Zamena stanovništva

0
1213
Foto: printscreen

Srbiju ne vode srbi već lažnjaci i zabole njih onaj visuljak međ nogama za srbske interese! Shvatate li to?

Vrši se zamena stanovništva!

Sve naše uništiše i prodadoše!

Menjaju nam klimu, gurajući reke u cevi i uništavajući šume, prskajući nas iz vazduha… Prave novu klimu koja nije dobra za nas i koja nam donosi nove bolesti!

Uništiše zdravstvo i školstvo! (inače projekat hologramski nastavnici je projekat koji finansira britanska vlada, imam dokumenat).Uništiše nam selo, tradiciju, porodicu…

Nameću nam poreze, dažbine, namete koje mi više ne možemo da plaćamo… Izbacuju se ljudi iz svojih domova… Otimaju se deca roditeljima… Od nas prave sirotinju i beskućnike! Zagorčavaju nam živote na sve moguće načine. Preko biroa našim ljudima se nudi posao u inostranstvu jer ovde za NAS nema posla! Uvozi se preko 2 miliona migranata, a tu je i mali šengen jer za njih ima posla, socijalne pomoći, stanova i kuća, para za pokretanje biznisa itd… E za njih prave ovu novu PUSTINjSKU KLIMU!

Da li vam je KLIKNULO?????????

Sve što rade je na štetu našeg RODA a u interesu NjIHOVIH srodnika! Mi nemamo više nikakva prava, ni slobode! Mi smo ugrožena vrsta! Nad nama se vrši genocid i mi živimo u konc logoru za SRBE!

Aman progledajte već jednom i shvatite koja se opasnost nadvila nad nama i našom budućnošću!

Nema više šta da se čeka! Buđenje i akcija ili nas neće biti! Ujedinjenje naroda za spas svih nas!

OVO JE VOJSKA!

Izvor: Zojalola.wordpress.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime