Ako za šest meseci ne bude bolje, pokupiću prnje

4
1553

U jednom od TV gostovanja Aleksandar Vučić je obećao da će “pokupiti prnje” i otići sa vlasti ako u Srbiji za šest meseci ne bude bolje. Prošlo je to vreme!

Uprkos uveravanju domaćina i voditelja emisije Đorđa Vukadinovića da su to mnogi obećavali pre nego su se dokopali vlasti i da to nije tako lako, Aleksandar Vučić je odgovorio da ljudi nisu isti, da smo svi različiti i insistirajući na tome ponovio je da če otići sa vlasti ako do poboljšanja ne dođe. Od tada je prošlo 6 meseci ali i još 5 puta toliko, tačnije 3 i po godine!

“Izjave političara”

srbinaokup

4 KOMENTARA

  1. Pa kako vas U kORENIMA nije sramota da pisete ovakO nesto? zar vi ne gledate Tv Pink i slicne televizije koje vam od svanuca do mraka (a i celu noc u reprizama) Kokodacu da je sve bolje i da je Srbija u svemu vec lider na Balkamu. Mozda i u nemastini, gladi i nezaposlenosti… ali TO JE bolje… samo sto ste vi, narode glupi, to ne shvaTATE!

    • A zasto je narod glup, reci mi molim te- Treba da te bude sramota svoj narod da nazivas glupim pa onda si i ti sa tim narodom – Hajde ne pricaj gluposti evo da te pozdravim iskreno i toplo:))

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime