24. MARTA POKAŽIMO DA ZNAMO KO NAM JE NEPRIJATELj A KO PRIJATELj

1
90

Ne boj se neprijatelja – u najgorem slučaju oni mogu da te ubiju.

Ne boj se drugova – u najgorem slučaju oni mogu da te izdaju.

Boj se ravnodušnih – zbog njihovog ćutanja na zemlji postoji izdaja i ubijanje.“ [1]

Srbi su kroz svoju istoriju učinili mnogo u slavu Gospoda i za dobrobit svoga naroda i čitavog sveta, ali ono što naš narod posebno čini velikim jeste njegova odlučnost da uvek stane na stranu dobra i pravde. Tako treba da bude i danas, kada se svet deli na Zapad koji je otkrio svoje pravo lice, fašizam i mržnju prema svima koji se ne slažu sa njihovim planovima, i na drugoj strani Rusiju koja se bori da oslobodi svet od dominacije Zapadnog fašizma, koji je u Ukrajini dostigao vrhunac.

Pokažimo:

– Da nismo zaboravili NATO zločin i da nismo oprostili NATO zločincima, koji ne pokazuju ni malo kajanja, već nastavljaju sa zločinima prema našem narodu.

– Da iako je Srbija okupirana i pretvorena u Zapadnu koloniju, većina zdravorazumnog časnog naroda to ne prihvata i boriće se dok Srbiju ne oslobodi.

– Da se ne slažemo sa izdajom evrounijatske kolonijalne uprave, koja već 22 godina poslušno izvršava naloge Zapada, i da dolazi vreme kada će oni završiti tamo gde im je mesto, u zatvorima ili progonstvu.

– Da smo u ovim teškim i prelomnim vremenima uz braću po Pravoslavnoj veri i krvi slovenskoj, Ruse.

– Da smo narod u kojem još uvek teče krv časnih predaka koji su se Bogu molili i držali Rusije.

– Da smo i pored svih pokušaja promene svesti i nametanja Zapadnih laži, ostali i opstali kao narod svetosavski, okrenuti Rusiji odakle nam pomoć dolazi.

Da Vas podsetimo:  Penzioneri skoro 100 odsto izlaze na izbore, a najveći apstinenti među mladima

Braćo i sestre, dođite 24. marta u 18,30 časova ispred Generalštaba u Kneza Miloša br.33, da pokažemo da nam je Zapad i njegova udarna pesnica NATO neprijatelj, a da nam je prijatelj Rusija kojoj pružamo podršku u borbi da oslobodi Ukrajinu od nacista i globalista.

Učinimo što do nas stoji, ostalo će Gospod dati!

https://borbazaistinu.rs/

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime