Zabraniti beogradski EuroPride 2022 zbog MAJMUNSKIH BOGINJA

0
50

Na društvenim mrežama se, povodom održavanja EuroPride 2022 u Beogradu na jesen ove godine, pojavila objava koju prenosimo u celosti, u integralnoj verziji

NEMOJTE POSLE DA NISTE ZNALI

Da li vam je malo čudno sto je CDC (Centers for Disease Control and Prevention) na sajtu objavio da majmunske boginje prenose homoseksualci? Kako to odjednom umesto da se brani i propagiraLGBT zajednica ona se označava kao potencijalna pretnja po zdravlje? Nešto ovde nije u redu.

Podsetiću vas samo na dve činjenice:

1. U Srbiji (Beogradu) se u septembru odrzava EUROPRIDE

2. Srbija je oduvek bila omiljena meta za svako zlo

Možete već i sami da izvedete zaključak ali evo još detalja. Dakle, u septembru od 12. do18. celih 6 dana će trajati najezda LGBT pripadnika na Beograd. To nije par sati to je ŠEST DANA.

Koliko će ih doći? Ne znam, ali to je evropski pride i doći će mnogo njih iz cele Evrope a kažu i sveta. Neću se ovde osvrtati na sve što ovo okupljanje predstavlja, već samo na vezu sa majmunskim boginjama.

Dakle, po zvaničnom narativu boginje prenose homoseksualci a Beograd će imati šestodnevni defile desetina ili stotina hiljada njih! Uopšte nije bitno da li stvarno homoseksualci prenose majmunske boginje ili ne i da li one uopšte postoje… jedino je bitno da je scena postavljena, beogradski europride može lako poslužiti kao izgovor za proglašenje epidemije tzv. majmunskih boginja. U tom slučaju, za očekivati je da Beograd bude zaključan kao Šangaj ubrzo nakon prajda.

Ako odmah nešto ne preduzmemo da sprečimo ovo zlo u septembru, Beograd će biti preplavljen LGBT pripadnicima i policijom i biće kasno. Ono što treba da uradimo jeste da što više upozoravamo na ovaj scenario i nađemo način da uputimo zvaničan zahtev za otkazivanje BELGRADE PRIDE 2022 nadležnim organima, da napravimo što veću galamu oko ovoga da niko ne može posle da kaže da nije znao.

Da Vas podsetimo:  Zatrovana bunarska voda i uginula stoka zbog istražnih bušotina?

Jer to će se najverovatnije desiti, vlast ce izaći i reći: “Na žalost, pokazalo se da je održavanje prajda bila greška, nismo očekivali da ce doći do epidemije. Žao nam je, ali sada moramo da vas zaključamo!”

https://politicki.rs/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime