Vučić se ponovo razveo

3
15918

Kako Teleprompter.rs ekskluzivno saznaje iz izvora bliskih Ministarstvu spoljnih poslova, Aleksandar Vučić razveo se i od druge supruge, Tamare Đukanović, samo nekoliko meseci od kako je preminulo njihovo nerođeno dete. 

rs9XFEJ

Iz izvora bliskih Ministarstvu spoljnih poslova, Teleprompter.rs saznaje da se premijer Srbije, Aleksandar Vučić, po drugi put tajno razveo.

Naime, nakon tajnog razvoda od novinarke TV “Pink” Ksenije (Vučić) Janković krajem prošle godine, Aleksandar Vučić se tajno oženio Tamarom Đukanović, koja više od pet godina radi u Ministarstvu spoljnih poslova.

Od pouzdanih izvora iz Ministarstva spoljnih poslova potvrđeno je za Teleprompter.rs da se Aleksandar Vučić razveo i od Tamare Đukanović još u septembru mesecu ove godine, samo nekoliko meseci nakon što je njihova beba preminula tri dana pre rođenja.

Na iznenađenje svih, zvanični mediji, kao što su “Kurir” i “Blic”, objavili su 29. aprila vest da je beba Aleksandra Vučića peminula samo tri dana pre rođenja. Devojčica je trebalo da dobije ime Neva.

Dakle, tajni brak između Đukanovićeve i Vučića nije opstao ni godinu dana, a samo nekoliko meseci nakon što je preminulo nerođeno dete, predsednik Vlade Aleksandar Vučić ostavio je i drugu suprugu, baš kao što je ostavio i prvu sa kojom ima dvoje dece – sina Danila i ćerku Milicu.

O karakteru i moralu Aleksandra Vučića ne bi trebalo mnogo govoriti jer njegova (ne)dela govore sve.

Da podsetimo, zvanični mediji su razvod i drugo venčanje, iz nekog razloga, čuvali u strogoj tajnosti, daleko od očiju javnosti. Nijedan zvanični medij se nije usudio da prenese vest o tajnom razvodu i venčanju. Nakon šale na račun Vučićevog tajnog razvoda i venčanja, ukinuta je emisija “Mentalno razgibavanje” sa radija “B92″.

Teleprompter.rs je početkom ove godine, nakon ukidanja “Mentalnog razgibavanja”, objavio seriju tekstova o tajnom razvodu i venčanju Aleksandra Vučića. Teleprompter.rs je došao u posed i objavio fotografiju sa venčanja na kojoj se vidi tadašnji prvi potpredsednik Vlade kako stoji pored mlade u venčanici.

Da Vas podsetimo:  Preživeti televiziju

bXVd3Hs

Zatim je u režimskom tabloidu “Informer” objavljena “spontana” fotografija Aleksandra Vučića i Tamare Đukanović koju je paparaco tog tabloida “slučajno” naparavio u jednom poznatom beogradskom restoranu.

fu7ym9Q

Naše pisanje je još jednom potvrđeno kada je “Blic” sredinom avgusta meseca ove godine objavio vest o tome šta je Ivica Dačić svetovao Vučićevoj supruzi prilikom posete Saboru trubača u Guči. Taj list je još jednom potvrdio da Vučićeva supruga više nije Ksenija (Vučić) Janković, već Tamara Đukanović. “Blic” i “Večernje novosti” su tada objavili i fotografiju Dačića i Đukanovićeve.

RJlkgVV

Ivica Dačić i Tamara Đukanović (FOTO: Večernje novosti – D. Karadarević)

Koji zaključak možemo da izvučemo?

Sa javnim ličnostima, a naročito političarima, tumačenje reči “privatnost” je relativno ograničeno. Koliko god se to nekome dopadalo ili ne, ali njihov privatni život je od interesa šire javnosti. Naročito je to slučaj sa predsednikom Vlade. Cenzura medija je ovoga puta sporedna tema.

Ako uzmemo u obzir sva njegova “ostavljanja”, zašto bi narod trebalo da veruje da i njega neće ostaviti na ovaj ili onaj način?

Ostavio je Vojislava Šešelja, svog političkog idola, ostavio je dugogodišnju suprugu Kseniju sa kojom ima dvoje dece, ostavio je drugu suprugu nekoliko meseci nakon smrti nerođenog deteta.

Zašto bi sa nama (narodom) bilo drugačije? Ksenija i Tamara su se otarasile Aleksandra Vučića i zbog toga bi trebalo da budu ponosne. Međutim, šta će biti sa nama i kakva je naša budućnost sa ovakvim karakterom i ovakvom ličnošću predsednika Vlade?

 Danilo Redžepović

Teleprompter

3 KOMENTARA

  1. Verujete da je narod iskren i dobronameran prema Vucicu ?
    Ko je koga ostavio ? Da li je posteniji razlaz ili lazna predstava srece zarad naroda i- da ne kazu – Narod ga je izabrao za funkciju a on treba da sprovodi striktno zakon i njemu da se zakune a narod da usmerava pravilima i normama u uredjivanju kulture zivljenja…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime