Vučićeve nekretnine

0
835

vucicMoram priznati da Vučićev rad lopatom prevazilazi i legendarni Tomin stil, ali valjda je i normalno da učenik prevaziđe učitelja, mada se Veliki vođa specijalozovao za ukopavanje kamena temeljaca, dok je bajčetinski „Travolta“ više voleo ilovaču…

Naime, zenica oka našeg ukopala je još jedan temeljac, predizborno- zgodno, za fabriku koja će, kako su naglasili: „Ako sve bude išlo po planu biti završen do sledećeg leta“?!

Ako sve bude išlo po planu ja očekujem Moniku Beluči u maznom izdanju na vratima stana mnogo pre toga! Ona još ne zna za taj plan, ali ja da obnarodim na vreme, pa njena sramota ako se ne pojavi!

Uzgred, mole se članovi SNS-a, simpatizeri i aktivisti da doniraju kamenje iz bubrega, bešike, prostate i gde god još imaju, jer polako manjka temeljaca a kampanja je u zenitu: oblik nije bitan- važna je veličina pa se potrudite- Srbija ne može da čeka!

Elem, kad smo kod temeljaca i nekretnina, povela se priča o nekretninama prvog među nejednakima, odnosno, familije Vučić, koje prema podacima KRIK-a vrede brat- bratu milion i sto hiljada evra!

Laž- vrede mnogo više, jer ono čega nema u papirima, odnosno, famoznoj imovinskoj karti jeste najvrednija Vučićeva nekretnina koju je stekao za minule četiri godine- Srbija!

Ako je nešto aposlutno njegovo, ne kreće se baš nikud, utemeljeno je u demagogiji i stavljeno pod krov iluzija jeste upravo- Srbija!

Ekskluzivna lokacija, dvostrano orijentisana: spavaće sobe gledaju ka zapadu, kuninja i kupatilo ka istoku; pogodna za adaptaciju svake vrste (uglavnom smanjenje kvadrature); kablovska televizija (Vulin na krovu drži kabl ujedno izigravajući i gromobran); privatno obezbeđenje (mladi Nebojša iz Beograda direktno se uključuje interfonom u sve emisije i bespogovrono veruje u građevinsko- levitaciono- apostolske mogućnosti vlasnika nekretnine) nije prvi vlasnik doduše, ali se ponaša kao da jeste; mogućnost zamene za nešto manje- još jedan mandat s pogledom u budućnost, eventualno! Neprijatno je koliko se dobro živi u njoj,

Da Vas podsetimo:  Anina cirkulacija mozgova

Javiti se oko tri ujutru kad „vlasnik“ kreće na posao pošto se dvadeset minuta pre toga vtatio s istog; cena po dogovoru mizerna.

U značajnu nekretninu pomenutog spada i kabinet, tačnije, vlada, iako ih je nekoliko puta pomerio autobusom na svečana zasedanja po kopovima, livadama i gradovima unurašnjosti, ali su i dalje pod garancijom s obzirom da su zanemarljivo malo prešli na ministarskom putu tako da se po specifikaciji proizvođača još vode kao neotpakovani, maltene!

Treća, ali nikako manje vredna nekretnina Alek- Te- Neja, duha koji noću hoda gradilištem „Beograda na vodi“ i budi usnule bagere, svakako jesu penzioneri, radnici i oni koji bi voleli da bude jedno od ta dva, a poznati su pod estradnim imenom: tehnološki viškovi!

Oni se doduše kreću, ali u mestu, tako da ispunjavaju uslov za upis u katastar nepokretnosti- laki su za održavanje; ne iziskuju nikakvo ulaganje osim (u)laganja; pogodni su za adaptaciju u vikendice (vikendom eventualno nešto pojedu i rade za nadnicu); ne prokišnjavaju i nije ih potrebno krečiti, osim ovlaš farbanja u predizbornoj kampanji nekoliko puta i u više boja!

Da zaključim, to do čega je došap KRIK ništa je naspram ovoga što nudi VRISAK!

Najvrednija nekretina Aleksandra Vučića je Aleksandar Vučić- šator koji je Srbiju uspeo da ubedi kako je zapravo srednjevekovni grad koji su, razume se, podigli Nemanjići, za šta im je lično obezbedio finansije i učinio da mladi Rastko ne ode trbuhom za kruhom u beli svet, svečano mu otvorivši Studenicu da se pod imenom Sava zaposli u struci, na rodnoj grudi!

medenica

Mihailo Medenica

Nedeljnik

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime