Zašto Vučićevi primitivci ovoliko mrze i psuju? I zašto su baš toliki prostaci? Imamo odgovor!

0
683

Javnost je svakodnevno primorana da sluša uličarski rečnik koji dolazi s televizije s nacionalnom frekvencijom

Poslednjih dana svedoci smo veoma primitivnog govora pojedinih pristalica Vučićeve vlasti, i onih koji su vlasnici i urednici prorežimskih medija. Javnost je svakodnevno primorana da od njih sluša i gleda verbalne napade na sve one koji misle drugačije.

prostaciOno što je poražavajuće, pored činjenice da sloboda mišljenja očigledno nije moguća u Srbiji, a da sa druge strane ne stigne salva uvreda od neistomišljenika, je da upravo oni ne biraju reči, već da na jedan krajnje prostački način vređaju svoje neistomišljenike, a da pritom nisu svesni da takvo ponašanje najviše govori o njima samima.

Javnost je juče, malo je reći šokirala državna sekretarka u MUP-u Biljana Ivković Popović, koja je odgovorila političkom protivniku, doskorašnjem kolegi iz vladajuće koalicije Saši Mirkoviću kojeg je nazvala “gargamelom iz Zaječara”.

“Estradna gromada”, “hodajuća reklama za Zelenu kafu”, “trange frange medijski stručnjak”, “kukavica i manipulator”, “kauboj iz Zaječara”, “đilkoš, muljator i hohštapler” su samo neki od “epiteta” koje je državna sekretarka uputila doskorašnjem kolegi.

Ovakav rečnik nedopustiv je za bilo koga, a ne za državnu sekretarku, koju mi finansiramo, rekao je za “Espreso” psiholog Žarko Trebješanin.

– To je jednostavno nedostatak kulture. Ovakav rečnik i ponašanje nikako nije dobro, naročito ne za nekoga koga narod plaća, a to je državna sekretarka Biljana Ivković Popović. Ovakve reči sebi ne sme da dopusti niko, a naročito ne bilo ko iz državne uprave. Oni treba da budu za primer svima, a ovakvo ponašanje je za svaku osudu. Svi imaju pravo da se ne slažu sa mišljenjima drugih, i da osude nečije ponašanje, ali ovakvo ponašanje i rečnik u javnosti su potpuno neprimereni – rekao je Trebješanin.

Da Vas podsetimo:  Castle: Kako srpska vlast manipuliše razumom, a građani za to još i plaćaju

www.infozurnal.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime