Počinje XIII Belgrade Beer Fest

0
1493

Ovogodišnji, XIII Belgrade Beer Fest počeće u sredu 19. i trajaće do nedelje, 23. avgusta 2015. godine, na beogradskom Ušću. Svih pet festivalskih dana ulaz će biti besplatan.

Najveći pivski i muzički festival u Istočnoj Evropi i ovog avgusta spreman je da prihvati 700 hiljada posetilaca i pruži pet dana vrhunske zabave i uživanja u muzici i najraznovrsnijoj ponudi piva u zemlji.

Ove godine posetioci će moći na jednom mestu da probaju preko 150 vrsta piva iz 40 zemalja sveta.

Tokom pet dana festivala sve posetioce očekuju nastupi više od 30 izvođača i bendova, kao i dva svetski poznata DJ-a.

Izmene u muzičkom programu:

U odnosu na već objavljen muzički program, došlo je do izvesnih promena. Prema finalnom programu grupa Bad Copy nastupa u četvrtak (22.25h), a Kristali u petak (20.45h). Takođe su promenjeni termini grupama Kerber, koja nastupa u petak (21.45h) i Galija, u subotu od 21h. I na kraju, bend Vampiri će se pojaviti na glavnoj bini u 20h u subotu, dok Neverne bebe nastupaju od 20h u nedelju.

1439811749BBF_2015._-_Muzicki_program_final

Plaćanje festivalskom karticom

I ove godine piće i suveniri će moći da se plaćaju isključivo festivalskom karticom, dok će hrana i duvanski proizvodi moći da se kupe gotovinom. Prvi, minimalni iznos za uplatu je 300 dinara, od čega je 100 dinara na ime depozita, koji se u celosti vraća prilikom refundacije sredstava. Posetioci će festivalske kartice moći da iznajme na 13 vidno označenih prodajnih mesta, gde će u toku festivala moći i da dopune svoje kartice, kao i da po završenom korišćenju vrate karticu i refudiraju preostala sredstva. Važna napomena je da se samo uz račun koji se dobije prilikom iznajmljivanja kartice mogu refundirati preostala sredstva. Najviši iznos koji može da se refundira tokom trajanja festivala je 2000 dinara.

Da Vas podsetimo:  Osiromašeni

Izmene u režimu saobraćaja

U toku pet dana održavanja festivala u periodu od 18 do 04h za saobraćaj će biti zatvorene ulice Ušće na delu od Poslovnog centra »Ušće« do Bulevara Nikole Tesle uključujući i deo pored Dunava, zatim Bulevar Nikole Tesle na delu od Bulevara Mihajla Pupina do Trešnjinog cveta. Obaveštavamo i sve vlasnike vozila koja su propisno parkirana na prostoru ulice Ušće u zoni šetališta, da u ovom periodu treba da uklone svoja vozila.

U istom periodu biće promenjen i režim gradskog prevoza, tako da će se vozila javnog gradskog saobraćaja kretati izmenjenom trasom, i to:

– Vozila javnog prevoza sa linija broj 15, 84, 704 i 707 će se umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do ulice Trešnjinog cveta, u oba smera, u navedenom periodu kretati Bulevarom Mihajla Pupina i ulicom Trešnjinog cveta i dalje redovnom trasom.

-Linija javnog prevoza broj 60 će saobraćati sledećom trasom: u smeru ka okretnici »Novi Beograd-Toplana«: Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom, a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.

1439811743BBF_2015._-_Mapa

Besplatan prevoz

Takođe, podsećamo da je i ove godine, u okviru akcije »Društvo, ko vozi kući«, za sve posetioce Beer Festa organizovan besplatan prevoz svih pet dana trajanja festivala na 4 linije, koje su produžene u odnosu na prethodne godine. Sa polascima na svakih pola sata, autobusi će prevoziti posetioce Beer Festa u periodu od 19.30 do 02.30h. Posetioci će imati besplatan prevoz u oba smera, a stajališta će biti na sledećim ključnim tačkama:

Linija 1 – Ušće do Trga Republike

Linija 2 – Ušće preko Glavne železničke stanice i Sajma do Bioskopa Šumadija

Da Vas podsetimo:  Otvoren 26. Internacionalni Nišvil džez festival

Linija 3 – Ušće preko GO Novi Beograd do TC Piramida

Linija 4 – Ušće preko Studentskog grada i Zemunske bolnice do Keja oslobođenja.

mtv.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime