Zavetnici uspešno sabotirali antisrpski skup NVO o Srebrenici!

0
689

ZavetniciSrpski sabor Zavetnici obaveštava javnost da je 11. jula 2015. godine ispred doma Narodne Skupštine jedini regularno prijavljen skup, u skladu sa Zakonom o okupljanjima, skup koji je u PU Stari Grad prijavio član Glavnog odbora Srpskog sabora Zavetnici, Vedran Ćosić.

Prijava u terminu od 09 do 19 časova podneta je još 22. aprila, pre nego što je novinar Dušan Mašić nadležnim organima prijavio održavanje performansa “7000”, koji za cilj ima podrivanje Republike Srpske i Republike Srbije.

Podsećamo da su Zavetnici tokom prošle sedmice upozorili javnost da je organizator skupa “7000” britanski agent od uticaja, koji je 19. marta ove godine postao i britanski državljanin. Sve ovo se događa uporedno sa najavljenom Rezolucijom o navodnom genocidu u Srebrenici koju Savetu Bezbednosti podnosi Velika Britanija.

skupS obzirom na to da organizatori performansa iza kojeg stoje strane obaveštajne službe nemaju pravo na okupljanje ispred doma Narodne Skupštine i da su Zavetnici jedini koji imaju legalno prijavljen skup na tom mestu, pozivamo nadležne organe da zabrane održavanje performansa.

Srpski sabor Zavetnici koristiće sva legalna i legitimna sredstva da ne dozvoli održavanje performansa koji ima za cilj da srpski narodom predstavi kao genocidni i ugrozi stabilnost Srbije i Republike Srpske.

Najavljujemo da će se članovi rukovodstva pokreta okupiti u prijavljenom terminu i tokom celog dana biti ispred doma Narodne Skupštine.

(Za Korene priredio: Danijel Igrec)

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime