17.000 EVRA NA RUKAMA: Niko kao Irena Vujović!

0
267

Irena Vujović uživa da nosi skupoceni nakit. Na Tviteru je osvanula slika ministarke za zaštitu čovekove sredine koja je okićena nakitom za koji autor objave tvrdi da košta gotovo 17.000 evra!

Irena Vujović, ministarka (ne zna ni ona čega) : Sat Rolex datejust oko 8000€, narukvica Chopard happy diamond oko 2500€, Prsten Cartier diamond eternity oko oko 5000€, Iphone 11 pro max 1400€ – napisao je autor objave Bega.

Postavlja se pitanje odakle toliko novca ministarki Vujović za vrtoglavo skupi nakit? Sve i da je stekla na legalan način (u šta možemo s pravom sumnjati s obzirom na visinu plate predsednika opštine Savski venac) ili možda dobila na poklon, ili pak u nasledstvo, ovakvo bahaćenje ne služi na čast jednom članu Vlade. Polovina građana Srbije živi na ivici siromaštva, svake godine na hiljade njih odlazi “trbuhom za kruhom”, a oni koji bi trebalo da služe za primer svima, bahate se skupocenim nakitom i stvarima.

Ministarki Vujović preporučujemo skromnost za promenu, bar u javnosti, a ne da ionako dovoljno gladnom narodu nabija prst u oko svojim bahaćenjem.

Izvor: Otvoreno

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime