Vilijem Voker opet ponižavao i pljuvao Albance na Kosovu

2
1014
Vilijam Voker / Foto: YouTube Screenshot

Voker direktan krivac za NATO žrtve Albanaca ali i drugih

Vilijam Voker je direktni krivac za NATO žrtve Albanaca tokom bombardovanja Jugoslavije 1999.godine, 209 njih, kojima Albanci ne žele da podignu nikakav spomenik a Voker je i ovog januara 2020.g. odbio, ne samo da poseti ova mesta, već nijednom rečju nije pomenuo albanske žrtve NATO bombardovanja Jugoslavije koje je on pokrenuo izmišljanjem slučaja Račak. Voker je bio direktni okidač za ubistvo tih albanskih civila.
Voker je konkretno mnogo zadužio Albance izmišljenom aferom Račak, Gebelsovom fašističkom laži, koji je i dovela do proglašenja nezavisnosti Kosova, tako da je njegova uloga na Kosovu kod Albanaca značajna.

No, neshvatljivo je koliko su danas Albanci na Kosovu i Metohiji privrženi anticivilizaciji, antidemokratiji, antičovečanstvu… i svemu onome što se zove normalno.
Otkrivanje pre par godina spomenika živom fašističkom Gebelsu u Račku, penzionisanom američkom generalu ubici i lažovu Vilijemu Vokeru samo je potvrda albanskoj privrženosti antidemokratiji!

Voker je konstruisao laž u Račku,(15. januar 1999.g.) što je bio povod i okidač bombardovanja Jugoslavije 1999. godine. Zvanično i činjenično na šakama 37 od 40 tela albanskih terorista u Račku metodom parafinske rukavice otkrivene su barutne čestice, što je dokaz da su poginuli neposredno pre smrti rukovali vatrenim oružjem, odnosno da su učestvovali u borbi, odnosno da su bili teroristi! Na njihovoj preobučenoj odeći nije bilo bušotina od nikakvih metaka, što je uz druge dokaze, to jedan od krunskih dokaza da se radilo o albanskim teroristima i nikome drugome.

No, fašistički Gebels, Voker je pre istrage lansirao laž, da u Račku nisu ubijeni albanski teroristi već civili!?

Posle iznošenja dokaza Slobodana Miloševića pred Haškim tribunalom da su u Račku vođene borbe protiv albanskih terorista i da su poginuli bili pripadnici ilegalne terorističke OVK, iz optužbe protiv generala Nebojše Pavkovića, Vladimira Lazarevića i ostalih, ovaj slučaj je izbrisan.

Da Vas podsetimo:  Kako partija „ZELENIH“, umesto zaštite, doprinosi zagađivanju atmosfere

Fašista i gebelsovac Voker je ortodoksnim lažima povukao okidač za NATO bombardovanje Jugoslavije. U tom fašističkom NATO bombardovanju na Kosovu je poginulo i 209 civila Albanaca! Ubio ih je direktno gebelsovac Voker!

Neshvatljivo je zašto su danas Albanci, i ovakvo Kosovo, privrženi toliko Americi, NATO – u, Vokeru… najvećim ubicama današnjice, kad se zna da su im upravo oni naneli najveća zla u poslednjih deceniju i po! Posledice tih zala Albanci i danas smrtno osećaju na Kosovu!
I ovog januara 2020. godine, kada je Voker došao da navodno formira vladu u Prištini, Voker je odbio ne samo da poseti mesta na kojima su stradali alb anski civili od NATO bombi već nijednom rečju nije pomenuo ove žrtve NATO –a za koje je je on, Voker direktni krivac.

Evo pravih činjenica : NATO napad na konvoj kosovskih izbeglica na putu kod Đakovice, 14. aprila 1999.g. u zapadnom Kosovu je rezultirao ubistvo 73 i ranjavanje 36 civila Albanaca. Tada je ubijeno 23 albanska deteta a najmlađe među njima je imalo samo tri i po meseca! Direktan krivac Voker.

Najveći NATO masakr pojedinačne „kolateralna štete“ se desio 14. maja 1999, kada je NATO avijacija bacila 10 bombi na selo Koriša, kod Prizrena, ubivši 87 civila Albanaca a više od 40 je ranjeno. Direktan krivac Voker.

U bombardovanju zatvora Dubrava kod Istoka u Metohiji 19. i 21. maja 1999.g. poginulo je više od 40 zatvorenika Albanaca, od kojih 19, od 26 njih ukupno, su bili teroristi UČK! Direktan krivac Voker.

I gle čuda civilizacije! Albanci ne žele da podignu spomenik svojim sunarodnicima, 209 njih civila, žene, dece…., koje su direktno ubili NATO – fašisti, albanski prijatelji, već podižu spomenik fašisti gebelsovcu koji je bukvalno naredio i povukao oroz za ubistva Albanaca i svih drugih ovde.

Da Vas podsetimo:  Čime Srbija vraća „bespovratnu pomoć” Evropske unije

Amerikanci su odbili i da na ovim mestima ubistava Albanaca postave bilo kakvo spomen obeležje uz reči – “ Ne zanima nas takva istorija i Albanci su bezvredni“.

Od bačenih , zabranjenih, NATO kasetnih bombi, do sada je na KiM poginulo više od 115 Albanaca dok su 450 njih ostali trajni invalidi!? Spomenik fašisti i gebelsovcu penzionisanom američkom generalu ubici Vilijemu Vokeru u Račku istinski zastrašuje, ponižava i bruka civilizaciju i čovečanstvo uopšte.

A posledice izručenih uranijumskih NATO bombi na 112 lokacija na Kosovu i Metohiji danas apsolutno najviše osećaju Albanci jer svake godine, prema proznanju Prištine, na Kosovu se otkrije oko 1300 novih obolelih Albanaca od malignih bolesti. I opet je za to direktan krivac Voker.

Zoran Vlašković

2 KOMENTARA

  1. @Zoran53 18. јануара 2020. at 14:39
    Izgleda, treba da zalimo Vokera, Blera, Klintona i sve one druge gadove koji su bombardovali Srbe u Srbiji i BiH. Najbolje bi bilo da hvalimo njihove razne pomagace iz Srbije i Republike Srpske? Najbolje bi bilo kada bi sve one tuzbe protiv NATO agresora i njihovih vodja, a ne malom broju domacih izdajnika trebalo bi odmah suditi za veleizdaju. Obavezno bi protiv drzava – ucesnica NATO agresije trebalo traziti ratnu odstetu za materijalna razaranja i ljudske zrtve. Sa takvim gadovima ne treba sklapati nikakve saveze, niti uclanjenje u EU niti NATO, kako je to nedavno u Republici Srpskoj napravio veleizdajnik Milorad Dodik. Hitno iz kancelarija Generalstaba Vojske Srbije treba strane obavestajce koje su doveli Tadicevi izdajnici iz vremena 5. oktobra. Ruskom Centru za vanredne situacije u Nisu dati odmah diplomatski savez i nastaviti priblizavanje Rusiji i Kini i uci u njihov vojni savez i dozvoliti im da naprave vojne baze u Srbiji i Republici Srpskoj. Zgrade bivseg Generalstaba JNA i SSNO Jugoslavije hitno treba konzervirati i obezbediti da se ne sruse, skinuti one platnene panoe i reklame za vojnu industriju Srbije (za Krusik i ostale) i ne dozvoliti da se bilo koja od tih zgrada u Knez Mihajlovoj proda Trampu ili bilo kome za izgradnju hotela ili trznih centara. Istoriju treba pamtiti i cuvati secanja da se nikada ne zaborave!

  2. Nije mi jasno zbog čega se iskaljuje toliki bijes i mrznja prema Vokeru!!!
    Jugoslavija bi bila bombardovana pod nekom drugom laznom optuzbom……..ili čak i bez ikakve optuzbe. Iz teksta se zaključuje, da nije bilo Vokerove lazi o Račku, da ne bi bilo napada na Jugoslaviju, što je i naivno i pogrešno. Voker je jedan jadnik, siromah najnizeg ranga po ugledu, koji je morao da u ime svojih gazda pokaze nesto što nema ( svoj obraz ), da beskorpulozno laze, svjestan da je svima, koje to iole interesuje jasno da laze……..i da ce vremenom ama baš svima biti jasno da je lagao. On lično je osoba „bez obraza“ i pretstavlja i drzavu i drzavnike “ bez obraza “ !! On
    niti šta znači niti išta odlučuje !! Vlastitu ljutnju, ali na dostojanstven način treba ispoljiti prema naredbodavcima agresije, i još više prema domaćim izdajicama i plaćenicima, koji veoma jasno znaju da se radi o flagrantnoj lazi, ali još uvjek , za interes zapada ponavljaju “ Vokerovu verziju“ !!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime