Vučić ostavio Srbe u Raškoj na milost i nemilost Zukorlića

5
1072

sssU senci poraza i pobeda tenisera Đokovića i izmišljenih atentata na predsednika vlade, gotovo nezapaženo je prošla vest da je država koju predstavlja njen apsolutni gospodar Vučić, obznanila da je slabija od bivšeg muftije Muarema Zukorlića.

Posle velikog poniženja države Srbije, kada su Vučićevi partijski poslušnici izabrali za predsednika skupštinskog Odbora za obrazovanje, nauku i tehnološki razvoj, otvorenog srbomrsca i ekstremistu Muarema Zukorlića, Vučić je istog člana svoje vladajuće koalicije, javno stavio iznad zakona, odbijajući da mu se sruši nelegalno podignut objekat u Novom Pazaru.[1] Umišljeni apsolutni gospodar Srbije Vučić, još jednom je potvrdio da on jedino gospodari Srbima i da zakoni koji se pišu u Briselu važe samo za Srbe. Za ostale građane Srbije, važe neki drugi zakoni i da se njima upravlja iz Mađarske, Albanije, Turske, Hrvatske…

Ovo, nažalost, nije prvi put, da se država kojom se upravlja iz Brisela i Vašingtona, a preko ambasadora u Beogradu, povlači pred bahatim i izazivačkim ponašanjem Zukorlića, koji rukovodi muslimanskim ekstremima i kriminalcima u Raškoj(Sandžaku), za šta ga optužuju i njegovi sunarodnici. Kao muftija, on je poznat po radikalnom predstavljanju islama, a koji je osnov za vrbovanje mladih muslimana i slanje u Siriju. Podsetićemo samo na najizraženije ispade Zukorlića: jun 2010.godine traži promenu Ustava, da bošnjaci postanu konstitutivan narod uz poruku: “Ukoliko se zapali Sandžak, goreće Srbija…“; septembar 2014.godine Zukorlić paradira kroz Novi Pazar sa svojm ličnom vojskom obučenom u uniforme zloglasne “Handžar divizije“; njegovo aktivno mešanje u događaje u BiH, posebno u Srebrenici gde je čak prijavio i prebivalište.

vucic-zukorlic-3I tako, dok policija sve žešće ratuje sa sopstvenim narodom, razni ekstremisti poput Zukorlića uspešno ostvaruju svoje separatističke planove. Najnoviji događaji sa bivšim muftijom potvrdili su da Srbija ne upravlja Raškom, već samoproglašeni vođa muslimana Muarem Zukorlić, koji otvoreno radi protiv Srbije, sa krajnim ciljem stvaranje nekakve autonomne oblasti Sandžak koja bi se vremenom pripojila BiH. Zukorlić samo čeka mig sa zapada pa da zapali Rašku i krene u ostvarenje navedenog cilja. Za to vreme, Srbi u Raškoj žive u sve većem strahu za svoju bezbednost, pri čemu im nije dozvoljeno da javno manifestuju svoju versku i nacionalnu pripadnost (zabranjene Crkvene Litije kroz grad, proslave pobeda naših sportista…), dok sa druge strane muslimanski ekstremisti javno manifestuju mržnju prema Srbiji i narodu Srbskom. Takođe, i svi oni muslimani u Raškoj, koji su u većini dosada bili lojalni ovoj državi, posle ovakvih suludih postupaka vlasti, gde se ektremizam nagrađuje i stavlja iznad zakona, teško da će to i dalje biti.

Da Vas podsetimo:  Najveće afere Vlade! Tetka iz Kanade – otkud pare Vulinu

Opravdano sumnjamo da ovakvim ponašanjem izdajnički evrounijatski režim na čelu sa Aleksandrom Vučićem pušta niz vodu još jedan deo Srbije i nagoveštava stradanje i egzodus Srba u Raškoj. Oni su poslali jasnu poruku Srbima u Raškoj, kao što čine sa Srbima na okupiranom KiM, da ih ne mogu i neće zaštiti od terora, koji je za sada prikriven, dok Zukorlić i slični ne dobiju znak iz Vašingtona i Brisela.

A ti Srbijo dobro upamti, da svako ko ovoj vlasti pomaže na bilo koji način, makar i ćutanjem, saučesnik je u zločinu nad Srbijom. Da bi nam bila mirna savest, treba da se suprostavimo izdaji u skladu sa svojim mogućnostima, a ostalo prepustiti Bogu sa verom i molitvom.

Kako radili, tako nam Gospod pomogao!
Uz Božju pomoć dogodine u Prizrenu!

Dana 11 /24.11.2016. leto Gospodnje.
Svesrpska narodna organizacija
“SRBI NA OKUP“
MO Šabac – Mačva

[1] Izjava A.Vučića povodom rušenja nelegalno podignutog objekta u Novom Pazaru:“Mislite li da će muftija da pusti da mu to tek tako neko sruši bez prisutnih pet hiljada ljudi?! Pa neće i već vam je to rekao i sada ja pitam da me posavetujete kako da to srušimo.“

SRBI NA OKUP

5 KOMENTARA

 1. Ima i jedna americka koja se tu uklapa: Bilo da mislis da mozes, ili da ne mozes – u pravu si. Ono sto narod u Srbiji u ovom trenutku zeli je da na miru pase to malo trave sto ima ispred sebe. Poslednjih nekoliko decenija bolje je bilo biti ovca nego Srbin, ali stvari se polako menjaju.

 2. Mislim da problem Vučićeve antinacionalne, izdajničke politike i Zukorlićevog ekstremizma i agresivnosti ne treba svoditi na sukobljavanje islmaske zajednice i prava Srba na jugu Srbije. Iz pisma Islamaske zajednice iz Zemun polja, koje sam pročitala na ovom portalu, jasno je da se radi o građanima Republike Srbije muslimaske veroispovesti koji poštuju propise zemlje u kojoj žive. Srbi muslimanske i pravoslavne veroispovesti žive na ovim prostorima vekovima u druženju, saradnji, uvažavanju i zajedničkom interesu za napredak i očuvanje države, i ne treba nasedati na Zukorlićev banditski način tumačenja zajedničkog života a još manje na Vučićeve provokacije koje su rezultat naredbi i planova zapada (naravno i Vučićeve sumanute i amoralne ličnosti). Setite se, Vučić je do sada ( dirigovan od zapada) sve uspevao kroz zavadi pa vladaj, od rasturanja patriotskih stranaka preko suprotstavljanja građana Srbije na one za i protiv AV do ( bukvalno je napravio sektu od pristalica), vrlo štetnih i namerno tako prikazanih, tvrdnji da je svaki nacionalni interes protivevropski i nazadan, pa do njegove perfidne politike popuštanja i prikazivanja Srba kao krivaca za svaki sukob u regionu ( čime je Srbe izolovao i doveo u podređen položaj u odnosu na ostale narode u regionu).
  Sada pokušava da zapali sukob Muslimana i Srba u Raškoj jer je takav nalog dobio. Mislim da treba da budemo murdri i tako nešto Vučiću ne dozvolimo. Zukorlić je islamski ekstremista, ali onaj ko izaziva verski sukob i potencira versku mržnju, onaj koga građani Srbije treba da se reše( ako žele da imaju budućnost) je Vučić. Predstavio je Srbe kao genicidan narod, zaostale neradnike i ksenofobe a samo je on taj koji je proevropski, promuslimanski i prozapadno napredan ( iako su njegove reči za jednog Srbina sto Muslimana i politika tipa Srbija do Karlovca). Nikada nisam pročitala, nikada čula i nikada videla da jedan narod sebi dozvoljava da ga vodi, i ima izvršnu vlast, veći neprijatelj nego što je AV građanima Srbije. U svakoj državi, u kojoj su građani ponosni i pametni ljudi, Vučić bi posle poniženja kod Klintona i intervjua u Globusu, nekih javnih istupa punih mržnje i uvreda prema građanima Srbije ( zanemarimo ovom prilikom ekonomsko uništenje zemlje), bio smenjen i protiv njega bi se pokrenuo postupak za izdaju naroda i nacionalnih interesa. Srbi kao da su pod blesom.

  • Ima tu svega po malo, medijskog ispiranja, straha da se ne izgubi i ono malo sto se ima, samzivosti, itd. Ali to daleko da je novo. Da nije bilo te zombijevske samozivosti ne bi Milosevic ostao na vlasti kad su krajinski i slavonski – delom i bosanski – Srbi pusteni niz vodu. Ne bi mogli dosovci da isporuce predsednika, ma kakav bio, nekakvom stranom kengurskom sudu, a s njim i heroje koji su branili Srbe i samu Srbiju. I za rusenje Milosevica nije se sam narod spontano pokrenuo, nego su ga organizovali placenici zapada. Ako oni kojima nije dobro nisu spremni da urade toliko i da pogledaju za koga mogu da glasaju da se bar nesto promeni nabolje, to znaci samo da oni ne veruju da se nesto moze promeniti, a korene tog fatalizma treba da trazimo u tome da su se svi ostali okupili i katalizovali oko ideje nacionalnog, i za to dobili pudrsku onih koji su drali konce u rukama, dok je potiskivanje i sakacenje nacionalnog duha u Srbiji pocelo vec sa Milosevicem, nadovezujuci se na delom vec denacionalizovane Srbe tokom pola veka komunisticke vladavine (a pocetak toga je jos u Kraljevini SHS, pa i ranije), a dosovci su to udvostrucili i utrostrucili, da bi Vucic to sad upetostrucio. Taj kontinuitet denacionalizacija duha naroda, iza kog stoji zapad, ali je sproveden od strane sopstvenih „vodja“, je verovatno najbitniji od svih uzroka njegove pasivnosti. Nijedan drugi narod nije bio tome izlozen. Bez katalizatora nacionalnog, jedino je socijalni aspekt, tj. nepodnosljiva beda ono sto moze da pokrene mase, ali tako nesto bi verovatno vise stetilo nego koristilo Srbiji. Narodu treba vratiti osecaj vrednosti, pripadanja, zajednistva i vere u sebe, a za to je neophodno da se zombiji pokrenu i dovedu narodnu vladu. Zacaran krug? Nadajmo se ne, jer se okolnosti na svetskoj sceni menjaju u nasu korist (ne mislim na Trampa, on je za Srbiju samo manje zlo od Hilari), i to ce pomoci zdravom jezgru u Srbiji da joj vrate ime i cast. Preziveli smo 5 vekova pod Turcima, prezivecemo i cetvrt veka ili manje, pod ovima.

   • Mislim da Srbi treba da odrastu i da preuzmu odgovornost
    za svoju budućnost.
    Evo nekoliko motivacionih misli :
    „Ja misam proizvod okolnosti, ja sam proizvod svojih odluka“ Stiven Kavi
    „Život čini 10% onoga što nam se dešava i 90% onoga kako reagujemo na to“ Čarls Svindol
    „Niko ne može učiniti da se osećate inferiornim bez vašeg pristanka.“ Elenor Ruzvelt
    „Ništa nije nemoguće za onoga ko ima volju da pokuša“ Aleksandar Veliki
    „Početna tačka svakog uspeha je želja“ Napoleon Hil
    „Nije da se ne usuđujemo što su stvari teške, već su stvari teške zato što se ne usuđujemo“ Seneka i na kraju Napoleon Hil “ Početna tačka svkog uspeha je želja“.
    Pitanje je : Šta Srbi žele?

    • Ima i jedna americka koja se tu uklapa: Bilo da mislis da mozes, ili da ne mozes – u pravu si. Ono sto narod u Srbiji u ovom trenutku zeli je da na miru pase to malo trave sto ima ispred sebe. Poslednjih nekoliko decenija bolje je bilo biti ovca nego Srbin, ali stvari se polako menjaju.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime