Zvezdarište počinje na Svetski dan deteta

0
705

zvezdaPod sloganom „Zvezda po zvezda – Zvezdarište“ od 20. do 26. novembra 2015. u „Zvezdara teatru“, biće održan Dvanaesti dečji pozorišni festival „Pozorište Zvezdarište“ , koji će novembarske dane u Beogradu učiniti blistavijim i lepšim, a Zvezdaru i „Zvezdara teatar“ još zvezdanijim.

Festival će biti otvoren, u petak, 20. novembra (Svetski dan deteta), u 11,30 u foajeu „Zvezdara teatra“ čarobnim glasovima Dečjeg hora „Kolibri“, a prva predstava, „Ja i moji osjećaji“ Kazališta „Žar ptica“ iz Zagreba, biće izvedena u 12 sati na Novoj sceni.

Na 12. Zvezdarištu očekuje VAS:

– 11 pozorišnih predstava za decu i mlade iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore u izboru selektorke Olivere Viktorović, koje će se takmičiti za festivalske nagrade

– Informativna radionica o mobility programima za mlade pozorišne stvaraoce „Šta mladi umetnik/umetnica može da uradi za sebe“ koju organizuje Udruženje za razvoj pozorišta za decu i mlade ASITEŽ Srbija – nedelјa, 22. novembar u 15 sati – u foajeu „Zvezdara teatra“

– Drugi pozorišni Festival dece i mladih “Mater Terra” iz oblasti ekologije i ekologije duše, u organizaciji Centra za dramu u edukaciji i umetnosti „CEDEUM“, od 22. do 25. novembra u Šestoj beogradskoj gimnaziji i „Zvezdara teatru“

– Okrugli sto „Okolnosti, izazovi i važnost rada sa decom i mladima u oblasti dramskog stvaralaštva” koji organizuju CEDEUM i Zvezdarište – ponedelјak 23. novembar u 19 sati – „Zvezdara teatar“, scena “Bata Stojković”

– Tri predstave „Mačak u čizmama“, „Meca i deca“ i „U strahu su velike oči“ biće prevođene na znakovni jezik, zahvalјujući podršci Udruženja „Utloss“.

Ulaznice za sve predstave su besplatne!

Možete ih preuzeti počev od 17. novembra u Gradskoj opštini Zvezdara, Bulevar kralјa Aleksandra 77, treći sprat, kancelarija 306 ili na dan izvođenja predsgave na blagajni „Zvezdara teatra“.

Da Vas podsetimo:  Prijave za StartIN

Info telefoni: 3405-625 i 3405-906

S radošću VAS očekujemo!!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime