Istrgnut iz konteksta i pidžamice

1
1237

Kristijan_01-232x300Demanti ministra Stefanovića da je u „Čirliici“ pokušao da abolira Kristijana Golubovića.

„Moje reči su istrgnute iz konteksta, i sam sam istrgnut iz krevetića da gostujem u toj emisiji mada pišem latinicom, osim u onim delovima doktorata koje sam prepisivao na glagoljici i ponešto na staroslovenskom, ali hoću da napomenem kako sam u pidžamici izveden iz stana i doveden u studio gde me je onaj Milomir Marić istrgao iz konteksta i zamalo nagovorio da uđem u „Parove“, što bih i pristao misleći da je premijer već tamo, ali da delim krevet s nekim Zmajem od Šipova i budem par s njim – ne dolazi u obzir!

Ja, doktor, izabrani lekar maltene, u rijalitiju koji nije vlada – ma, ‘ajte, molim vas!

Što se gospodina Golubovića tiče, ja sam samo rekao da on nije baš, baš, baš kriminalac, Kristijan nego onako, krupan dečko, istetoviran, pa svi imaju predrasudu, kao da je greh imati „duge noge za igranje, vitko telo za gledanje“, što bi gospođa Lepa Brena rekla?!

Dobro, možda jeste malo pravosnažno osuđen, i robija mu nije odložena zbog učešća u „Farmi“, već zbog toga što moja tetka glasa za njega, a zna se da je tetka ko druga majka, pa mi je teča poručio da ništa od paketića za Novu godinu ako ga pošaljemo na izdržavanje kazne, a teča je inače naopak čovek do zla boga, a obećali su mi gormite ako budem dobar…

Meni je, lično, na toj „Farmi“ najsumnjivija bila ona Lepa Lukić, pre bih rekao da je ona navodnim lomom noge pokušala da uzmakne pravdi, ali još ne mogu o detaljima, istraga je u toku…

Zašto me, recimo, nije pitao za Lepog Miću, a?!

Da Vas podsetimo:  Ruska istoričarka: Ako je Zapad uspeo da opljačka Rusiju, zar će poštedeti Srbiju?

KO je uopšte ta osoba i odakle mu pravo da se predstavlja za lepog, kad se zna ko je u Srbiji jedini istinski lep, sa prirodno napućenim ustima i frizurom za koju čak i ona „šauma“ kaže: „To nisam ja, to je Alek, ja ne mogu tako“!

2015-12-31_025732Mislim, ne sporim ja da je taj Kristijan mangupčić, deran jedan, i da treba da ide na robiju, ali nazvati nekog kriminalcem samo zato što za sobom ima dvadesetak godina robije i pred sobom još nekoliko – to je kao da neko, recimo, kaže kako više nema Kesića na televiziji, a ima ga, samo što mu sad emisija traje 24 minuta kraće nego ranije, s čim mi nemamo ništa, jer niko od nas ne govori medijima šta da rade već samo u šali pošalje porukicu šta da ne rade, baš kao moja tetka Kristijanu kad ide ono dole u dnu ekrana: „Ostavi se te Stanije, načisto će te upropastiti, zbog nje ćeš još i da propušiš, crno dete! Necina tetka“!

Da zaključim, kamera dodaje pet kilograma i dosta toga što čovek nije rekao, ili je rekao ali mu ta kamera istrgne iz konteksta!

Kristijan jeste kriminalac, i niko ga ne abolira- na robiju će sigurno otići, samo još da operiše čukljeve, zanoktice, levi primicač, kataraktu ako ima i to je to!

Nije dečko kriv što su liste čekanja za operaciju tolike, imate li predstavu koliko hiljada ljudi čeka za čukljeve, aman?!

Dakle, Kristijan do pobede…ovaj, Kristijan do robije!

P. S. Tetka, samo onog jednog gormita, mooolim te! Obećala si kad doktoriram, pa kad se zaposlim, pa kad Kristijan pobedi, pa sad kad ti povećamo penziju… Budi i ti malo realna, barem ovo za penziju!

Da Vas podsetimo:  Priznajem samo ustavni sud svoje partije!

Ministar unutrašnjih poslova: Stefanović dr. Nebojša, tetkin Neca Macura kako voli da mi tepa“…

Mihailo Medenica

Dva u jedan

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime