Vučićeva STRAŠNA ISTINA

Ko je ubijao Srbe?

0
1683

Staro Gacko: Ko je ubijao Srbe?

U sinoćnoj emisiji „Teška reč“ na televiziji „Pink“, Aleksandar Vučić“ je rekao nešto što je moralo uneti nelagodnost i nemir u dušu svakog Srbina. Naime, Vučić je rekao sledeće:

„Povodom ubistva mladića u kafiću ’Panda’ u Peći… Jesmo li mi stvarno ustanovili ko je ubio tu našu decu? Ili ćemo da budemo iznenađeni u budućnosti?“

Na to je došlo pitanje iznenađenog voditelja: „Hoćete da kažete da to nisu bili albanski teroristi?!“

„Ja hoću da kažem da mi za to nemamo dokaze… NAPROTIV! Ja hoću da kažem da ima mnogo strašnih stvari sa kojima ćemo morati da se suočimo“, kazao je PPV zagonetnim tonom. Nakon namerno napravljene pauze „psihološkog bezdana“, Vučić je produžio: „I hoću da kažem da ćemo mi te probleme da rešavamo… Zato što, od laži se ne živi, od prevara se ne živi.“

A zapravo, šta nam je to Vučić provukao kroz uši? Da ubice nikada nisu uhvaćene, to znamo. Ali, sada Vučić govori da to nisu učinili albanski teroristi. Otkud to on zna? A da to sigurno zna, Vučić je potvrdio kada je rekao da „nemamo dokaze“ da su zločin počinili šiptarski teroristi, i tome dodao ono nagoveštavajuće – „naprotiv“. Šta to „naprotiv“ znači? Jasno je, ako se kaže da nemamo dokaze da je osumnjičeni izvršio ubistvo, pa još tome dodamo, da se sve desilo suprotno od onoga što smo verovali („Naprotiv!“), tada je jasno da moramo znati ko je pravi ubica. Da nije tako, ne bismo mogli kazati da to nisu učinili albanski teroristi. A Aleksandar Vučić je upravo to rekao: „Zločin u kafiću ’Panda“ 1998. godine nisu izvršili albanski ekstremisti“. NAPROTIV!

nasilje-16Nakon svega, Aleksandar Vučić bi trebalo da jasno odgovori na pitanje: „Ko je ubio šest srpskih momaka, od kojih su petorica bili maloletni?“ Odgovor duguje ne samo roditeljima pobijene srpske dece, već i celokupnoj srpski javnosti, koju je konsternirao svojim javnim iskazom pred milionskim auditorijumom. Samo, ostaje nepoznanica, ima li ikoga u Srbiji ko će smoći snage i smelosti da „najmoćnijem“ uputi takvo pitanje?

Gospodine Vučiću, dužni ste da nam kažete ko je izvršio taj gnusni teroristički napad u Peći, kada su mučki ubijena srpska deca? Pošto se iz vašeg nastupa moglo zaključiti da dobro znate i ubice i naredbodavce, tada vi ne smete i dalje (nemate pravo) da vaš „voljeni narod“ držite u neizvesnosti!

Ako je istina ono na šta na izvestan način aludira Aleksandar Vučić, a to je da su šest mladića u kafiću „Panda“ streljani odlukom srpske države (one iste koja je, kako PPV tvrdi, „ubila i Slavka Ćuruviju“), tada ćemo se kao narod uistinu morati suočiti sa „mnogo strašnih stvari“. Da li to znači i da 2003. godine na decu u Goraždevcu, dok su se kupali u Bistrici, nisu pucali albanski teroristi? Ni njihove ubice nisu do danas pronađene?  Da li će Aleksandar Vučić i tu „proročki“ reći, značajno podignuvši obrvu, da „nema dokaza da su to počinili albanski teroristi –NAPROTIV!“

pomen-Gorazdevac

I tako redom, od sela Staro Gacko (gde je 23. jula 1999. godine masakrirano 14 srpskih žetelaca), preko pogroma nad Srbima u martu 2004 (valjda su tu Srbi opet sami sebe progonili i ubijali), pa do današnjih dana. Pošto nijedan ubica srpskih civila na Kosmetu nikada nije uhvaćen, niti procesuiran, a kamoli za tako teške zločine osuđen, tada bismo morali – telali PPV – da se zamislimo nad pitanjem – ko je zaista pobio tu srpsku nejač i civile?

Vodeći se Vučićevom NAPROTIV logikom, ipak će biti da sve te zločine nisu izvršili albanski teroristi (kako smo mi odnekud pretpostavljali), jer – kaže ’najmoćniji’ – „MI ZA TO NEMAMO DOKAZE“. Upitajmo se, onda, ko je 17. februara 2001. godine izvršio teroristički napad na srpski autobus u kome je ubijeno 11 osoba (od toga, dvoje dece) i ranjeno 40 osoba – i suočimo se sa groznom istinom da „nemamo dokaze da su to počinili Albanci“. NAPROTIV!

sahrana1Nadamo se da će Vučić otkriti i ubice prof. Dragoslava Bašića (predavača sa Kalifornijskog univerziteta Berkli), kojeg je pobesnela rulja u Prištini na ulici tukla do smrti, dok su to nezainteresovano posmatrali vojnici NATO-a? Ni tu počinioci tog zločina nikada nisu uhvaćeni, iako se dobro zna ko su. A zapravo, ko su Bašićeve ubice? Albanci? Ne, to se nikako ne može tvrditi, jer za to NEMA DOKAZA. NAPROTIV!

IMA MNOGO STRAŠNIH STVARI SA KOJIMA ĆEMO MORATI DA SE SUOČIMO! Ko je u junu 2000. godine zaklao tri Srbina u selu Bijelo Polje u blizini Peći? Nema dokaza da su to zlodelo učinili Albanci. NAPROTIV! Ko je Srbima vadio unutrašnje organe? Ama, ljudi, nema dokaza da su to činili Albanci. NAPROTIV! Koje Srbima odsecao glave, vadio utrobu, čerečio udove? Ko je oteo preko hiljadu Srba, za koje na sajtu Vlade Srbije postoje podaci po imenu i prezimenu? Da li su to učinili albanski teroristi?  „MI ZA TO NEMAMO DOKAZE“. A pošto nemamo dokaze, tada treba da se suočimo sa STRAŠNOM ISTINOM! A ta „strašna istina“ je da „nemamo dokaze“ da su Albanci počinili i jedan jedini zločin na Kosmetu, a u pravu važi prezumpcija nevinosti… Albanac nije kriv! NAPROTIV! Kriv je…

I ako je od Zapada, prešlo je svaku meru! Od naših marionetskih vlasti, još gore! Zar samooptuživanjem, slepim izvršavanjem naredbi i dodvoravanjem pokušavamo da uđemo u EU? Hoćemo da zaslužimo bolji život tako što ćemo dušu prodati đavolu? Pa i da je od NAJMOĆNIJEG, previše je! Valjda bi on trebalo da zna (kad već to sam govori) da se od LAŽI i PREVARE ne živi – barem ne časno.

Za www.koreni.rs

D. Gosteljski

Spisak kidnapovanih i nestalih Srba na Kosovu i Metohiji

like-button.net here

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime