Zaječar: Ničić potvrdio saradnju sa Vučićem, Zaječarci u šoku!

2
784

2017-04-25_082110
info

Bivši gradonačelnik Zaječara, koji je ojadio ovaj grad, najavio je saradnju sa Vučićevim radikalima i tako potvrdio spekulacije da je sve vreme bio Trojanski konj predsednika Srbije. Iako znaju ko je i kakav je Boško Ničić koji je ojadio Zaječar za vreme devetogodišnje vladavine, politički preletač koji je menjao partijske boje i ideologije prema potrebi i datom političkom trenutku, Zaječarci su, ono malo njih koji su izašli na glasanje, dali ovom politikantu čak 30% glasova!

2 KOMENTARA

  1. Pa takve AV i prima u svoje redove. Što veći lopov to bolja pozicija u SNS-u….Čovek se „dokazao“, nema šta ?! A i on bi mogao da promeni prezime u Preletačević, yar ne ?!

  2. Izguglala sam ovog Ničića. Pa on je bio na „Farmi“!!!! Videla sam slike nekog trbatog, neurednog čoveka koga su optuživali da strašno hrče i prdi. Uz sve navedeno politička „karijera“ mu je smutna a optužbi oko mutnih radnji koliko hoćete.

    I carinik Rističević je bio na Farmi. Nemoralni,smrdljivi, ružni starlatani sa Pinkove životinjske farme!!! Pobogu ljudi, za koga vi to glasate i ko to odlučuje o vašim sudbinama?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime