  P.S: Srbska glupost je bezkonačna!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime