Znam šta je uzrok raka i kako isti sprečiti

1
1451
Foto: YT Screenshot

Gost Slavija info TV bio je Nikola Trifunović inženjer geofizike, a u ulozi gosta i voditelja našla se dr med. Milena Milošević anesteziolog. Nikola Trifunović je naučnik koji se preko trideset godina bori za istinu o uzroku nastanka raka i drugih vrsta bolesti. Trifunović je spojio geofiziku i medicinu, ukazavši da u toj vezi leži istina o nastanku bolesti, postavivši teoriju da je anomalijsko magnetno polje uzročnik  nastanka raznih vrsta bolesti pa i karcinoma kao jedne od pošasti modernog društva.

Trifunović i Milošević ukazaju da medicinska nauka uopšete ne uzima u obzir zemljino magnetno polje, da je progrešno protumačena podela ćelija, a zapravo je zemljino magnetno polje majka podele ćelije i svaki izlazak čoveka iz prirodnog, tj. zdravog magnetnog polja, odnosno ulazak atipično magnetno polje, znači mogućnost nastanka bolesti. Trifunović odbacuje tezu da su radioaktivni elementi izazivači karcinoma zbog zračenja, već zbog togo što su magnetične supstance. Gost odbacuje i postavku da je kiselost organizma uzrok nastanka raka, kao i tvrdnju da je azbest kancerogen. Trifunović poručuje, mesto gde obitavate, a naročito gde spavate mora biti u prirodnom zemljinom magnetnom polju. Zato ljude treba ubaciti u zdravo magnetno polje, a Trifunović želi da nauči one koji to hoće, kako da mere magnetno polje i da stave ljude u prirodno zemljino magneto polje, što znači da budu zdravi. Dakle, Nikola Trifunović tvrdi da zna sprečiti nastanak raka i da ume da izleči karcinom. Gost  otkriva gledaocima kako da na jednostavan način otklone neke od stvaralaca anomalijskih magnetnih polja, koja su uzročnici raka.

Ono što sprečava da Trifunovićeve teorije budu prihvaćene u medicinskoj nauci, jeste to što većina lekara odbija bili kakvu saradnju. Ugledni profesori Medicinskog fakulteta u Beogradu, zatečeni Trifunovićevim argumentovanim obrazloženjem svojih teorija, shvativši svoje neznanje, odgovorili su umesto razumevanjem, saradnjom i primenom, tvrdoglavim odbijanjem i opravdavanjem pozivanjem na Svetsku zdravstvenu organizaciju i njen protokol o lečenju kancera. Milošević i Trifunović ističu da je sila jača od istine u medicini. Trifunović sa žaljenjem ističe da čak ugledni srpski neurohirurg prof. dr Danica Grijičić, nije nikad odgovorila na naučne radove koje joj je poslao. Gost odgovara i na pitanje kako starimo, zašto starimo i kako taj proces da usporimo. Trifunović napominje da će za oko 1000 do 2000 godina doći do smaka sveta, jer se zemljino magnetno polje postepeno gasi, ako čovečanstvo ne nađe način da isto veštački stvori.

Da Vas podsetimo:  Medijska scena u Srbiji je odavno otišla u apsurd

Slavija info TV

1 KOMENTAR

 1. ,,Gost odbacuje i postavku da je kiselost organizma uzrok nastanka raka, kao i tvrdnju da je azbest kancerogen. Trifunović poručuje, mesto gde obitavate, a naročito gde spavate mora biti u prirodnom zemljinom magnetnom polju. Zato ljude treba ubaciti u zdravo magnetno polje, a Trifunović želi da nauči one koji to hoće, kako da mere magnetno polje i da stave ljude u prirodno zemljino magneto polje, što znači da budu zdravi. Dakle, Nikola Trifunović tvrdi da zna sprečiti nastanak raka i da ume da izleči karcinom. Gost otkriva gledaocima kako da na jednostavan način otklone neke od stvaralaca anomalijskih magnetnih polja, koja su uzročnici raka.,,

  Nemoguce je danas izbeci poremecaj prirodnog magnetnog polja u razvijenim delovima sveta, urbanim sredinama a sve vise se remeti prirodno magnetno polje i u ruralnim sredinama.
  Jedino da se svi preselimo u divljinu gde nema struje, neta, vodovoda itd…
  Inace, ne slazem se da je jedini krivac uporemecaj u energomagnetnom polju zemlje kriv za nastanak raka i ostalih bolesti.
  Nekim ljudima, koliko god bili skolovani, strucni ili koliko god veliki naucnici bili, tesko je da prihvate cinjenicu da Bog odredjuje i uredjuje svet, da kaznjava i nagradjuje, kako inace objasniti ozdravljenja neizlecivih bolesnika koji spas potraze u manastirima i na mostima svetitelja.
  Da recice neko, pa tamo je energomagnetno polje prirodno.
  – Ne nije prirodno, ono je natprirodno u svoj svojoj pozitivnosti.
  – Nikola Tesla je verovao u Boga i bozju promisao zato je lepo ukonponovao svoj dar, bozju milost veru i ljubav i uspeo ono s nikom nije poslo za rukom pre njega.
  – Da bi razumeli, Nikola Tesla je snagom duha i vere stvarao munje, magnetno polje koje je Tesla mogao da stvori bilo je poput erupcije vulkana.
  – Dan danas se izucavaju njegove formule, nacrti njegova dela ali ne polazi bas nesto za rukom danasnjoj nauci da dokuci Nikolu Teslu.
  A zasto?
  – Zato sto izostavljaju najbitniji faktor a to je Bog, vera i ljubav.
  Gospodin Trifunovic kao inzenjer geofizike posmatra sve iz svog ugla i nauke, iskljucujuci silu duha, molitve, vere i ljubavi.
  – Iz licnog iskustva mogu da kazem da su najjaci lek ljubav i vera.
  Ako covek nema to dvoje nista mu nece pomoci, mnogi lekari ce vam to reci.
  Nemoguce je stvaranjem vestackog magnetnog polja drzati ravnotezu zemaljske magnetne sile posto su bas ta vestacka sevanja i dovela do poremecaja u prirodi.
  Resenjeje u odrzavanju prirodnog stanja zemlje koliko je to moguce, u vracanju prirodi svega onog sto je korisno (suve ostatke od poljoprivrednih proizvoda, suvo lisce, grane kad posecete drvo, ostatke od voca i povrca, stvarati prirodni humus tako sto cemo sve ono sto nama ne treba a prorodno je, vratiti zemlji, da trune u prirodi i vraca zemlji djubrivo koje je osnovni pogon za sve sto raste u prirodi), a nikako stvaranjem nekih umetnih energetskih ploca, polja, paljenjem strnjige, granja, zbuja i svasta nesto.
  Ne sporim ja nauku fizike, samo dodajem, da fizika kao materija nije postojana bez duhovnog dela, fizika je poput coveka, telo i duh coveka cine zivim, materija i duh fiziku cine kompletnom, o tome govorim. Zemlja bez neba ne moze da postoji ali nebo bez zemlje moze, telo bez duse ne zivi dok dusa bez tela zivi.
  Nikola Tesla je upravo ravnomerno koristeci to dvoje dosao do otkrica koja ni danas najbolji fizicari ne mogu da dokuce.
  Tako da, uzrok za rakaste i mnoge druge bolesti nije samo u poremecaju magnetnog polja zemlje vec i u poremecaju pozitivne i negativne energije koja se kreira snagom duha, u ishrani, u incestima odnosno zenidbom krvnog srodstva (do 7 kolena nebi trebalo da rodjaci stupaju u brak a to danas rade vec u drugom i trecem kolenu), sto dovodi do radjanja dece sa invaliditetom, sa zdravstvenim problemima, za psihickim poremecajima.

  Ali ako nemate u srcu ljubav i veru od koje vam dusa plamti, telo gori od koje vam lice zari a oci vatrom sjaje, dzaba mnoge magnetne plocice koje se prodaju kao pomoc u stvaranju ravnoteze magnetnog polja u nekom prostoru.
  Postoji vise faktora zbog cega ljudi obolevaju, zbog cega nastaje sterilitet, zbog cega dolazi do ratova.
  Postovanje!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime