SNP Izbor je naš: Saopštenje

0
1487
SRBSKI NARODNI POKRET – IZBOR JE NAŠ
V. Stepe Stepanovića 62, 78 000 Banja Luka, Republika Srpska
Telefon/Faks: +387 (0)51 439 045, 065 492 529, www.plebiscitrs.org, info@plebiscitrs.org

 

Srpski narod je na udaru

Srpski narod je na udaru zbog svog identiteta, prije svega, pravoslavnog, što predstavlјa neraskidivu kopču sa pravoslavnim ruskim narodom.  Na izborima u srpskom narodu pobjeđuje Putin, odnosno one političke stranke koje njeguju bratske odnose sa Rusijom. I to je neobjašnjivo i nerješivo za onaj zapad koji hoće da nametne nepravednu globalizaciju, jer taj odnos je poslјedica iskrene lјubavi prema Rusiji i ruskom narodu. Zato nas Zapad doživlјava kao balkanske Ruse.

Svjetski centar moći, očigledno, je krenuo u opkolјavanje Rusije i pripreme da je uvuče u rat. Oni ne napadaju Rusiju samo zbog njenih prirodnih resursa, već i zbog pravoslavlјa, zahvalјujući kojem Rusija može da stane na čelo one strane koja će zaustaviti ostvarivanje nepravednih cilјeva tog centra moći. Taj centar kontroliše SAD, Englesku, NATO, veći dio Vatikana, lažno se predstavlјa, a u suštini je antireligiozan. Ima želјu da sruši sve oblike identiteta, države i na kraju da uništi i prirodu čovjeka (anestezira dušu), da zagospodari svijetom i da dođe do najvažnijeg cilјa, stvori svog (bez duše) čovjeka. Bila bi to najveća imitacija od najvećeg imitatora.

Oni neće sami da direktno i otvoreno uđu u rat protiv Rusije i zbog njenog ogromnog nuklearnog i svakog drugog vojnog potencijala. Zato je pokušavaju izolovati, predstavlјajući je kao zlo, a Putina kao onog koji hoće da obnovi Sovjetski savez, kako bi i sve države Jugoistočne Evrope osjetile opasnost. Hoće da prave okolnosti koje bi obezbijedile ogromnu živu silu, koja bi u širokom frontu napala Rusiju. Da gore navedeno ne potpada pod teoriju zavjere već realna mogućnost, potvrđuju i izjave  koje je dala Medlin Olbrajt, koja je rekla: „Otkud Rusiji pravo da raspolaže ogromnim prirodnim resursima, a koji se nalaze na njenoj teritoriji“ i Hilari Klinton, koja kaže da SAD neće dozvoliti Putinu da obnovi Sovjetski savez. To je lukavo smišlјena izjava kako bi se zastrašile države bivšeg Sovjetskog saveza. Takav scenario podrazumijeva nepostojanje ruskih saveznika, bez obzira koliko bili mali. Neke države Jugoistočne Evrope bi mogle reći da neće da ulaze u takav scenario dok iza leđa imaju Srbiju (balkanske Ruse) koja nije pod kontrolom, i u NATO-u.

Da Vas podsetimo:  Sabornost u Srpskoj, sabornost oko Srpske

Zato se srpski narod razbijao i razbijaće se spolјašnjim i unutrašnjim silama. Za srpski narod manja je opasnost otvoren i direktan napad spolјašnjeg neprijatelјa od podsticanja  unutrašnjih sukoba. Najveća opasnost je zloupotreba jake srpske individualnosti, bez duhovne osnove, koja preko gordosti – inata, može dovesti do ostvarivanja megalomanskih ličnih interesa na štetu društva, pa čak i do stvaranja vještačkih identiteta i sakaćenja srpskog nacionalnog bića.

Nije slučajan pritisak na Beograd koji dolazi i iz Rumunije, čiji narod nikad do sad nije bio neprijatelјski prema srpskom.

Dugo se radilo i radi na promjeni mentaliteta i svijesti srpskog naroda, tako da je došlo do ozbilјnih podjela unutar srpskog naroda (prije svega srpske elite, lažne i prave) po pitanju odnosa prema Kosovu i Metohiji, Republici Srpskoj, a kasnije, najvjerovatnije i Vojvodini, Raškoj oblasti.

Srpski neprijatelјi će pokušati Srbiji i narodu, Republiku Srpsku prikazati  kao teret, koja ekonomski iscrplјuje Srbiju. Spominjaće privatizaciju Telekoma u RS, koji je navodno duplo preplaćen od strane Vlade Srbije, privatizaciju firmi u Srbiji od strane lјudi iz Srpske koji su uništili te firme i ostavili lјude bez posla, poput Kongrapa. Pokušaće napasti i predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Sve će učiniti kako bi srpski narod, a pogotovo vlast u Beogradu i srpska elita digli ruke od Kosova i Metohije, Republike Srpske, a kasnije redom.

Takva Srbija ne bi bila nikakav problem za strateški napad na Rusiju. Međutim, istorija nam kaže da se često ne završava onako kako i najaveći svjetski stratezi i sile planiraju. U tom smislu, biće važno pratiti dalјu destabilizaciju Evrope. Kako će Nјemačka gledati na neke sadašnje teritorije Polјske, a ova na ukrajinske i tako dalјe.

Dobro bi bilo da ima što više Srba, pojedinaca po Balkanu, Evropi i svijetu koji će iz lјubavi prema svom narodu govoriti  o istini i slobodi, koji će otvoriti srpsko nacionalno pitanje i reći: „Da, Srba ima u Makedoniji, Crnoj Gori, Albaniji, Rumuniji, Hrvatskoj, i mi moramo brinuti o njima“. A najbolјe ćemo brinuti ako srpski narod ima svoju državu koju će volјeti, a ta država znati zaštititi interes srpskog naroda i svakog pojedinca u njoj.  Srpski narod, taj istorijski važan cilј ne može ostvariti sam i prirodno je da u ostvarivanju tog najvažnijeg cilјa pozove bratsku i golemu Rusiju.

Da Vas podsetimo:  Od godišnjice do godišnjice "kosovske nezavisnosti": Srbima je sve gore, da li je Albancima bolje

Banja Luka, 17.11.2017,

Politički savjet SNP – Izbor je naš

______

Čanković Dane, predsjednik

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime