Vučić: Država ne stoji iza rušenja

1
727

Država, siguran sam, ne stoji iza rušenja objekata u Hercegovačkoj ulici, izjavio je premijer Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanje Insajder.neta.

Na naše pitanje da li država stoji iza rušenja objekata u Hercegovačkoj, Vučić je odgovorio da je siguran da ne stoji.

„Država, siguran sam, ne stoji. A ako stoji neko, taj je kompletan idiot i taj treba da odgovara zato što bih lično učestvovao hrabro i ponosito, zato što bih rekao ‘uradite to’, jer bih sigurno napravio nešto mnogo lepše i bolje. Ko god je učestvovao taj je kompletan idiot“, rekao je Vučić.

Na današnjoj konferenciji za novinare došlo je i do manjeg incidenta. Dok je novinar Insajder.neta postavljao pitanja premijeru Vučiću, novinarka Studija B je počela da dobacije „Dokle više to insistiranje na Hercegovačkoj ulici?“.

Na to su reagovale kolege i zaposleni u press službi Vlade Srbije, a sam premijer Vučić je rekao: „Ne brinite, ja ću da odgovorim“.

Ovo nije prvi put da novinari Studija B negoduju zbog pitanja kolega. Tako je nedavno na pitanje novinarke B92 ministru pravde o padu vojnog helikoptera, novinarka Studija B je rekla: „Dokle više ta pitanja“.

Na pitanje, da li postoji mogućnost da je neki državni organ naredio rušenje kako bi skratio procedure jer su neki od tih objekata bili pod sudskim sporovim, Vučić je rekao da se nada da nije.

„Imate jasne odbijenice za sve. Ne znam da li je nekome palo na pamet da uradi, nadam se da nije. Ponavljam, taj ko je to uradio je kompletan idiot. Da je došao da ruši u po bela dana bilo bi super“, rekao je Vučić.

Insajder

1 KOMENTAR

  1. Najverovatnije da držva ne stoji iza rušenja u Hercegovačkoj ulici- ali sigurno stoje privatni interesi porodica Vuičić i Mali- tačnije „malih bata“ premijera i kradonačelnika! Treba oteti što je više moguće dok su još vlast. A njihov „lični interes“ za one aminaše u policiji i privatnoj policiji zvane „komunalna policija“ kao i za mnoge urednike u beogradskim print i TV redakcijama je čak važniji od svih tzv. državnih interesa. Sve u smislu -čute i lažu da se majmuni oko Vučića, a i on lično, ne razgoropade i najure ih sa njihovih dobro plaćenih funcija. To je ta Vučićeva „demokratija“ -pljačkaj dok možeš, zastrašuj dok imaš koga, širi laži i dezinformacje dok je poslušnih novinara!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime