Vojni i Policijski sindikat najavili proteste koji neće trajati satima već – danima

1
1047

2017-02-12_095037

Predsednik Vojnog sindikata Novica Antić rekao je da ukoliko ne bude dijaloga s predstavnicima vlade planiraju intenzivnije proteste koji neće trajati nekoliko sati, već danima. Predsednik Policijskog sindikata Veljko Mijailović rekao da „gladna vojska i policija ne mogu da brane Srbiju, ni njene građane“.

1 KOMENTAR

  1. Ma kakvi protesti!! Ma kakavo zamajavanje naroda!!!
    Nego svi čestiti i pošteni policajci i vojska da se organizuje i krene u hapšenje svih krvoločnih skotova ogrezlih u ubistvima i krađi naroda, ogrezlih u uništavanju i zatiranju Srbije i Srba!!! Imate nebrojano dokaza o njihovim krvoločnim delima prema Srbima!! Šta će vam veći dokaz nego što su milionima Srba nasilno oduzeli pravo na uživanje elementarnih ljudskih prava, prava na rad, život i slobodu?!?!! Milionima Srba i Srbskoj deci, starima i nemoćnima krvožedno skotovi od Srbomrzaca instalirani u sam vrh države i državne administracije nasilno oduzimaju zagarantovana elementarna ljudska prava!!! Ustaj bre policijo i vojsko i hapsi ove krvoločne monstrume instalirane u Srbskoj vlasti, u državnim organima, ove napirlitane namiguše po medijima koje zamajavaju i lažu Srbe, a koje ovi zlikovci angažuju radi toga. Ma, sve skotove koji su u njihovoj funkciji!!
    Vojsko i policijo imate neoborive i pregršt dokaza protiv ovih monstruoznih krvnika, i umesto što štrajkujete pravac vlada, sudstvo, tužioci, državni službenici i HAPSI MONSTRUOZNE KRVNIKE KOJI BEZDUŠNO ZATIRU SRBE I SRBIJU!!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime