„Raspopovani“ srpski narod i antisrpski lobi van i unutar Srbije

4
1149

detektiv-zastava-670x447Antisrpska propaganda po ovim našim balkanskim vukojebinama sve je jača i sve otrovnija. U takvoj „raboti“ prednjače Hrvati i muslimani iz FBiH, ali, kako vidimo, ni Crnogorci nisu tu mnogo zaostali, jer se i oni iz petnih žila upinju da se nekome umile (ni sami ne znaju kome) tako što će pljuvati po Srbima – odnosno, po sebi samima. Istorijski gledano, najveći srpski neprijatelji uvek su bili bivši Srbi koji su se nekim čudom „konvertovali“ u neke druge (izmišljene) etnicitete. U opanjkavanju Srba, što je teško razumljivo, velikim delom učestvuju i sami Srbi iz Srbije, koji su decenijama učeni da su „kulturni“ i „civilizovani“ jedino onda kada se odriču sebe i kada u ružnom kontekstu govore o svom narodu. Sigurno je da nije lako objasniti, odakle Srbima potreba za samobičevanjem i otkuda stiže takav razorni mazohizam, od kojeg pati značajan procenat srpskog korpusa u našoj matici.

Srpska država (vlast) maltene ništa ne čini da bi neutralisala ogroman broj antisrpskih laži iz svog okruženja, kao i iz svoje „iznutrice“. Naprotiv, dobija se utisak da Srbija i sama veoma aktivno učestvuje u građenju negativne slike o srpskoj državi i srpskom narodu uopšte. Otuda, nikakvo čudo nije da u Srbiji veća prava imaju nacionalne manjine u odnosu na većinski narod – Srbe. Dokle će se svima okolo udovoljavati, tako što će se gušiti i satirati srpsko biće? Imamo li mi Srbi pravo na pobunu protiv robovanja u klasičnom smislu i robovanja tempiranoj mini komunističke „uravnilovke“ u kojoj se svemu zlu sveta i danas nadređuje „velikosrpska hegemonija“? Srbiju ne zanimaju njihovi stradalnici na pravdi Boga. Nikom u srpskoj vlasti ne pada na pamet da uloži novac i trud da se skine ljaga sa brojnih haških zatočnika? Srbija pušta, na primer, da kapetan Dragan danas sam vodi svoju odbranu u neofašističkoj državi Hrvatskoj. Srbija (ili njen mamonsko-jurodivi Vođa) ganja izmišljene kriminalce, lovi špijunske aveti, pokušava da zarobi svoju senku, radi sulude stvari, a ne čini ništa da oporavi zemlju i Srbima povrati ponos i ljudsko dostojanstvo.

Da Vas podsetimo:  Švedski list Aftonbladet: Pandemija virusa korona je – početak trećeg svetskog rata
Dete Zakarije (Heris)
Dete Zakarije (Heris)

Srbija je puna „raspopova“ i svakojakih „špijuna“, zapravo, Srbija se teško danas može nazvati državom u pravom smislu reči. Ludilo je da narod ovako lakomisleno prihvata (a jasno je da prihvata ako se ne buni) AV-ove tirade začinjene busanjem u prsa (red plača, red samohvale) u kojima ovaj govori o nekakvoj špijunaži unutar i van zemlje, dok istovremeno, taj isti Veliki Vođa angažuje nekog američkog „genijalca“ Zaharija Herisa (luđe od epizode s „detetom Lazom“) za svog savetnika. Nakon zločinca Blera, „genijalca“ Lazara Krstića i zapadnih parazita, tipa Štros Kana, Fratinija, Guzenbauera, Heskensa i ko zna koga sve ne, došlo je vreme da Srbija angažuje jednog istinskog „vunderkinda“. Kako je krenulo, čak će i deca iz američkih „kindergardena“ biti pametnija i sposobnija od „lenjih i nepreduzimljivih Srba“ – po klasifikaciji Velikog Vođe, „tih belosvetskih neradnika“.

D. Gosteljski

______________________

Crnogorski mitropolit Mihailo za „Avaz“: „Velika Srbija“ u planu im je još od Garašanina!

2016-10-26_074004

4 KOMENTARA

  1. Hm,hmm..pa, Miras Dedejic,Pahomije,Kacavenda..nisu „raspopljeni“..cak su i Ateisti Srbije, odbili da im izdaju „raskrstnice“ i operu ih od „necastvih zala“..?

  2. Za Crnogorce i Bošnjake koji su bili Jugosloveni, ili su im dede i čukundede bili Srbi ili su živeli sa Srbima, venčavali se, družili…..
    Dozvolite mi da citiram deo teksta iz knjige Amina Malufa – Ubilački identiteti – nasilje i potreba za pripadanjem:
    „….o „ubilačkim“ identitetima- ne smatrajući ovaj naziv preterano oštrim, utoliko pre što koncepcija koju osuđujem, ona koja svodi identitet na jednu jedinu pripadnost, navodi ljude na pristrasno,sektaško, netolerantno, zapovedničko, a ponekad i samoubilačko ponašanje, i pretvara ih suviše često u ubice ili u pristalice ubica. Njihova vizija sveta je time iskrivljena i izvitoperena. Oni koji pripadaju istoj zajednici su „naši“ ….. što se tiče drugih, onih s druge strane, nikada ne pokušavamo da se stavimo na njihovo mesto, dobro se čuvamo da se ne zapitamo nisu li oni možda, u ovom ili onom pitanju ipak malčice u pravu, izbegavammo da nas smekšaju njihovi vapaji , njihove patnje, nepravde čije su bili žrtve. jedino se uvažava stanovište „naših „, koje je često među onim najmilitantnijim, najdemagoškijim, najostrašćenijim u zajednici……….Naprotiv, onog časa kad zamislimo svoj identitet kao da je sačinjen od mnogobrojnih pripadnosti, nekih vezanih za etničku istoriju a drugih ne, nekih vezanih za versku tradiciju a drugih ne, kad vidimo u sebi samome , u svom sopstvenom poreklu , u svojoj životnoj putanji, razne pritoke, razne doprinose, razna mešanja, razne suptilne i protivrečne uticaje , tada gradimo jedan drugačiji odnos sa drugima, kao i sa svojim sopstvenim „plemenom“……

    • Hm,hmm..“njihova vizija“, zbunjuje ljude, pa tako, eto bas danas, ne znamo dali je, precednik Nikolic, primio gosta iz „Juzne Serbije’ili, neke „bivse Macedonije“..?a, sto se tice „identiteta“, za to su se neki „samozaduzili“, pa mi je jednom prilikom, kolega, ustvrdio..“onaj ko ne veruje u boga nije Srbin’..

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime