Vučiću, da li je istina da trenutno strancima prodajete 240 srpske dece koju ste oteli od srpske sirotinje?

0
271
Foto: printscreen

Do nas je stigla informacija iz veoma pouzdanog izvora koji tvrdi da se trenutno preko socijalnih ustanova u Srbiji priprema prodaja 240 srpske dece strancima kojima će ta deca biti ponuđena na prodaju tj. usvajanje. Novi napredni izrodi vođeni zlotvorom Aleksandrom Vučićem pripremaju novi danak u krvi kao da nam je bilo malo onih turskih koji su trajali 370 godina. Umesto da država Srbija materijalno i nematerijalno pomogne siromašne porodice u Srbiji Vučić i njegovi izrodi bukvalno otimaju decu od njihovih siromašnih roditelja i prodaju ih strancima. Saznaćemo za kakve i kolike pare po detetu.

Ova banda naprednih secikesa, izdajnika i fukare kakvu Srbija nije zapamtila na vlasti u svojoj modernoj istoriji usuđuje se da bukvalno prodaje srpsku decu strancima. Vučić i njegova napredna banda zlotvora trguje i srpskom decom i to na veliko!

Zahtevamo od nadležnih državnih organa Republike Srbije da upoznaju javnost sa brojem dece koja su oteta od roditelja zbog siromaštva ili po bilo kakvom drugom osnovu i zahtevamo da se ODMAH PREKINE i obustavi praksa prodaje i davanja na usvajanje srpske dece strancima. Ako neko već srpsku decu mora da usvoji onda neka to budu srpske bezdetne porodice kojih je bukvalno na hiljade. Zakonom treba zabraniti moderan danak u krvi i trgovinu srpskom decom.

Shvatate li vi ljudi sa kakvim zlotvorima na vlasti imate posla?

PRODAJU NAM DECU kao da su krompir!

Milinko Milinčić 
Izvor: Srbijadanas.net / Vaseljenske

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime