Žene u crnom u nameri da Srbiju zaviju u crno

2
950

screenshot-srbin info 2016-06-18 08-31-04

 

Namicanje omče oko vrata

Zanimljivo je da država Srbija nema nameru, nema snage ili, jednostavno, ne sme da barem pokuša  da nekako spreči ili neutrališe antidržavno delovanje ne malog broja tzv. nevladinih organizacija, koje,  za takav svoj subverzivni rad, dobijaju debelu apanažu (ili drugu vrstu podrške) iz brojnih zapadnih „razvojno-demokratskih“ fondova.

Stvari se u sferi delovanja „nevladinih“ organizacija čak pomeraju u suprotnom pravcu. Odnosno, umesto da takve neprijateljske aktivnosti, jasno uperene protiv interesa građana Srbije i protiv Srba, legalnim putem sputava,  srpska vlast radi na njihovom inkorporiranju u državni sistem. Brojne antisrpski orijentisane organizacije prešle su (pod pritiskom „zapadnih prijatelja“) sa USA-EU jasli na grbaču srpske države i naroda. To mu otprilike dođe slično onome kada bi nekakav (poremećen) čovek (na zahtev podlog komšije) plaćao u rođenoj kući jednog člana porodice (kojeg je isti komšija obrlatio), koji će ga svakog dana tući motkom i usput ga vređati najgorim mogućim psovkama i nazivima.

Žene u crnom se najviše bave događajem iz jula 1995. godine, koji se na Zapadu označava kao „Srebrenički genocid“.  I zahvaljujući takvoj „uskoj specijalizaciji“, ove „crnkinje“ i dalje dobijaju novac, uglavnom od američkih i nemačkih vladinih institucija. Naravno, tamo se te vladine institucije zovu „nevladine“ (NGO) da se Vlasi ne dosete i ne primete u kom grmu leži zec.

Ovog puta Žene u crnom „rekreativno“ su se dohvatili silovanja (čisto da ostanu u kondiciji u „prelaznom periodu“), ali tako da se nasilnici/silovatelji pripišu samo jednoj strani. Svojoj osnovnoj temi („genocidu“ nad muslimanima Srebrenice) vratiće se čim se malo odmore i iznova napune „akumulatore“ (novčanike). Srbija je, izgleda, jedina zemlja na svetu u kojoj se dopušta takmičenje u disciplini opljuvavanja, ruženja i klevetanja vlastitog naroda, jer, pobogu, sve se to radi „za pare“!

Da Vas podsetimo:  Narodni poslanici: izvršite svoje obaveze

***

Svakom iole upućenijem čoveku, bilo gde u svetu, jasno je da u Srebrenici nije bilo nikakvog genocida, jer ubijanje ratnih vojnih zarobljenika ne spada u zločin genocida, već u ratni zločin. Ratnog zločina u Srebrenici je bilo, ali i taj broj ubijenih zarobljenika je višestruko uvećan, pošto je najveći broj muslimanskih vojnika poginuo u proboju ka Tuzli u okršajima sa vojskom Republike Srpske (VRS). Po Ženevskoj konvenciji, vojnici koji odbiju da polože oružje kada su u okruženju, postaju sasvim legalna vojna meta.

Pomenute činjenice poznate su i na Zapadu, ali tamo postoje posebni razlozi zbog kojih oni žele da prekroje istorijske činjenice i Srbe proglase genocidnim narodom. NATO-u ili Zapadnom savezu potrebno je da maskiraju svoje brojne zločine (od Japana, Koreje, Vijetnama i drugih, pa sve do Sirije danas) u kojima ima dosta elemenata genocidne prirode (namera da se jedan narod, grupa ili kolektivitet delimično ili potpuno istrebi), a dobru priliku za takav nečastan posao videli su južnoslovenskom ratu, koji su i sami potpomagali i u kojem su Srbe obeležili kao „zle momke“, to jeste, kao zlotvore s urođenim genocidnim crtama u karakteru.

Jedan narod, ma kolikoj opasnosti da je izložen, ima šansu da se spase ukoliko je jedinstven. Ali, ukoliko se žrtva (Srbija) počne identifikovati sa svojim dželatom (Zapadna alijansa), tada je propast neminovna. Nisu samo Žene u crnom one koje su se „sprijateljile“ s dželatom, jer tom istom ubici Srbije pridružila su se i brojna druga udruženja, koja svojom servilnošću prema onima koji namiču omču Srbiji oko vrata, pokušavaju da unesu zabunu u srpsko javno mnjenje; posebno među mlade naraštaje koji nisu bili svedoci onih istorijskih događaja iz devedesetih godina prošlog veka, koji su konstantno izloženi namernom iskrivljivanju i bezočnom faksifikatu.

Da Vas podsetimo:  Konferencija za medije predsednika Srpskog patriotskog saveza Aleksandra Šapića

D.G. / Koreni

2 KOMENTARA

  1. zasto onda nisu krajiske zene se digle u CRNO de je proterala hrvatska i ubila i silovala // 600.000, srba u socijalistickoj hrvatskoj pa u bosni desu srpske zene sto ne uzvracaju srebrenici de je poklano i povijeno 3.500. srba sta e to u beogradu ko vlada sa srbijom imali srba u srbiji

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime