Albanac Mustafa Nano prihvatio albanološke teze akademika Burovića

0
882

Pošto je akademik, prof. dr Kaplan Burović, preko svojih privatnih izdanja na albanskom i drugim stranim jezicima, razbio zvanični albanski TABU o poreklu Albanaca, dokazujući nam da oni nisu ni autohtoni, niti Iliri, ponajmanje Pelazgi, pošto su se sa njime složili svijetski akademici, pa i Noam Čomski, albanske vlasti su se ubjedile da se o tom problemu više ne može ćutati. Zato su organizovale svoju ološ, lumpen proletere, da na sva usta laju sve i svašta protiv Akademika Burovića, ne bili ga tako primorali da se povuče, ili da mu pukne srce, kako se jedan od ovih Albanaca izrazio. Pošto su mu izazvali prvi infarkt miocardis, više puta su mu provocirali drugi infarkt, ali bezuspješno, jer je sada Akademik bio psihički pripravan i svijestan cilja tih provokacija.

Štampa Albanije i njene dijaspore, posebno elektronska glasila, prepuna su svakojakih psovki, monstruoznih laži i uvreda, morbidnih falsifikata, pa i kriminalnih pretnji, kojima svestrano sataniziraju Akademika  Burovića. Zamislite: Preko interneta su tražili i junaka koji će poći u Ženevu da ga ubije. Preko interneta su mu opjevali i opelo, primeri ovi bez presedana u istoriji čovječanstva. Od kad su ga pustili iz zatvora na njega su i izvršili više atentata, od kojih samo prošle godine tri, i to rukom onih od kojih se to nije moglo ni zamisliti.

I pored toga, kogod je pročitao njegove albanološke teze odmah je uvideo da on ima puno pravo. Ne samo strani, već i sami Albanci, posebno intelektualci i istoričari. Iz godine u godinu, i pored pretnji i masa koje je preduzela albanska vlada protiv onih koji se slažu sa tezama Akademika Burovića, njihov broj raste. Tako pre koju godinu njima se pridruži i albanski istoričar Mustafa Nano.

Diplomiran na Universitetu u Tirani, Mustafa Nano je jedno vreme bio i profesor na tom Universitetu. Za njega u albanskom listu TEMA pišu da je jedan od najpoznatijih analitičara zemlje, koji se u poslednje vreme bavi kao slobodan istoričar. Objavio je do sada pet knjiga: PAX ALBANICA, UNE JAM GEGË (Ja sam Gega), HINTERLANDI I KUQ (Crveni interland), SENDWICH: A ËSHTË MIRË ME QENË SHQIPTAR (Sendwich: Je li dobro biti Albanac?) i roman SELAM ALEIKUM, BABA ! (Seljam Alejkum, oče !). Za jedno od ovih djela dobio je i nagradu.

Njegovo neslaganje sa falsifikovanom istorijom albanskog naroda i pokušaji da Albancima kaže istinu, uznemirilo je albanske vlasti, ekstremne nacionaliste, šoviniste i rasiste, pa su se i okomili na njega kao na Akademika Burovića. 

Na WEB albanskog lista TEMA, samo u toku jednog dana objavljena su oko 100 „komenta“, kojima se njegovi dopisi „komentiraju“ u istom stilu kao i dela Akademika Burovića, kao i dela pokojnog dr Ardiana Kljosi i svakog drugog koji se slaže sa albanološkim tezama Akademika Burovića. Sigurno da imaju i isti cilj, kao i onaj protiv Akademika Burovića. Psuju mu sve po spisku, pa nam i za njega kažu da je idiot i nenormalan. Traže da ga otpuste i sa posla, kao što su otpustili Dr Ardiana Kljosi, Shpëtima Kelmendi, Irhana Jubicu i puno drugih. Izvolite videti na linku:

www.gazetatema.net/…/vojsava-serbe-mustafa-nano-edhe-motra-e

Na WEB albanskog lista DITA, čim su počeli da pišu za njegove albanološke stavove, osuli su se protiv njega ništa manje već oko 55 „albanologa“. Ko zna koliko njih bi nastavili ovu sramnu albansku nacionalnu tiradu psovki i uvreda, da nije upao u te „komente“ Akademik Burović (Poznat Albancima i sa crnih lista srpskih vlasti!) sa pozdravom Mustafi Nano:

„Tungjatjeta Mustafa Nano ! Nije prvi put što vas pozdravljam. Prije dvije godine, upravo dana 07.IX.2017, u glavnom opozitarnom listu Beograda TABLOID, pozdravio sam vas sa mojim dopisom OD ENVERIZMA DO PATOLOŠKOG ŠOVINIZMA, gdje sam evidentirao značajan zaokret koji ste učinili u tretmanu istorije albanskog naroda. Zajedno sa dopisom se objavila i vaša fotografija. Poslije dva mjeseca, isti ovaj dopis, preštampao je u Njemačkoj sajt GLAS DIJASPORE, Lubeck. Postoji mogućnost da su ga preštampali i drugi organi štampe. Ovig dana izlazi iz štampe moje novo djelo ISTINA JE NEUNIŠTIVA, gdje sam inkludirao i ovaj dopis, zajedno sa vašom fotografijom.

Mi nismo prva pera koja su učinila preokret u tretmanu istorije albanskog naroda. Prethodili su nam najveći svijetski albanolozi Gustav Majer, Gustav Vaigand, Norbert Jokl, kao i najveći albanski albanolozi Eqrem Čabej, Aleks Buda i Šaban Demiraj. Naši protivnici, koji nemaju smjelosti da istupe ni sa njihovim pravim imenom, pošto nemaju dokumenata, činjenica i naučnih argumenata, suprotstavljaju nam se sa psovkama, uvredama i pretnjama, sa najprljavijim rečima, jer misle da će nas tako primorati da se povučemo. Ne znaju jadni da je istina neuništiva, da ma koliko duboko je zakopali njeni neprijatelji, ona jednog dana izbija na videlo upravo ovako kako izbi i istina o porijeklu Albanaca, ili ona o Skenderbegu, u vezi sa kojim do jučer meni samo što mi nisu izvadili oči, dok danas eto gde im njihov istoričar Paskal Milo, sred Tirane reče: „Slovensko porijeklo Skenderbega nema zašto da iritira Albance !“

Da Vas podsetimo:  Meštanin Štrpca: Uzurpacija privatne svojine u opštini masovna pojava

Englezi imaju običaj da kažu: “Fake History – bleak future !” (Falsifikovana istorija – sumorna budućnost !)

Nadam se da se ne uznemrite od ovog urlika nacionalne sramote. Paskala Milo će proslediti drugi, jer pobjeda je sa istinom.

www.gazetadita.al/mustafa-nano-nuk-eshte-provuar-qe-shqiptaret-jane-ilire/

Dani i nedelje prolaze, nijedan se od ovih albanskih “akademika” još nije oglasio. Izgleda da su poslali svog čovjeka na planeti Kepler-452b, kod svojih pradjedova Pelazga, da se posavjetuje sa njima kako da odgovore Akademiku Buroviću.

Dok im ne stignu nova dokumenta o njihovoj autohtoniji i porijeklu od Ilira i Pelazga, izvolite vidjeti ova sa WEBA lista DRITA:

Mustafa Nano je egomanijak, psikopata, delirant; budala, Mučo ne zna ko mu je otac, kamoli što drugo, on nije bio sposoban za svoju porodicu, kamoli da govori za istoriju Albanije; ovo pseto zaslužuje da se u ime zakona za neprijateljsku propagadu baci u zatvor, ova govna treba da se očiste; on je psihički bolesnik, gubavac; da nisi plaćen od Srba za ove laži što pišeš?; Mustafa se plaća od Srba, ovo on priznaje i sam, on je srpskog porekla – Mustafa Nanović; ti si Mustafa konjska mušica i eskrement albanskog naroda; ne cepajte nam guzicu, gdje si se kvalifikovao za ova posla, ti znaš samo da udaraš u lavor kao sav tvoj rod; Mustafa nije Albanac, on je ciganin iz Prilepa; ime Mustafa znači čovjek-žena, koji ga prima u dupe, a Nano znači mikroskopičan i zao; ne jedi govna, što će tebi istorija, ostavi to drugima; u slučaju Mustave se manifestira ono: što manje znaš, pametniji liči sebi; idi Mustafa i čuvaj koze, ako ti ih povere; puče mi guzica Mustafa, idi čitaj Čabeja, Puljahu, samo neznalica govori kao ti; ti g.Nano kad znaš malo, bolje je da kažeš da ne znaš; ne dozvoljavam muhama da se jebu; i najzakletiji albanski neprijatelji nisu rekli ovo što kažeš ti; nanu se napunila glava sa govnima i vi se bavite sa njim, on je šarlatan za koga se ne zna gde pije vodu, jer djecu je ostavio na ulici; bježi budalo jer mi puče guzica od tvojih budalaština; Mustafa, stupio si u ulogu Don Kihota od Manče, koji se bori protiv vetrenjača; odletela mu pamet, jadnomu, ne bavite se sa njim, jer će pomisliti da je neko, dok je samo „nano“; idiote, čitaj Matheu Arefa, koji je doktorirao u Francuskoj; Nano je psikopata i neznalica; Mučo-Govna je perverzan, ne slušajte njegova prdanja; dokazano je da je Mustafa u službi onih koji hoće da pogube Albaniju sa mape; novine TEMA, ne bavite se sa turskom vucibatinom, jer je poremećen umom, neka ide da čuva koze, jer nije profiliziran za istoriju; Nano znači kepec i telom i umom; Nano je govno sa večernjom školom, on uliva vodu na mlin Srba, Grka, Turaka, koji su nam pili krv; kratkoumni, zlosjeme, antinacionalni i neuki magarci; Mučo nema kulture; Da te sram!; ovo što činiš ti smrdi; pazi mula Mustafa, jer ćeš pretrpjeti kao Andrea Stefani; bježi bre, jer nam puče guzica od tebe; Turčin „arben“ brani Srbina Muči; dokazano je da je Mustafa Nano debiljan i mnogo-mnogo mali čovek…moguće od imena; najmanje je dokazano da je govno tursko; on je vrhunac dupejeban; ovaj dupenovinar hoće da izađe preko onih koji su priznali da su Albanci autohtoni i Iliri; hajvan – životinja, plaćen od Srba; šarlatan Mustafa Nano je telal srpskih antialbanskih teza samozvanog akademika Kaplana Resuli sada Resulovič, jedan besni antialbanac; piskurić sigurno čisti nužnike tamo gde živi za koru hljeba; idiote i neznalica; Mustafa se plaća da bude provincialni mediokr; neodgovorni tvrdoglavi provincialac kao Kastriot Miftaraj…

Ovo su dokumenta, činjenice i naučni argumenti ovih Albanaca da su autohtoni, Iliri, pa i Pelazgi.

Činjenica je neosporna da ni Mustafa Nano ne navodi nam nikakva dokumenta, činjenice i argumenta u prilog svojih pretendiranja. Štaviše on ni ime Akademika Burovića ne spominje (Retki su oni Albanci koji uzimaju smjelost da mu spomenu ime u pozitivnom smislu !), ali se podrazumeva da se on slaže sa dokumentima, činjenicama i naučnim argumentima pretstavljenim od Akademika Burovića preko kapitalnog djela KO SU ALBANCI ?.

Sem citiranih albanskih „akademika“, koji ni svoje ime se ne usuđuju da iznesu, spominjemo i zvane Toni, Tomo, Ardi, Arben (Priznaje da je u 12 vijeku Kosovo bilo srpsko, dok za komente kaže da su psikopatični), Vasili (Kaže da se k istini ide preko istorijskih dokumenata, a ne preko kafanskih lajanja. Komentatori su ubuđalih mozgova.), Agron Istrefi (Naivno iznosi imena ilirskih plemena, ali bez uvreda i psovki), Piskurići (Napred Muči protiv albanske „elite“, albanskih goveda, koji falsifikuju istoriju albanskog naroda i od Albanije napraviše klozet. Đigandska reakcija dokazuje da imaš pravo!).

Ovi ne samo što ga ne psuju, ne vređaju, već se i slažu sa Mustafom. Naravno da i ovi ne istupaju svojim pravim imenima, jer se boje i od rule i od vlasti, koje su se od vremena iskompromitirale svojom spremnošću za svakakve zločine.

Činjenica je neosporna da na čelo ovog terora albanske rulje stoje same albanske vlasti, pa i njihova Akademija nauka, koja je od same ove rulje pozvana da nam se suprotstavi i pobije. Ta Akademija samo ćuti i ni znaka života ne manifestira, za što su je sami Albanci proglasili mrtvom.

Danilo DANČETOVIĆ

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime