Zašto je Miloš Vučević meta?

0
483
Miloš Vučević / Foto: YouTube Screenshot

Zahvaljujući ne baš divnoj kadrovskoj politici SNS-a u potpunosti, postoji nezanemarljiv broj loših, nezainteresovanih i pre svega duboko korumpiranih predsednika opština čiji rezultati imaju predznak debeo kao i onaj kod prosečne januarske temperature.

Da stvar bude još i gora, fioke revizora, prekršajnih i krivičnih sudija ne pune neka nova lica, već u većini slučajeva dokazani paraziti koji su kroz pet, šest partija i isto toliko mandata već na grbači nesrećnim žiteljima i biračima. Ipak, ne samo da po njima ne udaraju glavešine opozicije, već ih štede i lokalni politički protivnici, a da ne govorimo o potpunom izostanku pažnje N1 i sličnih sredstava za harangu i linč koji se iz nekog razloga predstavljaju kao mediji, a mi im kao verujemo na reč.

Miloš Vučević, prvi čovek Novog Sada, nije iz tog miljea – i to je jedan od ključnih razloga što godinama trpi strelice podmazane hektolitrima otrova upućene njegovim saradnicima, odnosno “prenosno” njemu.

Za početak, Vučević ruši predrasude koje uporno pokušavaju da provuku o naprednjacima – svezub je, mlad je, urban. Školovan i dokazan u struci, dolazi sa porodičnim pedigreom. Ovo mu je prva stranka. Pristojan je. Konačno, preuzeo je razorenu palanku bez ijednog stranog investitora, a danas je Novi Sad Evropska prestonica kulture, Omladinska prestonica Evrope, stiglo je nekoliko stranih firmi koji zapošljavaju na hiljade sugrađana i dolazi još nekoliko.

Pokreću se i završavaju kapitalni projekti i investicije, sređuje komunalna infrastuktura, na red dolaze pitanja koja su se tavorila po fiokama decenijama.

Konačno, Vučević je dobro pozicioniran i u samom SNS-u gde kao potpredsednik predstavlja jezgro jezgra “mladih lavova”.

Dakle, da ima tri zuba u glavi, kiti Vendi pod šatrom, do juče je bio magacioner koji se vukao po bolovanjima i krišom otimao kilu šunke iz zaliha, a danas maše lažnim doktoratom i da lapa 20 posto od svakog projekta, služio bi im za podsmeh, ali ne bi im bio meta.

Da Vas podsetimo:  Švedski list Aftonbladet: Pandemija virusa korona je – početak trećeg svetskog rata

Upravo ovaj koncept pokazuje sav besmisao politike takozvane opozicije – smeta im dakle, što radi, ima rezultate i što je čestit.

Sve što oni nisu, ili makar nisu pokazali za 12 godina. To su mu pravi grehovi. Bode im oči. Ruši koncept.

Zato su mu blatili i blate ljude koji su bili ili jesu deo njegovog tima a danas blate i porodicu savetnika mu Milića.

Svi ti vajni i pošteni koji su mu lepili naplenice na vrata gradske kuće, mogu da se jave da im pokažem i objasnim im gde je prozor. Jer, realno, takvi kakvi jesu, kakav god Vučević bio, mogu samo da mu pljunu pod njega.

T.  Lovreković
Izvor: nacionalist.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime