16. avgust 2016.

0
1170

tanjug-snimakEto, bio nam je Bajden. Veliki Vođa je zadovoljan posetom. Zadovoljan je i Bajden. Zadovoljni su i građani Srbije. Zato što znaju da ga više neće videti. Barem ne ovako. Ovo mu je bila oproštajna poseta. O čemu su pričali? Ako je verovati „proverenim“ izvorima Srpskog telegrafa i Informera… Onda oni nisu ni razgovarali, nego nas je zli potpredsednik globalne super-sile ucenjivao, a Veliki Vođa, kao nekad Sloba – odbijao ucene. Kad smo kod Bajdenove posete – Bajden se, za razliku od Predsednika vlade Švedske Stefana Levena, nije poklonio našoj zastavi. To se lepo vidi i na Tanjugovom snimku koji možete pogledati ovde. Gotovo da smo sigurni: snimak će biti korigovan ili izbrisan.

Nešto što sebe naziva nezavisnim dnevnim novinama, koje uređuje (po rečima Velikog Vođe) dobar novinar i pošten čovek, objavilo je na svojim stranicama dodatak na nekoliko strana „Soroševi plaćenici“. Interesantno. Među plaćenicima se našao državni univerzitet u Novom Sadu i FEFA, fakultet na kom predaje jedan poslanik vladajuće većine. Tu je i društvo sudija i društvo tužilaca… I recite mi, ko ono ruši Vođu? (Ah, da: među plaćenicima Soroša nema KRIK-a, CINS-a, a Bogu hvala – nema ni Kolumniste).

Malo lepih vesti. On se zove Miloš. Nije Obilić (kako kaže naš cenjeni kolega Nebojša Vučićević), već Vujić. Iz Užica je. Bacio se pod kamion da bi spasio devojčicu. I da: Ovo je njegova slika.

Heroj iz Uzica_1000x0 Zapamtite ga. Bolje njega nego razne starlete. Učite svoju decu da budu kao on. Plemeniti. Ima nade za Srbiju.

Olimpijske igre u Rio de Žaneiru. Konačno: Davor Štefanek osvojio prvu medalju za Srbiju. Rvač koji već treći put na Olimpijskim igrama brani boje Srbije. Košarkašice se plasirale u polufinale pobedom nad favorizovanim Australijankama. Vaterpolisti pobedili Špance… Pogodili ste: Toma Bajčetinski se vratio u Srbiju. Pa vi recite da nije baksuz.

Da Vas podsetimo:  Prazni

Beše to – Srbija danas.

Aleksandar Bećić

Kolumnista

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime