Želje iz detinjstva radom postaju stvarnost u kojoj uživa

0
967

PecaljMilica Pecelj ponosno kaže da je „Kragujevčanka od glave do pete“. Često priča o tome da je Kragujevac najlepši grad na svetu. Sva prijateljstva i bitni događaji u životu posebno je vezuju za rodni grad i ovo je za nju najprirodnija sredina u kojoj sa zadovoljstvom „pliva“ i radi na tome da „skocka“ život po svojoj meri.

Od malena je želela da njena profesija bude vezana za neku medicinsku nauku, a prošle godine, baš na svoj 24. rođendan, je postala magistar farmacije i kaže da taj dan neće zaboraviti nikada. Još tokom studija je počela za „Eucerin“ da radi promocije i edukacije sa farmaceutima iz cele Srbije. Preko ove, jedne od najpoznatijih farmaceutskih kuća u Evropi, profesionalno je napredovala i stekla kontakte i poznanstva sa svojim kolegama širom naše zemlje. Milica ima u planu dalje usavršavanje u oblasti dermo-kozmetike, a uskoro je očekuje rad u privatnoj apoteci gde će nastaviti da se bavi ugavnom oblašću na koju je i prethodnih godina rado stavljala akcenat.

milica_apotekaS obzirom na posao kojim se bavi važno joj je kako izgleda i smatra da je oličenje jednog farmaceuta negovana i lepa žena. Uživa i u praćenju modnih trendova, naročito kada je reč o cipelama. U kupovinu najčešće ide sa sestrom Zorom, a šoping je uglavnom maratonski i završi se tek kada devojke više ne mogu da stoje na nogama od bolova. I pretresanje ženskih tema Milici uvek podiže raspoloženje, a važno joj je i da je stalno aktivna, u pokretu. Slobodno vreme svakodnevno rado provodi na bazenu sa bratom Aleksom, na treninzima plivanja u PK „Radnički“. Ne takmiči se, ali trenira ozbiljno i strogo, baš kao da se upravo sprema za neki plivački maraton.

Za sebe kaže da je od onih osoba koje nemaju problem da budu drugačije i da sa zadovoljstvom neguje karakteristike koje je čine posebnom, kako u ponašanju, tako i u izgledu. Smatraju je, a ona se trudi upravo da takva i bude, odgovornom, pedantnom i vrednom. Emotivna je i druželjubiva. Ambicioznost, kao izraženu crtu svog karaktera, na najbolji način želi da iskaže kroz bavljenje politikom. Još od malena, sebe je videla kao poslanicu u republičkom parlamentu, a kasnije su ovo postale zrele želje na čijem ostvarenju radi. Za početak, vrlo brzo, trebalo bi da zauzme svoje mesto u odborničkim klupama Skupštine grada i to ispred SPO-a čiji je član od svog punoletstva. Milica naglašava da je raduje činjenica da je i lider ove stranke, Milan Urošević, mlad i ambiciozan čuvek, pa je uverena da će se pokazati da su takvi ljudi, okupljeni oko istih ideja, dokaz da se postepeno može ostvariti zacrtani cilj i postići uspeh.

Da Vas podsetimo:  Ona svira i kolo i džez na fruli i ponos je Srbije u svetu: Ovo je Neda, naša NAJBOLJA FRULAŠICA

Jovana Mladenović

infokg.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime