Objavljeno: 13. Mart 2017.

Zbog Čačanke napustio Brazil i došao u Srbiju

brazilacOvaj veoma zanimljivi mladić svojom životnom pričom oduševio je mnoge, a među njima je i naš najbolji teniser Novak Đoković koga je slučajno sreo na Kopaoniku.

Naime, Muamer Dinis Sekeira, poreklom je iz Gvineje, ali je sa porodicom živeo u Brazilu. Ipak, da je ljubav jača od svega, govori i njegova priča, kada je slučajno u Brazilu upoznao devojku iz Čačka Anu Dimitrijević, zbog koje se bez problema preselio u Srbiju, oženio se i sada zajedno žive u Beogradu.

Novak Đoković imao je priliku da Muamera sretne na Kopaoniku i sa njim razgovara na srpskom jeziku, što je našeg najboljeg tenisera potpuno raspametilo. On je našim novinarima otkrio da je u Srbiji prvi put video sneg, ali i da veoma voli našu kuhinju i pesme Tome Zdravkovića, koje čak zna i da peva.

-Volim kulturu, rakiju i pečenje. To je hrana Srbije. To je fantastično – rekao je Muamer, dodajući da najviše voli pesmu Kafana je moja sudbina.

www.ozonpress.net

Ostavite komentar

Poštovani, molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija „Korena“ zadržava pravo da skrati ili ne objavi komentare anonimnih čitalaca, koji sadrže direktne pretnje, neosnovane optužbe, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.