SNS – 50 nijansi gluposti

0
1094
SNS – za našu decu / Foto: Kolubarske.rs

Posle planetarne bruke u Vašingtonu, koju je Vučić proglasio za još jednu svoju istorijsku pobedu, ponovo se vraćamo na domaći teren. Glavna zanimacija je postala vest da će Vučićev direktor Kancelarije za Kosovo postati novi ministar inostranih poslova, ili ambasador Srbije u SAD. Da radi se o gospodinu Marku Đuriću, koji je sinonim za poltronstvo, ko hoće dokaze, neka prelista jutjub i društvene mreže.

No, nije bitno da li će na neku od ovih funkcija doći poltron Marko, ako ne bude on, biće drugi bašibozuk sa taze menager diplomom, jer Vučić gaji samo tu sortu. To je ponajbolje akcentiro Bojan Pajtić, koji je, na tviteru, na vesti o Marku gospodinu, reagovo objavom da to ne bi bilo nikakvo iznenađenje, jer su naprednjaci kolektivni Marjan Rističević.

Ako još nije formirana vlada, posao na lokalu je završen. Znade se da je Vučić, na izborima na kojima nije imao protivnika, svude pobedio. U to ime se pohvalio da je na čelu gradova i opština 50 posto novih ljudi. Znači samo 50 posto novih Marjana, nebitno da li se, kao u Valjevu, zovu Laza, ili neki gospodin Pera, koji je, kao u Sremskim Karlovcima, iz gradske čistoće, sa pribavljenom diplomom menagera, avanzovo na mesto predsednika opštine.

Šta će da donesu novi i mladi Marjani, imena Laza, ili Pera, ništa, sve je to duplo golo, sve je to 50 nijansi gluposti, još jedna Vučićeva obmana, jer će Laza i Pera samo dobiti odelo i vozača, a gradovima i opštinama će rukovoditi, i za sve se pitati, partijski SNS koordinatori, bio to pogonski geometar Glišić, Malović iz Pančeva, ili neko treći, na čelu sa vrhovnim prevarantom Vučićem.

Da Vas podsetimo:  Medijska oštrica u službi vladajućeg režima

Sva je prilika, ustvari zicer, da će Vučić, na isti način kako je osvežio gradove i opštine, sa novim i mladim Marjanima, isti recept primeniti i pri formiranju vlade, i imenovanju premijera. Jedino iznenađenje bi moglo da bude ako, umesto fikusa, za premijera postavi konja. Bila bi to još jedna historijska pobeda večnog precednika, koja će od svih mladih i novih Marjana biti dočekana jedinstvenim aplauzima i ovacijama.

Dragan Todorović
Izvor: Kolubarske

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime