Velimir Ilić: Parlamentarni izbori 25. marta

6
2806

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da poseduje “proverena i sigurna” saznanja da će Srpska napredna stranka (SNS) imati najverovatnije 20. januara sednicu Glavnog odbora, na kojoj će odlučiti da vanredni parlamentarni izbori budu 25. marta, kad i beogradski.

Velimir Ilić / Foto: ozonpress

Ilić je, na konferenciji za novinare, rekao da su događaji na sednici Glavnog odbora SNS u subotu bili manipulacija, kako bi se “zavarala, obmanula i opustila” opozicija.

Kako je istakao, kada se u januaru donese odluka o vanrednim izborima, opoziciji će ostati manje vremena za kampanju i prostora za eventualni dogovor o udruživanju.

Ilić je naveo i da je lider SNS i predsednik Srbije “potpisao” da će do kraja sledeće godine omogućiti Kosovu da “uđe u UN i dobije stolicu” i zato pokušava da na “nekorektan način, tobožnjom javnom raspravom” to legalizuje u zemlji, izbegavajući referendum.

Prema njegovom mišljenju, u Srbiji se mesecima stvara klima da bi se to prikrilo, pa se tako izmišlja sukob sa Bakirom Izetbegovićem, i u javnosti se to mesec dana komentariše, pa potom se reaguje na izjave Edija Rame i Hašima Tačija, i onda i to traje.

Imamo političare koji samo rade na svojoj reklami, da bi tako zaplašili penzionere i građane Srbije, da kažu “samo da ne bude rata”, konstatovao je Ilić.

Idu ka zelenoj transverzali, a šta je sa Šumadijskim koridorim

On je, kao nekadašnji ministar infrastrukture, zapitao koji je interes Srbije da pravi autoput ka Prištini i Draču i time krši sopstveni prostorni plan.

Šta je sa “šumadijskim koridorom”, šta je sa autoputem ka Boljarima, koji je naš interes da napustimo strateški pravac ka Baru, rekao je Ilić, uz ocenu da se ide ka “zelenoj transverzali” i sav saobraćaj skreće ka Prištini i Draču.

Da Vas podsetimo:  SPREM`TE SE, SPREM`TE ČETNICI!

Ilić je za 26. novembar u Čačku najavio svečanu akademiju povodom 20 godina postojanja Nove Srbije, i poručio da su neki bili zacrtali da unište tu stranku, ali da nisu uspeli.

Ono što nije valjalo i što ja nisam imao snage da “počistim”, počistio je Vučić. Hvala mu što brine o nama, rekao je Ilić i objasnio da su u “kontejner” SNS prišli, pored članova NS i razni “Đinđićevi, Dinkićevi i Slobisti”.

ozonpress.net

6 KOMENTARA

  1. Hm,hmm…“ Cacak,Cacak sumadijski roken rol,oj moravo oj“, nije vise u modi, sada se peva “ miljacka“..“ srbska se truba iz Cacka cuje“.. Ko,brani,Sumadijskom okrugu,da gradi sebi put ? izjava “ otkupicu luku Bar“…i,petooktobarskom porukom,u holu Skupstine SRJ,posredstvom tv….: bas me briga,ja sam Sumadinac,nece meni,tamo neki Labus,Jevrej“…itd. Ali,posto nije nista uradio, vojvodski savet,registrovan u Cacku,u registru za ekonomske odnose, doneo je odluku,da ga razaluje,mi skine mu cin cetnickog pukovnika,koji mumje nekada dodelio.Jednog novinara je sutnuo,drugog novinara je uhvatio da mu hebe ovce,a, mleko preradjuje u sir kod Palme u sir..“ kakvi putevi,koridori“.. jedino da organizuje ORA,cetnicke omladine,otpocne,zemljane radove,i zatrazi pomoc,finabsiranje od,svog drugara Nenada Canka…pa, Novi Sad,Cacak,Luka Bar..da preduhitri Tomin kineski kanal,za konkurentsku Luku Solun.

  2. on uvek laže,ceo život je bio lažov,ali ako je ovo istina,srbi se moraju dozvati pameti i svim silama glasati dveri ili stamatovića,jer će ova banda da nam uvali ove arape.narode,pred vama je velika odgovornost.da ne bude da su opet krivi amerikanci ili neko drugi.dobro razmislite,nema popravnog.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime