Vučić će kad-tad odgovarati zbog svoje veleizdajničke politike

1
1667

Narodni pokret Srba sa KiM „Otadžbina“

Izbor Ramuša Haradinaja glasovima tzv. Srpske liste za predsednika separatističke vlasti u Prištini pokazuje klasičan politički nemoral i krajnje licemerstvo Aleksandra Vučića.

Koliko god on pokušavao da se sakrije iza tzv. Srpske liste javnost i građane Srbije ne može da prevari jer ta politička grupacija, koja u svemu liči na bašibozuk, sama nikako nije smela da donese jednu tako neodgovornu odluku bez jasne podrške predsednika Republike Srbije. Inače, oni sami kažu, da su uradili onako kako im je naredila država, odnosno, Aleksandar Vučić.

U političkoj istoriji Srbije veći skandal nije mogao da se desi imajući u vidu da su svi visoki predstavnici vlasti u Srbiji Ramuša Haradinaja nazivali koljačem srpske dece a onda preko noći ta ista vlast ga je ustoličila za predsednika. Aleksandar Vučić laže i obmanjuje građane Srbije da poternica za njim tako oštra i ostaje jer činom izbora on ga je abolirao od odgovornosti jer se predsednici ne hapse. Ista ta „Srpska lista“ je pre samo godinu dana i Hašima Tačija postavila za predsednika iako je od strane švajcarskog advokata Dika Martija sasvim argumentovano optužen za trgovinu ljudskim organima Srba. Takva politička prostitucija ne može da služi na čast srpskom narodu.

Aleksandar Vučić još kaže da on nije učestvovao u donošenju odluke ali da je podržava, što u prevodu znači da on podržava da, kako sam kaže, koljač srpske dece bude predsednik vlade. Zadatak predsednika Republike koji je položio zakletvu i na Mirosavljevom jevanđenju da će čuvati sopstvenu državu jeste da te Srbe iz tzv. Srpske liste savetuje, ukori, izgrdi jer svojim postupcima ugrožavaju nacionalne i državne interese Srbije. Uostalom, sam Ramuš Haradinaj je 2000. godine napisao knjigu kako i gde je ubijao srpske vojnike i policajce koju je predstavio u sedištu NATO pakta u Briselu.

Da Vas podsetimo:  Srbi i cinizam nemačkog ambasadora u Beogradu

U optužbama na račun Ramuša Haradinaja nije zaostajao ni direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić koji se, poput svog šefa Aleksandra Vučića, takođe krije iza tzv. Srpske, ili bolje reći šiptarske, liste. Ono što je on pljuvao ostavio je „Srpskoj listi“ da poliže. Laže i obmanjuje građane Srbije da će u skupštini samoproglašene republike Kosovo ti poslanici govoriti da je Kosovo i Metohija južna srpska pokrajina što je notorna politička glupost. Ti tzv. poslanici Srpske ili bolje reći šiptarske liste položili su zakletvu koju su kasnije i potpisali da će čuvati suverenitet i integritet samoproglašene republike Kosovo što je sasvim suprotno od priče sa pokrajinom. Čak i kaže, u šta sumnjamo, da će oni u toj istoj skupštini govoriti „Kosovo i Metohija“ jer taj deo političkog sveta za to nema hrabrosti. Jedina koja je u toj skupštini izgovorila reč „Metohija“ bila je Rada Trajković 2003. godine ispred koalicije „Povratak“ zbog čega nije umalo bila linčovana. Ovo samo pokazuje u kakvoj se političkoj atmosferi odvija rad te insitucije.

Danas se jasno vidi da je albansko društvo na Kosovu i Metohiji u velikoj krizi. Danas se takođe vidi da vreme, posle toliko godina, radi za Srbe. I umesto da predsednik Republike Srbije nigde ne žuri sa rešavanjem statusa Kosova i Metohije on želi da se potpisivanjem sveobuhvatnog mirovnog antidržavnog i antiustavnog sporazuma sa svojom otcepljenom pokrajinom zanavek odrekne praiskonske srpske teritorije.

I vrapci danas znaju da zbog svojih obaveza koje ima prema Zapadu predaje na tacni južnu srpsku pokrajinu. Istorija mu to nikada neće oprostiti, i kad-tad doći će vreme kada će on za svoje neodgovorne veleizdajničke postupke morati da odgovara. Kako radili, tako nam Bog pomogao.

Da Vas podsetimo:  Sačuvaj me, Bože, od Milove crkve i demokratije

Kosovska Mitrovica
12.09.2017. godine

nspm.rs

1 KOMENTAR

  1. ovaj je i doveden tu da bude jevtino potrošen.nije on tu što je sposoban i pametan,već da odradi posao koji su komunisti iz srbije sa titom započeli oko kosova.pametnom je dovoljno da pogleda na šta izgleda današnja srbija i da mu sve bude jasno.država kriminalaca i cirkusa.u ostalom tako nas zemlje zapada i prikazuju u svojim emisijama na tv-u.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime